İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyi akşamlar kızlar sayfada problem vardı canlarım bugün giremedim nete öpüldünüz
hayırlısı olsun yaseminim inş. meleğin kendiliğinden ve sağlıkla gelir

kızlar benim oğlum artık tam bi erkek...sünnetimiz oldu çok şükür...biraz ağrısı var kuzumun ağlıyo..3 günmüş en fazla...cumaya tamamen iyileşecek dedi dr...dua edin de bu süreci çabuk atlatalım...

slm canlarım ben geldim akşam kimseler olmuyor ama genede bakayım dedim bir slm yazıp çıkayım dedim..merve tebrik ederim sünnetiniz olmuş maşallah allah sağlık versin ağrıları çabuk bitsin duam seninle...asiyem kız dünür maşallah büyütüyon kızımızı kocaman olmuş ohhhh...ayşe sende hoşgeldin izindeydin sanırım..merve sen izne ayrılmamışsın daha dinlensen daha iyi olmaz mı? bugün bir bayanla karşılaştım bebeği 10 aylık olmuş dr lar 4 ocak demiş doğumunu ama o 12 aralıkta sancısı tutmuş sezeryan olmuş ama,bana genede sende hazırlıklı ol dedi ay nasıl panik oldum benimde 3 ocaktı ya dr aralık sonuna alırız demişti tırstım valla doğum çantamı hazırlıcam hemen yarın.....bide neler koyacağım başından geçenler not geçebilirmi özelden sık giremiyorum ya oyüzden özel den dedim ...hepinizi çok öptüm görüşmek üzere

günaydın canlarım merviş hayırlı olsun geçmiş olsun meleğine canım erkek oldu maşallah :))
badegül hazırla canım çantanı ama doğum yapanlar cevap versin neler koydular çantaya şimdiki melekler sabırsız erken geliyolar
merviş artık evden azarsın bizeee
seher nasılsın selen iyileşti inş. canım
ayşeee
gülsüm günaydın sizlerede

günaydın kızlar...bugün erkenciyim...malum kuzuşum sünnet oldu..o uyurken her işi halledeyim dedim..sonra onunla olmam lazım..pek huysuzlanmadı çok şükür ama ben yine de uyuyamadım...şimdi de süt sağdım..kahvaltı edicem...bizden bu kadar..geçmişi okuyamadım..neler var...önemli olanları özet geçin...çok kalamıcam...

günaydın kızlar mervecim 2 tebrik ederim canım sünnet ettirmişsiniz paşayı, inşallah sıkıntısız atlatırsınız

bugün öğleden sonra yarın tüm gün tatil ohhh mis gibi

ayrıca şimdiden cumhuriyet bayramınızı kutlarım daha nice demokrat günlere uzun uzun 86 yıllara....

hadi bi dökülün kızlar, liste yok takvim yok yoklama alsın birisi de

saolun kızlar..allah oğlunuz olduğunda sizlerede nasip etsin...ayşecim tekrar burda olmana çok sevindim canım...sen ve gülsüm olmadan olmuyo...ama o kaçak hala gelmedi..nerelerde...yaa hadi kızlar oğluş uyurken gelinde accık iki lafın belini kıralım...

dünürüm selen hastaymış şimdi okudum...geçmiş olsun hayatım..annendeymişsin galiba...hadi iyileşinde gelin inşallah...
benim bebe mızıldanmaya başladı..kaçtım ben..byee...

Kızlar günaydın gününüz hayırlı geçsin inşallah.
Mervecim hayırlı olsun cnm kocaman oldu artık erkek oldu bizim kuzeyimiz maşallah ona
badegülcüm evet valla büyütüyoz gelini sende damata iyi bak haaa çantanıda hazırla. Bak googleden hamile çantası veya doğuma giderken çanta yaz orad bile listeler var bakabilirsin cnm tabi kızlarda yazar sana cnm
Biz dün doktora gittik tekrar sonuçları doktora gösterdik iyi dedi doktorumuz magnezyum yazdı herkese yazıyorum dedi sancı ve kramp girmesin diyeymiş canlarım bizden bu kadar şimdilik

günaydın canlarım ayşem sana ne güzel tatil bize yokkkkk ((
ne yapalım çalışacaz kaçak ıynak beyimiz nerdeeee
asiş nasılsın canım uykucu merve doğum iznine girdi unuttu ilk günden bizi
oğluşun duruyomuş mervişim 2 günü daha atlatırsa iyi olur
seher selen nasıl oldu canım

ben geldimm kızlarrrrrr..

yasemincim hakkında hayırlısı 1ay geç olsun önemli değil sende dinlenirsin rahatlar kafan.
sanem cnm aldım haberlerini kalp atışını duymanıza çok sevindim rabbim sağlıkla devam ettirsin hayatımm sonuna kadar ins.
ayşecimmmm cumhuriyet bayramımız kutlu olsunnn hepimizin süper tatil olmasıı dinlenn bolca.
asişim bende günde 2 kere kan hap bir elevit birde ostoacare die bi ilaç içiyorum ondada hem kalsiyum var hem magnezyum çinko. yoksa kramp oluodu bendede krampta çok fena bişi bi girdi mi bütün gün acıo ayağın.
badegül cnm çıktım izne artık evdeyim bi cuma uğrıcam toplantı olcak onun dışıında dahada gidemem zaten. buarada çantayı falan bende hazırlamadım daha bende hafta sonu bebek şampuanı falan aldım chicconun çantalı seti vardı orda bi kadınla konuştum oda dediki bende 36da doğum yaptım hazırlayın die bende senin gibi korktum artık evdeyim ya yavaş yavaş hazırlarım..

bide kızımaaa oda siparişi verdikk geç bile kalmışız kasım sonunda gelcek ancak.inşallah sağlıkla yatsınn bebişlerimiz.. bugün tvyi bi açtım şeker hastalığından bahsedio hemen pür dikkat dinledim.doktor kontrolünü iple çekiyorum.

asiyee ne sorcam renkli usg de çıktı verdiler mi kızının koysana topiğe

asişim zeytinim günaydın canlarım, sinemcim kolay gelsin canım sana yaaa

asişim maşallah kızına, seher gelemedi inşallah selen hatun iyileşmiştir

hakikaten topikte bi sessizlik var yaaa hadi silkelenip kendinize gelin kızlar

topik sahibi oynak beyinin kulagını cek de bi listemizi görelim))

kız sinem uyandım işte ama azcık uyuyayım dimi soraa uyuyamam:kedi:

adaşımm hayırlı uğurluuu olsunn sünnetinizz erkek adam oldu kuzeycik ondan bak sağlam duruomuş annesi..maşallah..

sehercim nerelerde çok mu fena grip oldu?

merveciiiim bana tatil de evde olamıycam yaa direksiyon derslerini tatil günlerinde yapıcaz çünkü.((

ayrıca benim bu takvimim doğru mu yaaa, adetimin 13. günündeyim...

ya oynak beyini yoklamaya çektik ama işe yaramadı demekki ona oklava lazım demekki ayşecim klava:

kız hiç mi merak etmiosunn gülsüm sultan biz ne alemdeyiz dieeeeee:dilcikar:

merveciiiim bana tatil de evde olamıycam yaa direksiyon derslerini tatil günlerinde yapıcaz çünkü.((

ayrıca benim bu takvimim doğru mu yaaa, adetimin 13. günündeyim...

aa süper kız direksiyon dersi çok zevkli oluoo kaydirigubbakcemile2
takvimin 2 gün geride ayşe düzeltelim mi 11.günde gösteripo

aa süper kız direksiyon dersi çok zevkli oluoo kaydirigubbakcemile2
takvimin 2 gün geride ayşe düzeltelim mi 11.günde gösteripo

hadi sana zahmet o zaman mervecim yaaa

ya ben motordan kalabilirim haftasonu ehliyet sınavım vardı da 9 kasımda acıklanacak, dün sorulara baktım, hatırlamadıklarımla sınırdayım yani motorda, inşallah geçerim...

tamam cnm birazdan takvimin hazırdır fakat sen bana ilk gününü bide kaç gün sürüo onu de bakayım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…