İnatla bir gün ANNE olacağım !

sehercim geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz
mervecim ozaman valla bende bilemedim gece kalkıp bir şey yiyip içtinmi peki..
yok kız hiçbişi hemde herşey saatli diyet listesi var dışına çıkamıom ki herhalde o an cihaz sapıttılülülülülülü
mervecim arada o şeker aletleri yanlış çıkarabilio
herhalde ondan diye düşünüyorum bende
kız oynağım okuyon okuyon yazmıyon
valla feyzacım gecer inşallah 3 gun annemedeyım şimdi bende iyileşmedim daha
seherciimm çok geçmiş olsn ya herkeste salgın :bbo:

mervem babamda kullanıo 5 dk içinde 2 farklı sonuç verdi bi ara düşün

evet ya iğnesini değiştirmedim acaba ondan mı oldu die düşünmeye başladım akşama evde ölçcem bakalım.. evet hastane gibi olmazmış ölçümü yüksek çıkarırmış genelde

bu arada mervem benim ateş yerlerde sürünüo 36,6 ile başladım 35,8 e kadar düştü

mervecim eğer kolaonya ile deriyi temizleyip ölçüyosan iyice kurula ilk kanı kuru pamukla sil ondan sonra sık ikinci kan ile ölçüm yap yoksa yanıltıyo kolonyanın içinde alkol olkolun içinde glikoz var canım

ama regl günün yakın değil mi esra senin ? yumurtlayınca veya regl olcağın zaman düşüyor.

sinemcim dediğini yapayım en iisi ben silmeden yapmıştım:kedi:

1 kasım anacım rgl tarihim 36,6 la başladım 1 ekimde 05.10.2009 36,4 adetim bitti ayın 10 una kadar 36,4 sonra 36,1 e düştü ve 35,9 ve bu aralıkta devam edio

hatunlaaaar selamlar
nasılsınız? bana alınıp darılmadınız umarım, inanın kafayı toparlamam için bu şartı bana da dayanamadım öyle alışmışım ki size en fazla bu kadar uzak kalabildim işte...

geçmişi okumadım ne var ne yok ?

slm ayşem seni burda görmek çok güzel canım kimsecikler yok topikte iyi aşkamlar canlarım öpüldünüz

1 kasım anacım rgl tarihim 36,6 la başladım 1 ekimde 05.10.2009 36,4 adetim bitti ayın 10 una kadar 36,4 sonra 36,1 e düştü ve 35,9 ve bu aralıkta devam edio
esra ozaman regl gelmek üzere yada yumurtan çatlamadı ya nebilim böle bi durumla karşılaşmadımdı hiç esra ya sen bakma bana bakalım günün gelsin nolcak insallah bebiştir

ayşeeeciiiim çok özledik senii çoookk gülsümle ikinizi şımarmayı,gırgır şamatayııı daha bisürü şeyi özledimmmmmmmmmm:kedi:

slm canlarım nasılsınız? inşallah hepiniz iyisinizdir. ben ve annem uykusuzuz, minik kurbaaamın gaz sancısı oluyo sabaha kadar ne kendinde hal kalıyo ne bizde, bende artık arsızlığı ele aldım, gece 4te sızcak gibi oluyorum annemi çağırıyom odamıza, ela merveyi atıom kucana, yatıom kocişimin yanına horul horul uyuyoz annem de elayla sabahlıyo lüllülülülülülü allah herkese böle anne versin ama haftaya gidicek ne yapcam o zmna bilmiyorum valla ... ee sizden naber geçmişi okuyamadım, en son sanem hamileydi tekrar tebrik ediyorum, başka haber yok muu??
bi de sineme dr biri kesin erkek diğeri kız olabilir demiş.. ben demiştim ben demiştim lülülülülül
hepinizi öptümm görüşürz teyzeleriii mucuuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…