günaydınn kızlaaaaaaaar. hayırlı bir hafta olmasını diliyorum..belki bugün son günüm yada engeç yarın son gün..
iyiyim sinemcimm sen nasılsın?
iyiyim mervişim bir yaramazlık yok adetim bitti sayılır
kızlar dün benim doğum günümdüüüü :kedi:
merhaba kızlar ben hafta sonu köydeydim annemlerde ve gümbür gümbür regl oldum.
ayy cnm beniiim nice yaşlaraaa olsun insallahhhhhh herşey gönlünce olsun bebişliii geçir bidahaki doğum gününü inşallahhkaydirigubbakcemile5iyiyim mervişim bir yaramazlık yok adetim bitti sayılır
kızlar dün benim doğum günümdüüüü :kedi:
cnm genelde bu tip yerler para koparmak için tüp bebeye yönlendirir sıkma canını sana özel bişi değil yani amaç para koparmakgünaydın canlarım...dr bulamadım hala canım çok sıkkın...bir tane vardı özel merkezi olan ama c.tesi günü oranın müdürü ile görüştüm ve müthiş negatif elektrik aldım adamdan.beni dinlemiyor hiç özel sorunları varmış ve bunu bana yansıtıyor telde acayip sinir oldum....adam bana direk sizi özel labaratuvarımıza göndeririz tüp bebek denenir falan diye konuşuyooo...ben hamile kalabiliyorum durumum tüp bebeklik değil ki dedim...oda bana ben genel konuşuyorum diyoo...iyice sinir oldum özel muammele yok yaniii ezberlemiş bişeyler herkese aynı şeyi anlatıyor....diğer merkezdeki bayan okadar pozitif ve yardımcıydıkii en güzeli dinledi beni...bende hacettepede bir prof varmış riskli gebelikler üzerine lütfü önderoğlu onu araştırıyorum...anladım ki kızlar tüp bebek merkezi direk bana tüp bebek diyecek çok canım sıkıldı çok...halbuki benim amacım eşim ve ben tekrar araştırılsın ona göre bir yol izleyelim...
cnmcım geçmiş olsunn gülsümcüm bende seni merak ediyordum hakkında hayırlısımerhaba kızlar ben hafta sonu köydeydim annemlerde ve gümbür gümbür regl oldum.
yok cnm doğum izni haftaya ben yıllık iznimi istedim zor oluyor diye haftaya zaten bitio hayırlısıylaa..canım doğum izninemi ayrılıyosun....
yasemincim ankarada ali ergün var profesor burdan gitti herkez çok memnun bide ona git istersen 150 özel muanesi illa tüp bebek uzmanınamı gitmen lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?