İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım...dr bulamadım hala canım çok sıkkın...bir tane vardı özel merkezi olan ama c.tesi günü oranın müdürü ile görüştüm ve müthiş negatif elektrik aldım adamdan.beni dinlemiyor hiç özel sorunları varmış ve bunu bana yansıtıyor telde acayip sinir oldum....adam bana direk sizi özel labaratuvarımıza göndeririz tüp bebek denenir falan diye konuşuyooo...ben hamile kalabiliyorum durumum tüp bebeklik değil ki dedim...oda bana ben genel konuşuyorum diyoo...iyice sinir oldum özel muammele yok yaniii ezberlemiş bişeyler herkese aynı şeyi anlatıyor....diğer merkezdeki bayan okadar pozitif ve yardımcıydıkii en güzeli dinledi beni...bende hacettepede bir prof varmış riskli gebelikler üzerine lütfü önderoğlu onu araştırıyorum...anladım ki kızlar tüp bebek merkezi direk bana tüp bebek diyecek çok canım sıkıldı çok...halbuki benim amacım eşim ve ben tekrar araştırılsın ona göre bir yol izleyelim...

gülsümcüğüm hakkında hayırlısı olsun canım benim....umutlarımızı bir dahaki aya aktarıyoruz hemen...:)))

iyiyim mervişim bir yaramazlık yok adetim bitti sayılır
kızlar dün benim doğum günümdüüüü :kedi:

canım dogum günün kutlu olsun davet etmedinki bilelim CADIARZU neyse yeni evine dogum gününü kutlamaya gelirizkaydirigubbakcemile3 nice senelere sevdiklerinle bebişinle uzun uzun seneler dilerim.. :1hug:

merhaba kızlar ben hafta sonu köydeydim annemlerde ve gümbür gümbür regl oldum.

olsun canım hayırlısı yeni ay yeni umutlar :CüvCüv:Şeniz

iyiyim mervişim bir yaramazlık yok adetim bitti sayılır
kızlar dün benim doğum günümdüüüü :kedi:
ayy cnm beniiim nice yaşlaraaa olsun insallahhhhhh herşey gönlünce olsun bebişliii geçir bidahaki doğum gününü inşallahhkaydirigubbakcemile5
cnm genelde bu tip yerler para koparmak için tüp bebeye yönlendirir sıkma canını sana özel bişi değil yani amaç para koparmak
merhaba kızlar ben hafta sonu köydeydim annemlerde ve gümbür gümbür regl oldum.
cnmcım geçmiş olsunn gülsümcüm bende seni merak ediyordum hakkında hayırlısı
canım doğum izninemi ayrılıyosun....
yok cnm doğum izni haftaya ben yıllık iznimi istedim zor oluyor diye haftaya zaten bitio hayırlısıylaa..

canım sıkıldı kızlar benimde busabah şekerim fırladı 195 çıktı halbuki kaşarlı tam tahıllı ekmekten tost domates salatalık yedim listeye uydum :gitme:

yasemincim ankarada ali ergün var profesor burdan gitti herkez çok memnun bide ona git istersen 150 özel muanesi illa tüp bebek uzmanınamı gitmen lazım..

hoşgeldin esracım nasılsın
mervecim neden öyle olduki allah allah ayakta çok duruyorsun çalışıyorsun onlardanda olabilirmi acaba..

bugun erken kalktım temizlik yapıcam yarın abimler geliyor memleketten istanbuldan almanyaya gidecekler yogunum yani arada gelirim yine öptüm sizi..

yasemincim ankarada ali ergün var profesor burdan gitti herkez çok memnun bide ona git istersen 150 özel muanesi illa tüp bebek uzmanınamı gitmen lazım..

hayır canım tabiki tüp bebek uzmanına gitmem gerekmiyor ben doğal yolla hamile kalabiliyorum canım....araştırayım canım o dr uda sağol canımsın :))))

çok ilgili bir doktor ben gitmiştin ailecek gitmiştik herkezi yanına çagırdı herkez gelsin dedi bana sordu sence mahsuru yoksa diye herşeyi açık açık anlatıyor çok yardımcı oldu ben memnun kaldım

gunaydın kızlar
sinemım doğum gunun kutlu olsun canım
mervişim inşallah son gunundur bu gun
esra yasemın gulum sizler nasılsınız
benım kuzum hasta akşam 8 den gece 5 e kadar hastanedeydık idrar yollarında iltahap olmuş testler yapıldı sonuc çarşamba çıkıcak baklaım ondan mış butun huysuzlukları

yok feyzacım ya oturduğum yerde çalışıyorum bide bu sabahki ölçümdü çözemedim oyüzden ben bu işi..

insallah sehercim son olsunnn dinleneyim artık

sehercim geçmiş olsun canım inşallah bir sorun çıkmaz
mervecim ozaman valla bende bilemedim gece kalkıp bir şey yiyip içtinmi peki..

kız oynağım okuyon okuyon yazmıyon
valla feyzacım gecer inşallah 3 gun annemedeyım şimdi bende iyileşmedim daha

seher geçmiş olsun canım gülüm hayırlısı olsun kuşum
sağolun kızlar iyi dileklerinizi için hep beraber nice senelere inş. canlarım
ay topik pek bir sesiz bugünlerde bide saatler alındı vay halimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…