İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım...hayırlı cumalar olsun hepimize...Merveciğim çok geçmiş olsun kuzeyimize inşallah iyidir şimdi öpüyorum onu :))

kızlar günaydın diyim hemen kaçıcam bugün şirketteyim pek yazamam artık masamda başkası oturuyor:gitme:

sayfa o kadar zor acılıyor ki ne yazacagımı kime ne diycemi unutuyorum valla... son sayfada ne yazmıssa onu diyim, mervecim hadi hayırlı olsun artık evde cocuklarını büyütecek bir ev hanımısın maşallah canım kolay gelsin ne mutlu sana:))

sinemcim asişim yasemincim günaydınlar canlarım

günaydın güzeller...hayırlı cumalar herkese...

mervecım tel kapalı senın galıba dunden berı ulaşamadım kuzey paşa nasıl

evet sehercim kapalı..avea açık..msn den veriim o numaramı da..o hep açık oluyo...kuzey iyi teyzesi...maşallah kuzuma..bu kadar kolay geçeceğini düşünmemiştim..gık demedi paşam...

Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese.
Mervecim kuzey iyidir inşallah
Sehercim selen iyileşti mi cnm

iyi çok şükür asiyecim..bugün yıkıcaz artık minişimi...

günaydın canlarım...hayırlı cumalar olsun hepimize...Merveciğim çok geçmiş olsun kuzeyimize inşallah iyidir şimdi öpüyorum onu :))

saol yasemincim...artık iyileşti bile kuzucuğum...senin de hakkında hayırlısı hayatım...kasımda gidecekmişsin dr a...allah herşeyi yoluna koyacak inşallah canım..

kızlar günaydın diyim hemen kaçıcam bugün şirketteyim pek yazamam artık masamda başkası oturuyor:gitme:

olsun adaşım..otursun başkası...sen en güzel koltuğa oturcan 1,5 ay sonra...ondan güzeli varmı?

ben geldimm kızlarrrrrr..

sanem cnm aldım haberlerini kalp atışını duymanıza çok sevindim rabbim sağlıkla devam ettirsin hayatımm sonuna kadar ins.

canım çoooook teşekkürler şükürler olsunki o minicik kıpırtıyı gördük rabbim hep attırsın bebişimin kalbini.... senin kuzuya da allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin sağlıkla gelsin inşallah...

evet kızlar şükürler olsun bebişimin kalbini gördük kıpır kıpır atıyordu inşallah rabbim bu defa onu bana bağışlar... mübarek cuma günü dualarınızı eksik etmeyin bizden... hepinize sağlıklı güzel bebişler diliyorum rabbimden... teyzeleri şimdi 7+5 günlük olduk rabbim 9 aylık günleride gösterir inşallah... :Saruboceq:

yahu kızlar insanın topiğe gelesi kalmıyor öyle eski neşesi eski dolu dolu günleri kalmadı yaaa offfff günde bir ya da iki sayfa bile ilerlemiyor... lmaz: kötükedihüso

ben geldim kızlar seher ve selen nasıl oldunuz ,kuzey adam oldu merve2 durumu nasıl,sanemim allah sana bağışlasın evladını ,mervem evde oturmak kadar güzel bişi yok bee , ayşem gülsüm sinem kızlar nerelerdesiniz neler yapıonuz gülsüm espirilerini özledim gel yahuu

ikimide ıyıyız kızlar selenın tum tahlıl sonuçları ıyı çıktı şükürler olsun atlatık ama bu gun 3 adte aşı yedı kuçuk cazgır ıyıce kudurdu:))

selamun aleyküm kızlar.cumamız mübarek olsun.sayfa çok yavaş hatta bazen açamıyorum.

kızlar yaa..hadi eski şen günlerimize dönelim...okumaya vakit olmuyodu bazen sayfalar dolusu yazıyodunuz..şimdi açtım ama 1 sayfa ilerlemiş ancak...nerdesiniz hu huuuuu...

merveciğim (nicole) evet canım kasım sonunda gideceğiz allahtan bir engel çıkmazsa...sağol tatlım güzel dileklerin için...rabbim bu yolda koymasın kimseyi...

kızlar siteye girişte baya zorlandım bugün 10 kere denedim anca girdim yaw
Selenin iyi olmasına sevindim valla meraklandırdı bizi
sanemcim dualarımız seninle cnm inşallah bebeğin sıkı tutunacak bu sefer
kızlar biz bugün tetanoz aşımızı olduk yarında ayrıntılı ultrasona gircez bebeğimi detaylı görcem bide cd alcam bakalım özledikçe seyrederim. Şu ana kadar herşeyimiz normal çıktı inşallah yarında ayrıntılı usg temiz çıkar da biraz rahatlarım.

Günü gelen hamiş olduğunu müjdeleyecek olan yok mu gülsüm listeyi yayınla kız bakalım

kızlar site çok yavaş iyi tatiller hepiniz öpüyorum selene geçmiş olsun canım
sanem allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım
ayşeee giremiyom sayfaya canım
mervişim evden girecen artık ne yapalım masanda başkasını görünce kötü oldun değil mi
esraa nasılsın canım
feyza nerelerdesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…