asiyecim meraklanma ayrıntılı usg çok güzel çıkacak...asyanı bol bol görceksin..inşallah kuzey gibi yüzünü saklamaz da gösterir o gül yüzünü annesine...
kızlar ben siteye her girdiğimde hiçsorun olmadan açılıyo sayfa...sizde neden problem oldu anlamadım..neyse herkese iyi tatiller...biz hafta sonu arada geliriz gene...
selam kızlar nasılsınız sinemcim canbım benim bir tek sen anlıyorsun yoklugumu valla demekki unutulacak insanım neyse abimler geldi onları almanyaya yolcu ettim siteye giremedim bir türlü şimdi girdim merve 2 kuzeyimiz erkek olmuş hayırlı olsun inşallah çabuk atlatırsın
sinemcim bebegini ve seni korusun rabbim duam seninle
sehercim selenin tahlillerinin iyi çıkmasına sevindim
asiyecm maşşallah asyamız büyümüş inşallah sorun çıkmaz
ayşe esra gülsüm sizlerde iyisinizdir umarım hepinizi öptüm bayyy
merhaba kızlar ıyı hafta sonları herkese burda hava felaket hem soğuk hem yağmurlu
asişim inşallah bişi çıkımıcak ve asyamız ıyıdır
feyzacım sen nasılsın canım
nısanurumuzada maşallah dıyelım aman dıkkat et annesı az kaldı gelmesıne malum
ayşelerim gulsum emeller sinemler dunurcum pınarım şebocum ınşallah hepiniz iyisinizdir bı yaramazlık yoktur
günaydınn kızlarr ben bugünde evdeyim normalde 1gün evden çıkmazsam delirirdim ama artık alışcam sanırım .
dışarısı çok soğuk korkuyorum çıkmaya allahtan siz varsınızz dicem ama kimsecik yok bugün huu herkes geziyor mu?
evde çok iş var aslında ama tek başıma yapamayacağım işler küçük odamız var onu boşaltcaz inşallah.ordaki dolapları oturma odasına sıkıştırcam.aslında balkon var ev sahibine dedik kapatsak orayı diye kabul etmedi yan çizdi bizde üstünde durmadık oyüzden biyerlere sıkıştırcaz artık.. bide iki gündür anaannem hasta annem hep orda rabbim ona sağlık versin insallahh tez zamanda iyileşir inşallah..
şu şeker olayından erken sezeryanla alabiliyorlarmış ama ozamanda bebeğin ciğeri gelişmemiş olabiliomuş oyüzden bu doktor kontrolünü iple çekiyorum ne dicek diye.. zamanında gel nisanurum sağlıkla inş.
çağla şıkelde doğum yapmış oda bizleydi 2770 gr doğmuş bebişi..
iyiyim sagol sehercim aynen burdada havalar kötü valla kış geldi
mervecim ee alışacan artık nisanurumuzda gelinde hiç sıkılmazsın artık kızınla annanene geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah zamanında gelir bebegin canım hayırlı haberlerle gel inşallah çaglada dogum yapmış he biz ilk hamileliginde birlikteydik sonra o beni geçti.. :hulya: ben yakalayamadım onu sagsalim dogum yapmış ya sende kurtulursun bir solukta inşallah
yarın görüşürüz kızlar öptüm herkezi..
günaydın kızlar
dişten olsun canım geçer inş. erken mi çıkarıyo dişi ben 11 aylıkken çıkarmışım yürümüşüm 10 aylıkken ağzımda diş yokmuş :)) selene geçmiş olsun sen nasılsın seher
sema yasemin nasılsınız kızlar
cancer .... Nisanur (31 Aralık 2009) bahtusa... 4 Ocak 2010 asiş..........asya 4 Mart 2010 zuzu79.......ikiz bebe :) rahel..........ikiz bebe:) ummahan_d