İnatla bir gün ANNE olacağım !

asişim nasılsın asyamız nasıl canım
ben iyiyim bir yaramazlık yok
allah sağlık versin hepimize

teşekkür ederim canım iyyim çok şükür
sen nasılsın canımcım opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar iyi haftalar herkese
Sinemcim gördüm kızımı canım Allah a şükür herşeyi iyiymiş bebeğimin sağlıklıymış. Cumartesi gittim doktora ıstanbulda fırtına vardı yollarda mahvolduk ama değdi bebeğimi gördüm mutlu oldum canım. Allah ım isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin yakın zamanda inşallah

oy gülüm işin olsunda ama gelmemezlik yapma canım arada uğra
ayşede yok ortalıkta nerede bu kızz
merviş daha uynanmadı tabiii uykucuuuu mervişşş

Kızlar ya çok üşüyorum ayağımda 2 çorap var cat ayakkabı var ama çok üşüyorum işyerinde doğalgazı yakmadılar inşallah hasta olmam

günaydın kızlar

ben pazartesi sabah, salı ve perşembe öğleden sonra olmayacagım, derslerim var

herkes nasıl bakalım, ne var ne yok?

oy asişim dikkat et kendine canım havalar birden soğudu
uykucu merviş uynamışşşşşşş
ayşem nasılsın canımmmm

günaydın kızlaaaaaaaaaaaarrr.

gülsüm dövcem şimdi seniii iş bahane olmasın:umursamaz:
sinem kız kalktımm geldimm.. bak çok geç değil çünkü kahvaltımı hazırladımda ancak gelebildim.

sema hoşgeldin cnm nasılsın??
yasemincim arada olur o karamsarlıklar ama öle vazgeçmek yok hepimiz neler geçirdik.
feyza çağlanın ilk bebeği ile benim ilk bebeğimi yaklaşık 4 gün arayla kaybetmiştik inşallah cnm sende sağlıklı bebeğine kavuşursunn..

esra nerelerde buaralar?

asişim sölesen yakmazlar mı artık buz gibi havalar yakılması lazım ya bide hamilesin ggülüm söle sen en iisi

aynı ayşem
kızlar evin yer seramiği döşendi duvarların rengini kum taşı seçtim
c.tesi lavabo muslukları falan aldık wc leri aldık ay inş. 15 ne kadar biterde kira ödemek zorunda kalmam hayırlısıyla tabiii

sinem kocişin ne zaman gelcek çok özlemişsindir ya allah kavuştursun.. o gelmeden evi bitircen insallah beraber mutlu çoluklu çocuklu yuvanızda yaşayın cnm

kocişim ne zaman gelecek belli değil canım yaa heran herşey olabilir kesin bişe söyleyemiyor
inş. canım duaların için sağol darısı olmayanlara inş.

herkese selam bayanlar mutlu rahat bi hafta gecirelim insallah nasılsınız
sinemişkoooo hoşgeldinn cnmm bidahaki kontrol ne zaman?
iyyim çok şükür canım.gün sayıyorum işte her ay olduğu gibi bu ayda umudumu kaybetmeden, dua ediyorum inşaallah bu ay pozitif sonuç alırım :Saruboceq:
sen nasılsın canım opuyorumnanaktan

inşallah semacıım önemli olan sağlıkla gelsin bebişşş kaç gün kaldı :ecrin_bebek:
bende iim cnm artık görenler karnın aşağıya inmiş dio zamanına gelsin inş daha hazırlık yokkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…