anacım az daha sıksa dişini kayganan, pazarteis sabah gelse de şu haftasonunu rahat rahat gecirsen ya...
şımaralım bebeyim sen yeter ki iste:roflol:
yeminlen şimdi benimde aklımdan geçti.ister inan ister inanmaa.kaydirigubbakcemile5 özledim valla onuda.
sorma ne iyi olurduu. kaydirigubbakcemile2
canıımmmm neden inanmayım, o da güzel şımarıyodu o yüzden aklımıza düştü sanırsamdelikafaduldendelikafadulden
iyilik ayşeciğim ...az kaldık galiba ocağa kadar bişey beklemeyin benden...dr amca ne derse oooo....
sahi yasemin sık giremedim ya doktor amca ne diyo.ben bıraktım doktor amca işini.özgürüm :sm_cool:
canım geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca soluğu ankarada almaya karar verdik...bir prof buldum riskli gebelikler üzerine, oda bana düşükten 6 hafta sonra gel dedi...bayramdan sonra gideceğiz gülsümcüğüm ....hayırlısı öyledir inşallah...onun için beklemedeyiz aralıkta testler yapılsa çıksa falan filan inşallah ocakta bir karara bağlarız...
uygula canım çok faydalı mümkünse eşinede keçiboynuzu uygula ...ben kürü uyguladım sonra korunmayı bıraktığım ay ikiz hamile kalmıştım...olmadı ama olsun sonuçta hamilelik olmuştu(((
günaydınn kızlar bugün bizim evlilik yıldönümüz ben bişi alamadım kocişe ama alcam aklımda bi müsait zamanda çıkıp alcam..artık bu sene affetcek bizi elimiz boş diye:)
bugün hava güzel bendee yavaş yavaş evi temizleyim diye düşünüyorum ama dedim kızlara haber etmezsem merak ederler önce bi kk ya gireyim dedim..
kızlar bide rüyamda hep yüksek yerlere çıkıyordum tırmanıyodum ne demek acaba?
asişim geçmiş olsn oh çok sevindim çıkmamasına inan bi tane şekerli yeterdi topiğe.. cidden bazen zor oluo ağlayasım gelio gözünün önünde millet tatlıları götürürken bende çok düşkünümdür.
adaşım çok sevindm oğluşun iice iyileşmişşşşş:)))))))))))
gülsümcüm,ayşecimmm mucukssssssssssss...sizi burda görmek çoook güzel
mervecim allah bi yastıkta kocatsın, ayrıca hediye ne hediyesi alcan be, göbüşünde ya hediyen
sinemcim iyiyim canım sen nasılsın?
İnşallah yasemincim doktorunu beğenirsin ve en yakın zamanda bebek haberi verirsin cnm
Ayşe gülsüm sizi şımarıklar sizi . Kimbilir sizin bebekler ne haylaz olur anaları bu kadar şımarıkken :))))
asiyecim gözün aydın canım hadi atlattın çok şükür allahım sagsalim kucagınada almayı nasip etsin inşallah amcanın kızınında bebegi karnındadır..
şımarıklar nasılsınız bakem aylint ismi aylin ben öyle biliyorum yanlış bilmiyorsam tabi...
yasemincim hakkında hayırlısı olsun doktorun umarım iyi biridir...
feyzacnım hoşgeldin canım, nasılsın? uyuyon mu napıyon sen öğleye kadar hımmm
asişim bizim sincaplar n az bizim kadar şımarık olursa vay geldi halimize:roflol:
düşünsene ayşe ev oturmalarına çarşı pazar gezmeye gidemiyomuşuz.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?