İnatla bir gün ANNE olacağım !

evet yaa ben de bilmiyorum gercek adını, o da az tilki deildi heeee:roflol:

yasemiiiinnnn sen nasılsın? yaaa bakın hamiş ya da anne olmayan kaç kişi kaldık ki, inşallah sıfıra indircez bunu:roflol:

iyilik ayşeciğim ...az kaldık galiba ocağa kadar bişey beklemeyin benden...dr amca ne derse oooo....

sahi yasemin sık giremedim ya doktor amca ne diyo.ben bıraktım doktor amca işini.özgürüm :sm_cool:

canım geçen ay kimyasal gebelik yaşayınca soluğu ankarada almaya karar verdik...bir prof buldum riskli gebelikler üzerine, oda bana düşükten 6 hafta sonra gel dedi...bayramdan sonra gideceğiz gülsümcüğüm ....hayırlısı öyledir inşallah...onun için beklemedeyiz aralıkta testler yapılsa çıksa falan filan inşallah ocakta bir karara bağlarız...

anladım canım rabbim hayırlısını nasip etsin.rabbim bizimle olsun.

uygula canım çok faydalı mümkünse eşinede keçiboynuzu uygula ...ben kürü uyguladım sonra korunmayı bıraktığım ay ikiz hamile kalmıştım...olmadı ama olsun sonuçta hamilelik olmuştu (((

canım daha önceki hamileligi düşündügümde ikimizde uyguladık 3 ayda tuttu eşim başlamıştı bende malum hasta olunca başladım şimdi evet canım allahım herşeyin hayırlısını versin kucagımıza evimizin neşesi gelsin ben beklemeye razıyım zemuszemus

nice mutlu huzurlu saglıklı yıllara canım allah mutlulugunuzu daim etsin..

mervecim allah bi yastıkta kocatsın, ayrıca hediye ne hediyesi alcan be, göbüşünde ya hediyen

sinemcim iyiyim canım sen nasılsın?

sen benden daha çok yaşıcan kız ayşe :roflol::roflol::roflol:bende sayfayı okurken kalbimden aynı şeyi geçirdim merve için

ınşallah yasemincim doktorunu beğenirsin ve en yakın zamanda bebek haberi verirsin cnm
Ayşe gülsüm sizi şımarıklar sizi . Kimbilir sizin bebekler ne haylaz olur anaları bu kadar şımarıkken :))))

kusura bakmayın kızlar, odam süpürüldü de o yüzden cıkmıstım, birazdan da silmeye gelirler:)

yasemin hakikaten 6 hafta da olsa sen de askıya aldın ve daha rahatsın deil mi? ben de gülsüm de bu ay doktora gitmedik, pek bi güzel oluyo valla, hiç bahsetmeyince ahanda adet tarihim yaklaşmış onu bile farketmedim, ama aha şimdi bahsettim:roflol:

asiyecim gözün aydın canım hadi atlattın çok şükür allahım sagsalim kucagınada almayı nasip etsin inşallah amcanın kızınında bebegi karnındadır..
şımarıklar nasılsınız bakem aylint ismi aylin ben öyle biliyorum yanlış bilmiyorsam tabi...
yasemincim hakkında hayırlısı olsun doktorun umarım iyi biridir...

ayşecim bende sizin gruptanım canım bu ay gelirsin demişti doktorum bende seneye kadar olmazsa ozaman gidicem bende relaxsım yani...lülülülülülü

feyzacnım hoşgeldin canım, nasılsın? uyuyon mu napıyon sen öğleye kadar hımmm

asişim bizim sincaplar n az bizim kadar şımarık olursa vay geldi halimize:roflol:

iyiyiz süperiz hoşuz güzeliz :1hug:1hug:sağol canım sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…