aman adaşım o ne güzellik..maşallah minik prensesimize..umarım emiyodur canım..benimki emmediği için hep dua ediyorum herkesin sütü bol olsun cuk cuk emsin bebeler...sen acele etme düzene girsin herşey gelirsin aramıza...bizbekleriz...
feyzacım minik feyza kim oluyo?
dünür yaa keşke orda olaydım bayılırım aşureye...kazana atsınlar anca doyarım :)))
slm kızlar ben geldim 26 aralık 9:30 da doruk dünyaya geldi 3200 gr 50 cm sağlıklı çok şükür...anne olmak inanın anlatılmazmış..bebeğim için hemen ayaklandım valla sezeryan ağrılarım bile o kucağımdayken hissetmiyorum ama sonrasında kötüoluyor ama olsun onu sağlıkla aldım ya kucağıma oda yeter tabiki...çok öptüm sizleri...
evet sinemciğim yaklaştı yıl başı :)) hayırlısı olsun tatlım ...hiç yaşamadığım korkuları yaşıyorum bu sefer anesteziden korkuyorum inan :)) alalhım bunuda sağsağlim atlatmak nasip etsin canım...senin adetin ne zaman sinemciğim...bu ay müjdeli haberi sen verirsin inşallah feyzacığımla beraber :)))
Yasemincim sinemcim evet sıra bende ben doğurmadan inşallah hamile haberleri alırız yeni heyecanlarımız olur sıra sizlerde artık sinem yasemin feyza hayırlısı ile Allah yüzünüzü güldürsün canlarım
slm canlarım nasılsınız kimsenin olmadığı zamanda geliyorum bende yaw
hayırlısı olsun feyzacığım....bir dahaki aya umutlarımız :)) bende adet oldum buğün canım çok şükür...haftaya perşembe saat 9 da histeroskopim öğleden sonrada dr umla görüşeceğiz bakalım neler diyecek....
feyzacığım çok duygulandım okuyunca....nekadar ince düşünceli ve seni çok seven bir arkadaşınmış...çok şanslısın öyle bir arkadaş sahip olduğun için...ama şuda varki arkadaşında çok şanslı sizin gibi 2 feyzaya sahip olduğu için :)))
feyzayım arkadaşını kutlarım canım düşünceli bi insanmış nasılsın ıyımısın
yasemıncım senın içinde hayırlısı olsun canım
feyza ne güzel bi şey yapmış arkadaşın yaa...allah küçük feyzaya baht açıklığı versin...sanada 2010 da güzel sağlıklı bi bebiş versin inşallah..
yasemincim senin içinde hayırlısı olsun...dr un inşallah güzel haberler diyecektir sana...
dünür cadı deme gelinime :))) lokum o lokum...
İnşallah feyzacım cnm arkadaşında iyi jest yapmış
Benim gene midem ekşiyo kızlar yanıyorum resmen sütte içtim geçmedi
Seher valla ben senin yılbaşı için yaptıklarının anca 10 da 1 ini yapabilirim beceriksizim ben :)))
Mervecim (Nikolüm) Bizde eşimle karar veremedik ama sanırım kayınvaldemde olacağız hayırlısı artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?