İnatla bir gün ANNE olacağım !

arkadaşımın kızı mervecim altımdaki komşumun kızıda feyza benim bebegim ölümce benim ismimi verdiler çok mutlu olmuştum şimdi sevdim onu bi güzel üstüme küstü yanlız
kaydirigubbakcemile3

canım iyi olmanıza sevindim bebegimde çok güzel maşallah allahım saglıklı uzun ömürler versin

benim haberler yok adet oldum oldum canım inşallah sinemden gelir...

amin asiyecim inşallah benimki yeni yılda gelmeye karar verdi..

hayırlısı olsun feyzacığım....bir dahaki aya umutlarımız :)) bende adet oldum buğün canım çok şükür...haftaya perşembe saat 9 da histeroskopim öğleden sonrada dr umla görüşeceğiz bakalım neler diyecek....

feyzacığım çok duygulandım okuyunca....nekadar ince düşünceli ve seni çok seven bir arkadaşınmış...çok şanslısın öyle bir arkadaş sahip olduğun için...ama şuda varki arkadaşında çok şanslı sizin gibi 2 feyzaya sahip olduğu için :)))

feyzayım arkadaşını kutlarım canım düşünceli bi insanmış nasılsın ıyımısın
yasemıncım senın içinde hayırlısı olsun canım

feyza ne güzel bi şey yapmış arkadaşın yaa...allah küçük feyzaya baht açıklığı versin...sanada 2010 da güzel sağlıklı bi bebiş versin inşallah..
yasemincim senin içinde hayırlısı olsun...dr un inşallah güzel haberler diyecektir sana...
dünür cadı deme gelinime :))) lokum o lokum...

ınşallah feyzacım cnm arkadaşında iyi jest yapmış
Benim gene midem ekşiyo kızlar yanıyorum resmen sütte içtim geçmedi
Seher valla ben senin yılbaşı için yaptıklarının anca 10 da 1 ini yapabilirim beceriksizim ben :)))
Mervecim (Nikolüm) Bizde eşimle karar veremedik ama sanırım kayınvaldemde olacağız hayırlısı artıkın

öyle yeni yıl yeni umutlar dolu olcak inşallah bebeklerimizle
gözün aydın canım inşallah kolay geçirsin güzel haberlerini bekliyoruz

birde bana sor canım ben haziranda dogum yaptım oda temmuzda bir tane 7 yaşında kızı var ondan duydum çoçuktan al haberi..yerimseniben
okadar garip duygulardaydımki anlatamam kaç gün kendime gelemedim. 1 sene oldu tanıyalı iyi biri evet şanslıyım

feyzayım arkadaşını kutlarım canım düşünceli bi insanmış nasılsın ıyımısın
yasemıncım senın içinde hayırlısı olsun canım

iyiyim canım sen nasılsın keyfin nasıl...

amin mervecim nasılsın paşan nasıl..

evet güzel bir hediye oldu bana :gitme:

dün sabah hastaneden tlf geldi eksik evrak var getirirmisin diye ögleden sonra gittik eşimle gitmişken doktorada soralım nezaman gelelim diye doktorum hastaysan bir bakalım daha iyi gözükür yumurtalıklar
muane oldum gayet iyi çabukmu olsun istiyorssunuz bizde evet ozaman hap vereyim sonra 8 ocakta gelin bakalım igne veririm dedi agzımdan çıktı sonradan sadece yumurta takibi yapalım demedim

s.a kızlar hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin demekki zamanınız gelmemiş elbet bir gün gelir sabır sabır sabır sadatlar duası olsun...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…