İnatla bir gün ANNE olacağım !

Seher valla ya kıza nazar değecek ha diklkat et maşallah diyelim nazar boncuğu da tak haaa
Bende acıktım yiyeyim geleyim öptüm sizi afiyet olsun

mervecim harika bi kızın var mucizene kavuştun ne güzel allah mutluluk sağlık şifa versinnn..uzuuun sağlıklı bir ömrü olsun analı babalı inşşalah

dün pınarcımmm bendeydii kızlar valla pınar tam bi anne olmuş maşallah dün bi sürü şey öğrendim tecrübelerinden....eline de bi güzel yakışıyo ki sormayın.....elamda kocaman olmuş yaa prensens gibi masalah...gazlı bebem dün kıvrandı filan ama annesiyle cokda güze idare ediyolar valla..

gecmisi okuyamadım bugün bi uykum var dayaamıyorum yine yatcammm gözümü acamıyorummm herkesi cok öptümmmm

yat sinemcim sonra uykuya hasret kalcaksın..ama değiyo valla..bi gülüşleri herşeyi unutturuyo...

bencede bolca uyuyun hamişler hamiş olcaklar tadını çıkarın:))))
adaşım emmeyi yeni yeni öğreniyor çok minik geceleri bazen biberon bazen kaşıkla sağdığım sütü veriyoruz bazende kendisi emmek istiyor belli olmuyor hiç.
rabbim herkese yaşatsın inşalllahhhh..
badegülcüm hayırlı olsun kucağına almışsınn maşallah doruğada:)
hadi sırada asişim sen varsın sende inş bi avazda kurtulursun inş.

Emınım kı bır gÜn bu sabırla allah c.c tarafından mÜkafatlandırılıcaksınız ınŞallah dualarım sızınle sadatlar duası olsun

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

aman maşallah miniğime..emsin inşallah annesi...sen sütünü ver de ister biberon ister kaşık ister meme olsun...yarasın meleğime..kocaman kız olsun...galiba pek uyku yok adaşım haa...ama değiyo dimi herşeye...allah herkese yaşatsın inşallah bu güzelliği...

selam arkadaslar...benim her ay adetten 1 hafta once goguslerim agrir...1 ocakta adet gunum ama 3-4 gundur gogsum agriyor yani adet belirtim basladi ((( oysaki aralikta cok calismistik sizce hamilelik sansim bittimi bu ay..

canım gebelik belirtileri aynı adet belirtileri gibi..şimdiden kendini strese sokma..ben hiçbişey hissetmemiştim mesela...fiziksel bi belirti yaşamadım..ama hissettim...bu ay olacak dedim..ve oldu..şimdi çok tatlı bi oğlum var..inşallah sende hamilesindir...değilsende umudunu kaybetme...rabbim er geç yaşatacaktır bu mutluluğu...sabır bizden takdir rabbimden...

günaydın canlarım nasılsınız amin allah herkese annelik duygusunu tattırsın hayırlısıyla
mervişim rahatın nasıl canım
dün msj attım bizim nette problem var hata verdi bütün yazdıklarım boşa gitti
şimdi düzelmiş sanırım
hepinizi çok özledim kızlarr

günaydın canlarım hepinize...
mervişim güzel haberleriniz duymak süper canım....
sinemciğim nasılsın tatlım...hayat nasıl gidiyor...

günaydın yasemin asiş nasılsınız kızlar
asiş asya hanım nasıl
seher nerdesin canım
mervişler nasılsınız

ne yapim bende çalışıyorum yarın tatil bize 4 gün yapacaz perş. günü yerine c.tesi
çalıştık
o yüzden birleşti tatille:))
nerdesiniz kızlar hu huuuuuuu

asşimn asya kızımız nasıl
haun kızçeler nasılsınz ben seloşla boğuşuyom bı de yarına 7 kişi misafirim var menu ayarlıyom :))
sizce şunlar nasıl
fırında tavuk pılav kremalı patates rus salatası tavuk salatası patlıcan salatası havuç ve salatalık dılımlerı lımonlu kabak tatlısı
gece için atıştırmalık milföylü çiçekler mınık pızza ve kuru pasta tatlıda tıramusu
dinlenırsın sınemım ohhh mıs gıbı
mervecıkler uok bebeler bırakmadı herhalde

seher menü süper kız hepsini nasıl yapcan öle maşallah her çeşit var bide selenle bu kadar şey yapmak Allah kolaylık versin cnm
Biz iyiyiz asyam tekmeliyo işte ne yapsın kızçem ama hareketleri farklılaştı artık sanki ellerini gezdiriyo derimde gibi hissediyorum

dünür beni delirtecen sen...ben bi ıspanakla şehriye çorbasını anca yaptım...sen sanki lokanta menüsü yapıyon...allah kolaylık versin valla...
asiyecim artık yeri daraldı da ondan hareketleri farklılaşıyo...
yasemin sinem sizlerde iyisiniz umarım...
benim tospirik yerde debeleniyo gene...ama çok tembel daha 3-4 kez dönebildi...

valla yapıcam asişim benım kızım anasına yardıma başladı mutfaktakaydirigubbakcemile3 çekmedekı herşey yerde bulası kolay kaydirigubbakcemile3
napam dunur mısafır gelecek yılbaşına yemeğe e arkadanda gece uzun bende bunları yapı verıcem zor bişide yok anam orda

eline koluna sağlık şimdiden..güzel bi yılbaşı geçirin inşallah...

bizde kocişim oğlum ve ben başbaşayız...oğluşum uyur 9 gibi...sonra gece bizim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…