İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın canlarım...naber nasılsınz...asişim nasılsın meleğin nasıl sıra sende canım :)) bu arada uzun zamandır topiğin hamişi çıkmadı ya...

maşallah doruk bebeğede badegülcüm
evet yasemıncım nısanur anasının kopyası maşalla
nasılsın yasemıncım inşallah sen olursun bellı mı olur

maşallah yavruna allaha nalaı babalı büyütmek nasip etsin arkadaşım...çok geçmiş olsun sanada gözünüz aydın :)))

günaydın canlarım bizim işyerinde nette problem var sanırım giremedim dün birtürlü
maşallah meleklerinize allahım nazarlardan saklasın sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin
asiş sıra sende canım yasemin hadi yılbaşına az kaldı
evet uzun zamandır hamiş çıkmıyo topikten müjdeli haberler gelir inş. kızlar
adeti yakın olan varmı

evet sinemciğim yaklaştı yıl başı :)) hayırlısı olsun tatlım ...hiç yaşamadığım korkuları yaşıyorum bu sefer anesteziden korkuyorum inan :)) alalhım bunuda sağsağlim atlatmak nasip etsin canım...senin adetin ne zaman sinemciğim...bu ay müjdeli haberi sen verirsin inşallah feyzacığımla beraber :)))

maşallah doruk bebeğede badegülcüm
evet yasemıncım nısanur anasının kopyası maşalla
nasılsın yasemıncım inşallah sen olursun bellı mı olur

seherciğim olamam canım çünkü çalışmalar başlamadı daha ...şubatta veririm inşallah :))) bekliyorum canım onun dışında çok iyiyim...sen nasılsın seloşumuz nasıl...

olsun canım hayırlısıyla vaktı saatınde gelsın ınallah ıyı teyzesı seloş napsın ortalık karştırıp bol bol yaramazlık yapıyo :))

Yasemincim sinemcim evet sıra bende ben doğurmadan inşallah hamile haberleri alırız yeni heyecanlarımız olur sıra sizlerde artık sinem yasemin feyza hayırlısı ile Allah yüzünüzü güldürsün canlarım

amın asişim amin hadı kızlar bak sız doğurun heeeeeeeeeeeeee yoksa ben ıkıncıyı doğurcammmmmmm dermişimmmmmm:)))))

günaydınlaaaaarrr...
badegülcüm allah huzurla ve sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım...prensimiz çok şeker maşallah allah nazarlardan saklasın...
yasemin asiş sinem dünür sizler nasılsınız...
kuzey uyudu şimdi bende çayımı içiyom...ay bugün ne yemek yapsam yaa..evde de hiçbişey kalmadı..pazara çıkamadık bu hafta gezmekten :)))

9-10 ocak kızlar benim adet tarihim
hayırlısı lsun bakalım canlarım
seherim nasılsın kuşum selen nasıl

ıyıyız dunurcum npalım oturuyoz seloşun zırıltıısını dınlıyom :)) bırazdan gezmeye gıdıcez hazırlıcam şimdi kız arada face aç bak seloşun yenı hallerını gör dunur

ıyıyız sınemım odaıyı şukur ısyankar tospa herseye ısyan edıyo ama akşam enı korkuttu gece uyurken beşıkte ayağa bı kalktı ödum patladı duşucek dıye
acın acın bakın nasıl oldu tospa

baktım dünür...ama böyle koyuyon valla nazar değcek..maşallaah tospama...elbise de yakıyo ama...

valla yakar benım kızım dun komşu teyzelerıne gıyındı böyle karşıladı onları :)

benim keçi uyandı..mızırdıyo yatağında..gidip bi bakiim..iki gülücük atsın anneciğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…