canımm sinemcim çok şükür iyiyim sende çalışmalar nasıl dualarım sizle hep sıkı sıkı çalışıjn bakayım dersinizi:)))günaydın canlarım nasılsınız amin allah herkese annelik duygusunu tattırsın hayırlısıyla
mervişim rahatın nasıl canım
dün msj attım bizim nette problem var hata verdi bütün yazdıklarım boşa gitti
şimdi düzelmiş sanırım
hepinizi çok özledim kızlarr
bugün kızçemin göbeği düştü diye banyo partisi vardı teyzişkoları ondan geciktikasşimn asya kızımız nasıl
haun kızçeler nasılsınz ben seloşla boğuşuyom bı de yarına 7 kişi misafirim var menu ayarlıyom :))
sizce şunlar nasıl
fırında tavuk pılav kremalı patates rus salatası tavuk salatası patlıcan salatası havuç ve salatalık dılımlerı lımonlu kabak tatlısı
gece için atıştırmalık milföylü çiçekler mınık pızza ve kuru pasta tatlıda tıramusu
dinlenırsın sınemım ohhh mıs gıbı
mervecıkler uok bebeler bırakmadı herhalde
oooh maşallah asiişim adaşım diyoduda o tekmeleri özlicen diye cidden öyle özledim çok güzel bi duygu ama kucağında olmasıda ayrı bi güzellik.. sende sağlıkla al inş kucağına..az kaldı kızzzzzzseher menü süper kız hepsini nasıl yapcan öle maşallah her çeşit var bide selenle bu kadar şey yapmak Allah kolaylık versin cnm
Biz iyiyiz asyam tekmeliyo işte ne yapsın kızçem ama hareketleri farklılaştı artık sanki ellerini gezdiriyo derimde gibi hissediyorum
ohh adaşım hadi bakalım partiii desene bizde evdeyiz malum kızçeyle annem var bide bizde kalıyor artık başbaşa kalmalar 40dan sora:)))))))))))))bizde kocişim oğlum ve ben başbaşayız...oğluşum uyur 9 gibi...sonra gece bizim :))
yasemincim çok güzel haberler duycaz ben inanıyorum doktoruna güven allaha dua et bebeğin gelsin inşallahhh şöleee hamileyiiiiiimmm diye yazdığın günleride görcez:))hayırlısı olsun feyzacığım....bir dahaki aya umutlarımız :)) bende adet oldum buğün canım çok şükür...haftaya perşembe saat 9 da histeroskopim öğleden sonrada dr umla görüşeceğiz bakalım neler diyecek....
dün sabah hastaneden tlf geldi eksik evrak var getirirmisin diye ögleden sonra gittik eşimle gitmişken doktorada soralım nezaman gelelim diye doktorum hastaysan bir bakalım daha iyi gözükür yumurtalıklar
muane oldum gayet iyi çabukmu olsun istiyorssunuz bizde evet ozaman hap vereyim sonra 8 ocakta gelin bakalım igne veririm dedi agzımdan çıktı sonradan sadece yumurta takibi yapalım demedim
Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diler,
Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.
Mutlu Yıllar...
sağol canım sanadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mutlu Yıllar...
Mutlu Yıllar...
herkese selam kızlar
mutlu sağlıklı huzurlu maddi manevi rahat bisene geçirelim hep birlikte ..yeğenlerim kuzularımda huzur dolu sağlıklı bol gülücüklü bi sene geçirsin inşallah...dualarımızın tez vakitte kabul olması dileğiyle..herkesin gönlüne göre geçen güzel bir yıl istiyorum hepimiz için...
dün kontrolümüz vardı..şekerim diyetle düzene girdi çok şükür diyetisyende drumda güzel dedi..bende hemen gidip biraz bozdum ama yarından sonra diyete devam yine..oğluşum ve minik kızımda sağlıklılar çok şükür büyüyolar...yani bi sorun yok şimdilik..
aşisim sorma ya sene sonu zor bilion koşuştur dur işin yoksa bende başka hiç bişi yok lh değeri yüzünden tedavide başa döndüm düzenleyici kullanıyorum hayırlısı diom artık takmamaya çalışıom
anammmmm şeker mi demeeeeee ay çok şükür ki diyetle düzene girmiş çok sevindim benim doğum videomu izledimde daha yeni kendime gelip doktorum doğum sırasında bile çocuk doktoruna gebelik şekeri var diye bilgi vermiş hep ne kadar önemli bişi inş sizlerde çıkmasın hiçherkese selam kızlar
mutlu sağlıklı huzurlu maddi manevi rahat bisene geçirelim hep birlikte ..yeğenlerim kuzularımda huzur dolu sağlıklı bol gülücüklü bi sene geçirsin inşallah...dualarımızın tez vakitte kabul olması dileğiyle..herkesin gönlüne göre geçen güzel bir yıl istiyorum hepimiz için...
dün kontrolümüz vardı..şekerim diyetle düzene girdi çok şükür diyetisyende drumda güzel dedi..bende hemen gidip biraz bozdum ama yarından sonra diyete devam yine..oğluşum ve minik kızımda sağlıklılar çok şükür büyüyolar...yani bi sorun yok şimdilik..
aşisim sorma ya sene sonu zor bilion koşuştur dur işin yoksa bende başka hiç bişi yok lh değeri yüzünden tedavide başa döndüm düzenleyici kullanıyorum hayırlısı diom artık takmamaya çalışıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?