İnatla bir gün ANNE olacağım !

canımm sinemcim çok şükür iyiyim sende çalışmalar nasıl dualarım sizle hep sıkı sıkı çalışıjn bakayım dersinizi:)))

bugün kızçemin göbeği düştü diye banyo partisi vardı teyzişkoları ondan geciktik
oooh maşallah asiişim adaşım diyoduda o tekmeleri özlicen diye cidden öyle özledim çok güzel bi duygu ama kucağında olmasıda ayrı bi güzellik.. sende sağlıkla al inş kucağına..az kaldı kızzzzzz
bizde kocişim oğlum ve ben başbaşayız...oğluşum uyur 9 gibi...sonra gece bizim :))
ohh adaşım hadi bakalım partiii desene bizde evdeyiz malum kızçeyle annem var bide bizde kalıyor artık başbaşa kalmalar 40dan sora:)))))))))))))
yasemincim çok güzel haberler duycaz ben inanıyorum doktoruna güven allaha dua et bebeğin gelsin inşallahhh şöleee hamileyiiiiiimmm diye yazdığın günleride görcez:))

ohh gelsin yumurtalar sorada gelsinnn bebişleeerrr rabbimmmm bak ler dedim iki tane mi olcak ne feyzacımm sağlıkla gelsin meleğin inşallahhhh

Sağol mervecim inşallah sağlıkla alırım kucağıma da sizin yaşadığınız güzellikleri yaşarım
Allah ım 2010 yılında isteyen herkese bebeklerini versin kimsenin kucağı boş kalmasın Tüm isteyen arkadaşlarımın yüzü gülsün inşallah
Esracım nasılsın büro yordu seni sanırım gelmedin bayadır

Yeni yılda herşeyin gönlünüzce olmasını diler,
Tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim.

Mutlu Yıllar...

herkese selam kızlar
mutlu sağlıklı huzurlu maddi manevi rahat bisene geçirelim hep birlikte ..yeğenlerim kuzularımda huzur dolu sağlıklı bol gülücüklü bi sene geçirsin inşallah...dualarımızın tez vakitte kabul olması dileğiyle..herkesin gönlüne göre geçen güzel bir yıl istiyorum hepimiz için...

dün kontrolümüz vardı..şekerim diyetle düzene girdi çok şükür diyetisyende drumda güzel dedi..bende hemen gidip biraz bozdum ama yarından sonra diyete devam yine..oğluşum ve minik kızımda sağlıklılar çok şükür büyüyolar...yani bi sorun yok şimdilik..

aşisim sorma ya sene sonu zor bilion koşuştur dur işin yoksa bende başka hiç bişi yok lh değeri yüzünden tedavide başa döndüm düzenleyici kullanıyorum hayırlısı diom artık takmamaya çalışıom

Anlıyorum Esracım valla biz baya toparladık ama bizim 1 şirket sizin bir sürü tabi

Sinemcim iyi olmanıza sevindim arada kaçamak yapsanda diyete dikkat et şeker bebeklerini iyi koru cnm benim

Kızlar herkesin yeni yılı kutlu olsunnnnn

ıyı mutlu bol paralı huzurun eksık olmadığı isteklerın gercek olduğu sevdıklerımızle bırlıkte nıce mutlu yıllara kızlar

yeni yıl yeni umutlar getirsin yüreklerinize huzur bedeninize sağlık evinize küçük bi melek getirsin...meleğine kavuşanlarada onunla uzuuuuuuuuuuun bi ömür nasip etsin...mutluluğunuz daim olsun kızlar........MUTLU YILLAR.....

Mutlu Yıllar...

saol canım sanada mutlu yıllar..sana geçen bi soru sormuştum ama cevaplamadın..tickerında prens yazıyo ve sen daha cinsiyetini öğrenebilecek bi haftada değilsin...merak ettim çok kusura bakma yalnış da anlama sorumu sakın...nasıl biliyosun oğlun olacağını..içgüdü mü sadece...

mervecim göbeginiz düştümü canım maşallah iyisiniz dimi...
inşallah mervecim saglıkla sıhatlı olsun ikiz olsun farketmez...

Mutlu Yıllar...

sagol canım seninde yeni yılın kutlu olsun

amin canım seninde yeni yılın kutlu olsun düzene girmiş çok sevindim güzelim ama kendine yinede dikkat et öpüyorum

en iyisi esracım taktınmı olmuyor zaten hayırlısı olsun yeni yıl hepimize bebiş göndersin inşallah...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

anammmmm şeker mi demeeeeee ay çok şükür ki diyetle düzene girmiş çok sevindim benim doğum videomu izledimde daha yeni kendime gelip doktorum doğum sırasında bile çocuk doktoruna gebelik şekeri var diye bilgi vermiş hep ne kadar önemli bişi inş sizlerde çıkmasın hiç

kız nerelerdesin özledim bayadır görmüodum rabbimbaşka dermansız dert vermesinnn esracımm sen moralini yüksek tut inş 2010 yılı hamişlere hayırlı evlat hamiş olmak isteyenlerede bol sağlıklı bebe nasip etsinnnnnnnn annelerede sağlıkla evlatlarını büyütmek nasip olsunn:Saruboceq::Saruboceq:

bugun eşim nöbetçi dün akşamda kavga ettik
için sıkıldı dışarıya arkadaşın yanına gidicem ordanda kaynanama geçicem orda giricem yeni yıla
hepinize iyi eglenceler kızlar... bebeklerinizi benim için içinize koklayım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…