herkese merhaba kızlar
asişim güle güle kullanın dolabınızı kuzum asyacık oradan büyüsünde kendi seçsin inşallah ne giymek istiyosa....
sehercim hayırlı bi sene olsun seloşada sanada yoksa gülerken ...anne bu sene çekeceğin var elimdenmi demek istiyodu:))) yok yok demez kuzucuk öyle şeyler dimi seloş?
adaşım gitmişsin yaseminde gitmiş kimse yok mu yaa
ben varım sinemcim...kuzey uyudu yemeğimi yaptım geldim bende...bizim yılbaşı pek bi farklı değildi diğer günlerden...kuzey 9 da uyudu bizde eşimle bi sofra kurduk oturduk başbaşa...güzeldi..sakin ve huzurlu...inşallah bütün yıl böyle geçer...
valla düşünmek bile istemem butun sene cıyak cıyak ıyı valla dunur seloşu doyurdum yıkadım pakladım uyuttum elimde bı bardak demli çayım camdan düşen kar taneleri öyle sakın sakın oturuyorum yani
YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..YA ERHAMER RAHıMı ..ALLAHIM BU GÜZEL ARKADAŞLARIN DUALARINI BOŞ ÇIKARTMA KUCAKLARINI,KARINLARINI BOŞ BIRKAMA AMıN.... kısslar duayı edin ve ilkte yazdıgım duayı tekrarlayın ALLAH C.C bu kelimeleri diyen kulların ellerini, boş çevirmiyor emin olun3 kere tekrar yapın dualarınızda benide unutmayın inş
slm merviş nasılsın canım
seher demek kar yağıyo bende yağarken görmeyi isterdim hiç görmedim (
yeni yılın hamiş haberi kimden gelecek bakalım
merak ediyorum canlarım
adaşım gelmiş gitmişsin nasılsın meleklerin nasıl
asiyecim gardoşapınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşallah
seher maşallah seloşa gülerek girmiş ne güzel ya onun gülüşünü yerim ben
mervecim kuzey uyuyarak geçirdi sanırım
sinemcim prensinle presnsesin nasıllar bakalım
yasemin nasılsın ne zaman gideceksin doktoara..
sinemcim inşallah bu senenin hamişi sen olucan herhalde...
bende açık lise sınavım var ders çalışıyorum pek gelemiyorum kızlar
bende durum cuma doktora gidicem işte çalışmalar başlamadı daha :kedi:
hepinizi öptüm kocaman...
günaydın kızlar nasılsınız feyza canım kolay gelsin
benim adet belirtilerim başladı 4 günüm var adet olacam sanırım hayırlısı
seherim sen nasılsın
asiş nerdesin canım hep sen olurdun topikte
Günaydın kızlar nasılsınız bakim ben geciktim bugün yahu işlerim vardı
Biz iyiyiz asyamla
Feyzacım inşallah doktoradan hayırlı haberle gelirsin cnm sınavında başarılar dilerim.
Sinemcim adet olmazsın belki kız çalışma olmuştur bu ay bebek gelir inşallah ilk haberi senden alırdık
nasılsınız kızlar gunaydın demek için geç oldu ama belım ağrıyo bu gun acayıp akşam seloş uyumayınca salona yer yatağı yaptım orda beraber uyuduk ama sanırım belım tutulmuş( bu gun perdeler yıkancaktı bıde ama kaldı (
sinemcim inşallah ilk haberi senden alırız bu sene ben az kaldı sıze verıyodum haber ama allah şukur adetım geldı 3 gun gecıkmelı olarak yoksa yandıydım vallaha
aman deyim dünür..daha biriyle başa çıkamazken bi de ikinci...kabusum bu zaten bu ara benim...3 aylık korunma iğnesi vurlmuştum ekimde...o günden beri adet olmuyom..yan etkisi adet olamama ve devamlı ara kanamalarmış...bende devamlı lekelenme şeklinde kanama var...aklıma türlü şeyler geliyo..acaba hamilemiyim..bu kanamalar kuzeye hamileyken olan gibi bi kanama mı falan filan..ama koruma yüzdesi epey fazla iğnenin..umarım kuruntudur hepsi..bi daha iğnemi tövbeee....