İnatla bir gün ANNE olacağım !

aman adaşım gelmiş..minik nisanur gaz sancısı çekiyomuş kıyamam kuzuma...adaşım bende bi tavsiyede bulunayım..1 çay kaşığı bademyağının içine muskat rendele azıcık..içerse direk ağzına ver..içmezse parmağınla yada emzik alıyosa ona batır...bide göbek deliği çevresini ve ayak topuklarını elma yağıyla ovup sıcak havlu koy...benim kuzuma çok iyi geliyodu bunlar...
yasemin canım rabbim seninle olsun..umuda yolculuğun bebeğinin gelişiyle noktalansın inşallah...
sinem hayatım..biliyosun gebelik ve adet belirtileri aynı...inşallah gelmez o gelemeyesi kırmızılar..hadi2010 un ilk hamişi sen ol inşallah...
nazmiyecim oooh keyif yap kızınla kış boyu canım..nisanda gene aynı işyerine mi girceksin..nasıl bu kadar uzun izin veriyolar sana...
asişim demek minik prensesimiz asyamızı görcen bugün..hadi güzel buluşmalar olsun canım...bide doğum iznini başlatcan galiba...yada dr izniyle 37 haftaya kadar çalışıp doğum sonrasına mı aktarcan kalan 5 haftayı?
benim kuzu uyanır birazdan..

merhaba arkadaşlar bu benim ilk yazım
9 yıllık evliyim ve bir tane 6 yaşında kızım var eşimle ikinci çocuğu yapmaya karar verdik ama 1,5 yıldır olmuyo kızım da korunmadığımız halde geç olmuştu
Gerçekten çok zor bir durum her ay ümitle bekleyip sonra hüsana ugramak

canım anlıyorum seni..ama en azından senin bi kızın var çok şükür..anneliği tatmışsın...burada daha anne olamayanlar var...sen dene ama takma kafana..streste çok etkili bi faktör olmamasında...allah kızına uzun ömürler versin..ve inşallah rabbim kardeşini de en kısa zamanda göndersin...

slm kızlar mervişler gelmiş nisanurumuz gaz sancısı çekiyomuş geçmiş olsun canım
feyza başarılar canım
kızlar hepinizi çok özledim yaa denk gelip sohbet edemiyoruz
seherim nerdesin canım
asiş sende yoksun
yasemin güzel heberlerle gel inş. canım
adaşım emeller badegül raziş aylin sanemden haber alan var mı kızlar en son hamişti ama daha sonra uğramadı topiğe

burdayım sinemcim ama seloştan sadece öylesine baka bılıyorum eskısı gıbı oturamıyorum saatlerce

selam canım hoşgeldin allah bagışlasın kızını tabi zor durum ama elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol demeyince olmuyor sabredip beklemekten başka çare yok..

Feyzacım görcem bebemi evet Allah sizede en yakın zamande nasip etsin inşallah
Mervecim çalışcam mecbur 37. haftada başlatcam sanırım

selam kızlar
ben braz uzak kaldım mervecim kutlamısmıydım senı blmıyorum ama tekrar hayırlı olsun deyım canım .ahh o gaz sancılarııı....ıns kısa zamanda atlatırsınız...
merve2 cım saol canım evet nısanda aynı ısyerıme baslaycam bizim inş.sektoru kısın bıraz duruyo ben sureklı yalnız calısıyodum dogumdan sonra 2 kısı olduk ısde olmayınca bosbos oturyoruz talep ettım patrona oda sagolsun verdı maasım sıgortam donucak dondugumde tekrar baslıycak bende kızımla vakıt gecırıcem buarada...
sehercım sen nasılsın nasıl selen hanım...
asıyecım saglıkla kavus ıns prensesıne az kalmıs artık senınde

Hoşgeldin nazmiyecim büyümüştür senin kuzun artık bizimkiler kardeşi olacak onun evet az kaldı 1,5-2 ay arasındayız bakalım doktor bugün belki bişey söyler diye umuyorum bakalım 5 mart dedi önceden doğum için ama 20 şubattan sonra beklemeye başlayacağız dedi. Bakalım hayırlısı bide ben normal doğum istiyorum olursa bakalım işyerin iyi olmuş ya bu arada kızınla vakit geçirmiş olacaksın benim öle bi şansım yok maalesef hemen işe dönmek zorundayım cnm

Mervecim seninkininde gaz problemi çıkmış yandık desene sıra bende öğüt verirsiniz artık banada

günaydın canlarım nasılsınız nazmiyee nasılsın canım meleğin büyümüştür
asişim asya nasıl uğramamışsın sabah topiğe
seherim selen nasıl canım

gunaydnlar hatun kızceler
nasılsınız bakem bız ıyıyız kızcemle zorla kahvaltı yaptı peynır yumurta domatesli ekmek ve ıhlamur ama yıyıne kadar canım çıktı

merhaba kızlar hayırlı bir gün dilerim size.
Sinemcim uğrayamadım evet raporum için hastaneye gittim cnm asyam iyi yalnız ters şu anda dönmesini bekliyoruz doktor döner dedi bakalım bekleyeceğiz 2250 gr olmuş marta kalmaz doğar bu kız dedi doktor bakalım şubat 20 den sonra bekleyeceğiz dedi.Bizden haberler böle yani.
Siz nasılsınız bakalım
Sehercim afiyet olsun seloşuna cnm

günaydın canlarım...sinem nasılsın varmı hala adet belirtileri...
maşallah asyaya asişim...hadi bakalım artık hayırlısıyla gelsin...ben erken doğurunca çok korkuyorum artık son ay gebelerden...
seherrr domatesli ekmek nasıl oluyo be bi anlatsana bana...
benim tontik yerde yuvarlanıyo şimdi..bi de komik sesler çıkarıyoki duymalısınız...

asişim çok sevındım asya kızımızın ıyı olmasına maşallah canım aman zamanında gelsın hayırllısıyla nşallah

canım domatesı rendeledım guzelce ıçıne bi dılım ekmek koydum ıslattım domatesin suyuyla yudum yudum verdım
yanına beyaz beynır tuzu alınmış yumurta sarısı ve ıhlamur bazende portakal suyu 1 çay bardağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…