inşallah guzwel haberler verırsın feyzacım
günaydın kızlar nasılsınız feyza canım kolay gelsin
benim adet belirtilerim başladı 4 günüm var adet olacam sanırım hayırlısı
seherim sen nasılsın
asiş nerdesin canım hep sen olurdun topikte
Günaydın kızlar nasılsınız bakim ben geciktim bugün yahu işlerim vardı
Biz iyiyiz asyamla
Feyzacım inşallah doktoradan hayırlı haberle gelirsin cnm sınavında başarılar dilerim.
Sinemcim adet olmazsın belki kız çalışma olmuştur bu ay bebek gelir inşallah ilk haberi senden alırdık
herkese selam kızlar acayip uykulu bi günümdeyim selam verip yatağa atcam kendimi:))
adaşım güzel haberler almak istiyorum senden hayırlısı olsun canım..
tecrübeli anneler bişey sorcam ya bebelerin yataklarını aldıkta nevresim bakıcam günlük kaçar nevresim almalıyım annem sağolsun mevlüt için iyi bişey almış günlükler bana kaldı 2 şer alsam azmı olur...yatarken aklıma geldi karar veremedim...
feyzam sen neler yapıyosun kuzummmm ..yine gelirim öğleden sonra kızlar ayakta uyucam yoksaa
feyza esra nerelerdesiniz yaaa
merviş nisa yoruyomu yoksa seni
selammm..inatçı hatunlar..ben geldim.. kızmayın inanın işe gelmiyorum o nedenle yazamıyorum..bilgisayarı henüz eve götüremedik..bu ay sonunda eve geçmiş olacağım sanırım.. ben ve bebeklerim iyiyiz Allaha şükür..en son geçen hafta 730 ar gr olmuşları miniklerim ...ama tabi ağrı sızı yine devam ediyor.. sizler nasılsınız.. güzel haberler var mı ?
Nisanur maşallahhhhhh.......darısı başımıza...
selam kızlar nasılsınız...
bız iyiyiz..ben kıştan dolayı izine ayrıldım hemde kızımla vakıt gecırmek için nisana kadar evdeyım kızımlayız yanı ..ve artık burdayım inş ..
sizlerde ne var ne yok...
slm kızlar..yarın sabah yola çıkıyorum ankaraya gitmek için.perşembe sabah 9 da hacettepede histeroskopimi yapacak lütfü hocam öğleden sonrada kendisiyle görşeceğiz ...son noktayı koyacak artık...meleğime dahada yaklaşmış olacağım...korkuyorum heyecanlıyım ama çoooooook umutluyum :))
Günaydın kızlar
Günaydın sinemcim nasılsın cnm biz iyiyiz akşama kızımı görcem ben inşallah bakalım büyümüşmü kuzum
Sinem hastalık belirtileri devam ediyo mu cnm ne durumdasın
selamlar kızlaaaarr ben geldim bebemmi büyütmeye çalışıyorum lakin seher seni şimdi anlıorm gaz sıkıntısından uyuyamıo kızçemmm taktiklerini bekliyorum neler yapabilirim diye.. gelenlerimiz bitmedi ondan gündüz gelemiorm yakında döncem ona göre sizde ayarlayın kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?