afiyet olsun seloşa
mervişim daha sana anne diyecek o dudaklar yaaa annesi
canım adet belirtilerim devam ediyo midem bulanıyo adet olacağım zaman bulanır genelde pazar gecesinden beri sabahları terlemiş halde kalkıyorum anlamadım elyaf yorganla yatıyorum sadece acaba adetin sıkıntısı bilmiyorum
bakalım hayırlısı canlarım
dün pembe bir akıntı geldi ama bakarken tahriş etmişte olabilirim karnım şiş değilde hada çok göğüslerim çok işi patlicak gibi uçları çok ağrıyo ve sızlıyo
''Ya Rabbi! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Ya Rabbi, bu yüce Peygamberi bana şefaatçı eyle! Onun hürmetine dualarımızı kabul et''
bende de gelmedi sinem...hiç bi belirti yaşamadım ben..ne göğüslerim acıdı..ne karnım ağrıdı..2 gün gecikince adetim evde test yaptım silik 2. çizgi çıktı...allah sana da bu mutluluğu yaşatır inşallah...belirtilere çok takma kafanı..herşeyin hayırlısı...
iyiyim sagol mervecim sen nasılsın 28 aralık oldum
dogumdan sonra 28 gün adet oluyorum 25 ocak ta olmam lazım
yarın randevum var doktorda yumuşlar büyümüşmü bakalım
iyiyim sinemcim sen nasılsın kötü düşünceleri kafandan at relax ol hayırlısı olsun...
iyi akşamlar kızlar leke gelmeye başladı ama açık pembe gibi dünde geldi bugünde öğleden sonra geldi yarına kadar söker sanırım
feyzam hadi bakalım umarım güzle haberlerle gelirsin canım
mervişler nasılsınız
seherim nerdesin canım
günaydın canlarım nasılsınız ben iyiyim evet mervişim allahım hayırlısını versin herzaman
zamanı gelince olacak inş.
hayırlı cumalar allahım kimsenin kucağını boş bırakma sağlık mutluluk huzur ver bütün dualarınızın kabul edilmesi dileğiyle canlarım
Günaydın kızlar hayırlı cumalar herkese
Kızlar ben bi süre evden girmeye çalışcam topiğe yanıma kız aldılar işi öğretcem benden sonra yapsın diye onun yanında bakamam akşamları haber vermeye çalışcam size.
Öptüm hepinizi az giriyorum diye unutmayın beni haaa akşamları görüşürüz.
ınşallah iyi haberlerinizi alır iyi haberlerimi veririm
bırakmam sinemcim kaçamkada olsa bakmaya çalışırım ama söz veremiyorum ama akşamları yazarım size cnm ptesi başlayacak kız çünkü tanıdık birini buldular topiğe falan bakarsam şimdi göze girmek için ispiyonlarlar beni diye düşünüyorum işimi tehlikeye atmim akşamları yazarım sizide takip ederim evden cnm
hayırlı cumalar...
asiyecim sen bize haberlerini ver de ister evden ister işten farketmez...bende laptop bozukken hep geceleri geldimdi...
esraaaaa nasılsın..ne zamandır yoksun özledik...