iyidir kuşum haftanın 3-4 günü uyumayarak, diğer kalan günler de malak gibi yataktan çıkmayarak geçiyor,adaşın iyi yeyip içip yatıyor, gazı geçti ama uyku düzeni tutmuyor hiç,ya hep uyuyor ya hiç uyumuyor ama allaha şükür başka bi sorunumuz yok. Kuzeyimiz nasıl? foto ekledin mi kocaman olmuştur maşallah şimdii. sen nasıl oldun? artık ustalaşmışsındır anne olarak,ben hala paniğim bişi olduğunda yüreğim hopluyor
oy maşallaaah, tu tu tuuuuu, allahım esirgesin hepsinii.sever tabi annesinin herşeyine hayrandır bebişler.. benimki aguluyo hem de nası çenesi düşük bi duysan,çen çen çeeeen konuşuyo benle sıpacık.. 24 saat sırıtıyo kahkahalar atıyo . ben ayakta sallamaktan helak olmuştum ilk 1 ay, fisher prize ın salıncağını aldık akvaryumlu olanını, gazı olduğu zamanlarda ayagımda uyutup direk ona koyuyordum uyumaya devam ediyodu, salıncağa değilde yatagına koyunca direk uyanıyodu. şimdi yine arada ayagımda uyutuyorum ama genelde kucağımda pış pış yapıyorum uyuyo uykusu varsa.
slm kızlar gülsüm oynak beyim hayırlı olsun bebeğin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin mevlam darısı olmayanlara ve tüm isteyenlere
merviş badegül taze anneler nasıl gidiyo bakalım feyzam sınavın nasıl geçti
seher sen nerden öğrendin doğal yolla mı olmuş yoksa hap falan kullanmış mı gülsüm ay çok sevindim yaaa buay gülsümden duyduk öbür ay artar inş. hamişlerimiz
ben geldim kızlaaaaaaaaaaar. Nasılsınızzz canlarımmm? aaa taze anne Merve burdaymış nasılsın kuzum? minik kelebeğin nasıl allahım sağlıcakla büyütmeni nasip etsin birtanem. Feyzacım,sinemlerimm nasılsınız bakalım. hepinizi çok özleimm
gülsüm hamile demek..allahım nasıl sevindim anlatamam...rabbim sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum nasip etsin..rabbim isteyenlerin yüzünü böyle güldürsün sırayla inşallah...
adaşım ben artık çok cc mama veriyom..ama sen 30 cc anca ver bence...hatta hiç verme...ben daha çok emzirmeyi denemediğim için çok pişmanım şimdi..keşke daha çok çabalasaydım..belki gelecekti sütüm emzirdikçe...
aylin canım ben evlendim ilk 1 sene yasmin kullandım ama bana da pek bi şey yapmadı seher gibi..memnundum...
feyza atlatmışsın sınavı gözün aydın...inşallah beben de en kısa zamanda gelir...bak oynak beyimizin bi bebesi olcak inşallah...
dünür bende yemeye geliim mi...en sevdiğim şey kısır...hem sütte yapıyo...
sinemler sizden naber...
altta badegülü görüyorum...doruk paşa napıyo...uyutmuyomu nisanur gibi...
dünür misafirlere çay pasta dağıtıyodur şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?