İnatla bir gün ANNE olacağım !

zuzuum sinemimm, bebişler napıyo hop hop oynuyolardır içerde şimdi biri ötekinin pipisini diğeri de kızın kolunu bacanı çekiştiriyodur sıkıntıdan eheheheh, yiğenlerim benimm

pınarrr naber hayatım..adaşım nasıl...geçtimi gazı biraz...

marifetli dünürüm...ne güzel örmüşsün..kendimi övmiim ama bende örgü de pek marifetliyimdir..ama kuzuma daha hiçbişey örmedim..eş dost sağolsun...

Mervecim nasılsın uzun zaman oldu görüşmeyeli, Kuzeyimiz nasıl? maşallah ya 6 aylık oldu zaman ne çabuk geçiyor, allahım olmayana da versin tattırsın bu duyguyu.

iyidir kuşum haftanın 3-4 günü uyumayarak, diğer kalan günler de malak gibi yataktan çıkmayarak geçiyor,adaşın iyi yeyip içip yatıyor, gazı geçti ama uyku düzeni tutmuyor hiç,ya hep uyuyor ya hiç uyumuyor ama allaha şükür başka bi sorunumuz yok. Kuzeyimiz nasıl? foto ekledin mi kocaman olmuştur maşallah şimdii. sen nasıl oldun? artık ustalaşmışsındır anne olarak,ben hala paniğim bişi olduğunda yüreğim hopluyor

6,5 olduk teyzesi artık...kuzey iyi şükür...hergün bi başka huy değiştiriyo...önceden ayağımda sallıyodum..şimdi yanına yatıyom yada kucağımda şarkı söylüyom uyuyo...şarkı söyleyince çok mutlu oluyo...sesimi seviyo sanırım...

canım yeni ekledim 2269 sayfada var...bak bakalım kocaman olmuş mu...

oy maşallaaah, tu tu tuuuuu, allahım esirgesin hepsinii.sever tabi annesinin herşeyine hayrandır bebişler.. benimki aguluyo hem de nası çenesi düşük bi duysan,çen çen çeeeen konuşuyo benle sıpacık.. 24 saat sırıtıyo kahkahalar atıyo . ben ayakta sallamaktan helak olmuştum ilk 1 ay, fisher prize ın salıncağını aldık akvaryumlu olanını, gazı olduğu zamanlarda ayagımda uyutup direk ona koyuyordum uyumaya devam ediyodu, salıncağa değilde yatagına koyunca direk uyanıyodu. şimdi yine arada ayagımda uyutuyorum ama genelde kucağımda pış pış yapıyorum uyuyo uykusu varsa.

ay maşallaaaah mervecim çok datlı buuuu, yirim ben bu sıpayı yiiiiirrr. allahım esirgesin kem gözlerdeeen.tu tuuu 41 kere maşallaaah. ahanda uyandı benimki 1 saat olmadı uyuyalı pöfff azıcık yeyip geliom elayı

saol pınarım darısı sana...böyle kocaman olduğunu gör sende inşallah...hep gülsün adaşım hayatı boyunca annesi...hep bugünlerdeki gibi gülsünler bebelerimiz inşallah...

fena degildi sinemcim bakalım artık sonuçlara..

bizde seni özledik canım ela mervemiz iyimi senin keyfin nasıl ..

sagol güzelim atlattık çok şükür amin inşallah mervecim...

dünür misafirlere çay pasta dağıtıyodur şimdi...

ohhh afiyet olsun bende açıktım valla..

Saolasın Mervecim inş büyüdüklerini de ünv diploması aldıkları günü de,mürvetlerini de görürüzz. amiin

Feyzacım iyiiyz allaha şükür ela hatun da iyi,arada sancısı tutuyor ama eskisi kadar değil,uykusuzluk çektiriyor o kadar ama sağlıklı olsunlar da gerisi geçer nasılsa. sen nasılsın? tebrik ediyorum atlatmışsın sınavları çok sevindim, inş bebiş haberini de alırız bitanem..

kızlar öptüm fırsat buldukça gelcem artık eskiye göre daha iyiyiz elayla. mucuksss

Merhaba kızlar bugün katılamadım size ya internetimiz gitti işyerinde ancak yapabildiler

Gülsüm hamileymiş çok mutlu oldum Allah ım sağlıklı bir hamilelik dönemi ve doğum nasip etsin inşallah. ınşallah diğer kızlarda kısa zamanda hamiş kalır Allah ım büyük mutlaka zamanını bekletiyordur. Gülsüm Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin sana bu yazıyı okursan çok dikkat et kendine emi ağır kaldırma dinlen sen hareketli kızsın tut kendini azcık tamam mı:)))))

Pınarım gelmiş cnm ya ela hatun sancı çekiyormul yazık ya bebeklere Allah yardımcıları olsun kimbilir nasıl rahatsız oluyorlar da bize bunu yansıtıyorlar inşallah çabuk geçer pınarcım bakalım benim kız nasıl olcak meraklanıyorum iyice

Aylincim kızımın ismi asya olacak anasının ismine yakın olsun dedim benim kızım olduğu anlaşılsın az çekmedik onşarı yapcaz diye hamileyiz hala sıkıntıları çekiyoruz doğumdan sonrada çekcez annelerin yeri tartışılmaz bu konuda demi ismini koymak hakkım. Canım inşallah kistin çabuk gider sende çok çektin bunlardan ama yaza ikiz bebeğin olsun inşallah :))))

ay devamlı aklımda gülsüm...ne kadar mutlu oldum anlatamam..bi de ayşenin haberini alsak...

slm kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim dün iyi kaynatmışız pınar gelmiş herşeyin yolunda olduğuna sevindim kızlar
seher misafirden sonra yorgun düştü sanırım
mervişler asişi aylin yasemin

Günaydın kızlar nasılsınız bakallım biz iyiyiz biraz belim ağrıyo kızım hareketli ondan mıdır nedir anlamadım bide sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum ya son zamanlarya ondan sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…