İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar nasılsınız canlarım aylin gelmişşş
seher mervişler asiş havalar nasıl oralarda burda ayaz var dağdaki karın ayazı vuruyo başım ağrıyo soğuktan yaa gözümü açacak halim yokkk neyse 2,5 saat kaldı hayırlısıyla geçer eve gider dinlenirim birazz
merviş taze anne nasılsın canım

valla merve benım yarım saate yada saat başı kalkıyom hattun kızın keyfıne bağlı anlıyacağın bazende 3 saat kalkmaz bellı olmuyo
sinemım gecmiş olsun
valla ne guzel olurdu gun yapardık en azından 15 te bır bırbırımızı görürdk

slm merviş iyiyim canım biraz daha sen nasılsın kocam burda daha gitmedi
sen neler yapıyosun bakalım

mervecim gelmiş gitmiş nisanurcuk un da gazı geçecek inşallah benim bi arkadaşımın kızı oldu kolik vardı ondada 3,5 aylık şimdi geceleri düzenli uyumaya başlamış hayırlısı artık mervecim geçecek seninkide
Sinemcim buralarda çok soğuk cnm ama sanki bugün yumuşadı gibi normalde kar yağmasını yağmuru severim ama soğuğu pek sevmiyorum üst üste giymekten fenalık geliyo ben bahar çocuğuyum baharı seviyorum yazın çok sıcağıda sevmiyorum bana ılıman olacak hava amma çok şey istedim di mi kızımda martta doğarsa oda bahar çocuğu olcak bakalım o neyi sevcek görcez

sehercim sende hem selenle uğraşıyosun hemde bir sürü misafirle sana ibretle bakıyorum nazar değmesin sana

kızlar ben geliyom siz yoksunuz, siz gelince ben yokum boshayallersmile
hoşgeldin canım..neden daha sık gelmiyosun..kimseler uğramaz oldu zaten...
hoşbulduk merve, biliyosunya nedeni, buraya sık gelince kendimi yine çok kaptırmaktan korkuyorum yaw, hoş gelmesem de aklımda ama neyse :))
yerim ben onu, isim koydunuz mu?
mervişim hoşbulayım diyorum da bulamıyorumm :)) siz nasılsınız bebişle?
sinoş naber?

kızlar benden haberler vereyimmm, karnımın alt kısmında ikidir kramp girip kıvrandırdı beni, endişelendim doktora gittim nihayet bi baksın ne var ne yok diye, ultrasonla bi baktı veeeeeee NUR TOPU GİBİ BİR kistim varmış!!! :))
akıntım varmış,fitil verdi, enfeksiyon olmuş. kistin belki adetle gider,adetin 5.günü bakalım dedi, baktı duruyo, bir de kendi içine kanayan bir kistmiş, 2 AY doğum kontrol hapı kullancem! :)) sonra gidicem tekrar,bakacak gitmiş mi.. öyle işte,şimdi yutuyom hapları kuzu kuzu,daha bir haftadır içiyom :)
bebek istiyoruz dedim, bir yıl oldu nerdeyse korunmayı bırakalı dedim, sperm testi istedi hemen haliyle,bende yumurtlama tedavisine başlamadan önce ama benim kociş ille şu kistinle enfaksiyonundan kurtulalım,yaza kadar da bekleyelim olmazsa tamam ben her testi verim dedi :umursamaz: dr da hormonlarıma bakmadı,gebelik tedavisine başlamıcaksak boşuna bakmayalım o zaman dedi.... 2 ay koruncaz, sonra kist gitse de hapın etkisi belki sürecek bir iki ay, eeee geldi yaz zaten

kızlar bi de bişe sorcam size, ben hiç doğum kontrol hapı kullanmamıştım daha önce, YASMİN verdi şimdi dr, bugün siklusun 13. günü, göğüslerim şişti,hassaslaştı,uçları acıyo, kasıklarımda ve belimde hafif ağrı var, haptan mı oluyo bu, normal mi? kullandınız mı hiç? göğüsleri biraz büyütüyomuş galiba ama kasıklarım niye ağrıyokii

ben kullanıyom gulum yasmını bu ay bana pek öyle şeyler yapmadı hatta bı hap kullandım onu yan etkısını gördüm bunun görmedim hapım bıttı adet olmakk uzereyim

kişiden kişiye değişirmiş etkileri,hayırlısı bakalım.. peki dr.a sordun mu,ilk aydan koruma başlıyo mu?

daha 8 gündür kullanıyorum. biraz geç başladım,en geç 5.gün başlanıyomuş adetin, doktora gittiğim gün 5.gündü,hemen başla bugün dedi, acaba etkinliği azalıyo da yumurtlamaya mı çalışıyorum.. o geldi aklıma şimdi

valla ben ılk guunu başladım bu ay ek yöntemde kullandık canım ilk kutuda dıkkat et dedı

valla ben ılk guunu başladım bu ay ek yöntemde kullandık canım ilk kutuda dıkkat et dedı
olmadı olmadı bebek, hap kullanırken olurmuş benim!! çok gülerim, başka bi yöntem kullanmıyoruz,tabi dr.da öyle bişe demedi,sonuçta gebelik istiyoruzya ondan belki.. sonuçta gebelik de kistleri yok ediyo :))

amaan bişe olmaz inşallah,evhama gerek yok di mi, ne geliyosa bu evhamlardan geliyo başıma! selen napıyo kokoşum benim :)

günaydın kızlar nasılsınız canlarım aylinn nasılsın kuşum inş. kistten kurtulursun da meleğin gelir
seher sen nasılsın canım
haftanın ortasına geldik 2 gün kaldı tatile
hava bugün daha yumuşak sanki dün çok soğuktu yaa dondum doğuda olanlara allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…