ya gazdır mervecım ya huysuzdur selen ablası gibi
hoşbulduk merve, biliyosunya nedeni, buraya sık gelince kendimi yine çok kaptırmaktan korkuyorum yaw, hoş gelmesem de aklımda ama neyse :))hoşgeldin canım..neden daha sık gelmiyosun..kimseler uğramaz oldu zaten...
yerim ben onu, isim koydunuz mu?aylincim hoşgeldin cnm kızım iyi nasıl olsun elleriyle içerisi nasıl onu yokluyo ittiriyo cnm sabırsızlanıyo sanırım ben gibi. Sen ne yapıyosun cnm bende arada bakabiliyorum hala çalıştığım için iş yetiştiriyorum ne yapim
mervişim hoşbulayım diyorum da bulamıyorumm :)) siz nasılsınız bebişle?adaşım kaçlık mama veriyosun bende bazı geceler yatmadan mama veriyorum ki biraz daha uzun uyusun diye ama en fazla 2 saat :)))
seherim darısı başına yarabbimmmmm bende inşallah nisacık büyüyünce görürüm o günleri..
ya benimkide uyanık olduğu sürede vıyaklıo:)) sebep nedir sizce gazdan diye düşünüyorum?
aylin canım arkadaşımmm hoşgeldin nasılsın ?daha sık gel bizde fırsat buldukça geliyoruz cnm
sinoş naber?slm kızlar nasılsınız canlarım aylin gelmişşş
seher mervişler asiş havalar nasıl oralarda burda ayaz var dağdaki karın ayazı vuruyo başım ağrıyo soğuktan yaa gözümü açacak halim yokkk neyse 2,5 saat kaldı hayırlısıyla geçer eve gider dinlenirim birazz
merviş taze anne nasılsın canım
ben kullanıyom gulum yasmını bu ay bana pek öyle şeyler yapmadı hatta bı hap kullandım onu yan etkısını gördüm bunun görmedim hapım bıttı adet olmakk uzereyim
olmadı olmadı bebek, hap kullanırken olurmuş benim!! çok gülerim, başka bi yöntem kullanmıyoruz,tabi dr.da öyle bişe demedi,sonuçta gebelik istiyoruzya ondan belki.. sonuçta gebelik de kistleri yok ediyo :))valla ben ılk guunu başladım bu ay ek yöntemde kullandık canım ilk kutuda dıkkat et dedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?