İnatla bir gün ANNE olacağım !

Yfrog - dscn0051g
gunaydın kızlarbakın kuzumun beresı nasıl olmuş teyzelerı becerebılmışmıyım pek yeteneksızımdır bu konudada

valla burda soğuk sınemcım donuyoruz dıyebılırım ıyıyız teker yuvar gıdıyoruz işte selenle naplaım

slm kızlar seherim bir sen gelmişsin topiğe kolay gelsin canım misafir için hazırlık yapıyosundur şimdi
selen ne yapıyo uslu duruda işini yaparsın inş.
kızlarr nerdesiniz yawww

yaptım bıtırdım sınemım arnavut böreği patateslı yanına uzumlu kek kısır bıde sıgara böreği seloş sabah erken kalkınca ters duştu uuyo şimdi:.)

kızlar sıze çok mutlu sevınçlı ve guzel bı haberım bar zemuszemus zemuszemus
sevgılı gulsumumuz oynak beyımız hamıle :lepi: allahın ıznıyle sizlerinde bunu bilmeye hakkınız olduğunu düşündü ve sıze haksılık etmek istemedi herkeslere selamı var

sehercim süper haber bu allahım bebegini ona bagışlasın çok tebrikler bizdende selam söyle..
mervecim yeni eviniz hayırlı olsun güle güle nisanurla iyi günlerde oturun inşallah...
mervecim gidememişsin olsun herşeyde vardır bir hayır..
sehercim bereniz çok güzel olmuş selene pek yakışmış ellerine saglık..
aylincim hoşgeldin inşallah çabukcak geçer kistin ben 3 sene kullandım hapı bana ilk kullandıgım zaman mide bulantısı yapmıştı kasıklarının agrıması kistini yok ediyor olabilir...
sinemcim sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
yaseminle esra nerede gözükmüyor...

bende sınavımı atlattım kar yagıyormu hava sogukmu zor oldu ama geçti gitti pazrdan beri dışarı çıkmadım valla..
bu arada dün hastalandım 2 gün geçikmeli şubata kaldı sanırım bebişim annesi gibi sonbahar bebegi olmak istiyor sanırım sırnaşık şey

inatla hamileligin bir bagı varmı bilemiyorum
tam tamına38 aydır hamile kalmak icin
tedavi goreyim dedim problem yok
esim ted. gorsun dedim prob yok
inat ediyim dedim nafile
tek sıgınagım allah
dua ediyorum ve inanıyorumki birgun olacak

bu arada dip not ben uc kere hamile kaldım 8 yasında kızım var
ikincisi olmuyor

miracım allahım sana bir evlat vermiş allahım bagışlasın inşallah ikinci evladında yakında gelir
bazılarımızın daha bebegi bile yok hayırlısı olsun herşeyin..bizlerde inanıyoruz bir gün olacak sabredip bekliyoruz..

aylin en etkisiz ilaç yasmin bende öle biliyorum cnm inş cnm kışt kışt kistler gelsin bebişlerr:))))

seher kız süper olmuş bere güle güle kullan ya bende hiç marifet yok kıza bi yelek örebildim ancak selenede maşallah cnmmmm benimmmmm yerim onu ben yanaklarından ısırırımmm..

feyzacım allah razı olsun rabbim sana sonbahar bebeği nasip etsinn ferah ferah doğum yapıver inşşşş..gönlüne göre versin inşşş.

benim kızı sallaya sallaya uyuttum yoksa uyumuoo opuyorumnanaktan sizlere bakayım dedimm ama benimde uykum geldikaydirigubbakcemile3

amin mervecim inşallah nisanurumuz sallanarak uyumayı seviyor öylemi kolay gelsin sana yanında kimse varmı.. iyi uykular sana...
sinemcim hoşgeldin nasılsın bebeişler nasıl..

slm kızlar gülsüm oynak beyim hayırlı olsun bebeğin sağsağlim kucağına almayı nasip etsin mevlam darısı olmayanlara ve tüm isteyenlere
merviş badegül taze anneler nasıl gidiyo bakalım feyzam sınavın nasıl geçti
seher sen nerden öğrendin doğal yolla mı olmuş yoksa hap falan kullanmış mı gülsüm ay çok sevindim yaaa buay gülsümden duyduk öbür ay artar inş. hamişlerimiz

ben geldim kızlaaaaaaaaaaar. Nasılsınızzz canlarımmm? aaa taze anne Merve burdaymış nasılsın kuzum? minik kelebeğin nasıl allahım sağlıcakla büyütmeni nasip etsin birtanem. Feyzacım,sinemlerimm nasılsınız bakalım. hepinizi çok özleimm

gülsüm hamile demek..allahım nasıl sevindim anlatamam...rabbim sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum nasip etsin..rabbim isteyenlerin yüzünü böyle güldürsün sırayla inşallah...

adaşım ben artık çok cc mama veriyom..ama sen 30 cc anca ver bence...hatta hiç verme...ben daha çok emzirmeyi denemediğim için çok pişmanım şimdi..keşke daha çok çabalasaydım..belki gelecekti sütüm emzirdikçe...
aylin canım ben evlendim ilk 1 sene yasmin kullandım ama bana da pek bi şey yapmadı seher gibi..memnundum...
feyza atlatmışsın sınavı gözün aydın...inşallah beben de en kısa zamanda gelir...bak oynak beyimizin bi bebesi olcak inşallah...
dünür bende yemeye geliim mi...en sevdiğim şey kısır...hem sütte yapıyo...
sinemler sizden naber...
altta badegülü görüyorum...doruk paşa napıyo...uyutmuyomu nisanur gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…