Saolasın Mervecim inş büyüdüklerini de ünv diploması aldıkları günü de,mürvetlerini de görürüzz. amiin
Feyzacım iyiiyz allaha şükür ela hatun da iyi,arada sancısı tutuyor ama eskisi kadar değil,uykusuzluk çektiriyor o kadar ama sağlıklı olsunlar da gerisi geçer nasılsa. sen nasılsın? tebrik ediyorum atlatmışsın sınavları çok sevindim, inş bebiş haberini de alırız bitanem..
kızlar öptüm fırsat buldukça gelcem artık eskiye göre daha iyiyiz elayla. mucuksss
Günaydın kızlar nasılsınız bakallım biz iyiyiz biraz belim ağrıyo kızım hareketli ondan mıdır nedir anlamadım bide sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum ya son zamanlarya ondan sanırım
ee anne olmak kolay degil dimi.. annem hep anne olunca degerimi daha iyi bileceksin derdi.. tartıştıgımız zaman senin ve ela mervemizin iyi olmasına sevindim canım kendine ve bebegine dikkat et
evet çok şükür atlattım sınavları inşalllah bebegimde hayırlı zamanda saglıkla gelir...
kocaman öptüm görüşürüz..ŞenizŞenizopuyorumnanaktan
GÜLSÜMe kendime sevinmiş kadar sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin,maşallah 41 kereMerhaba kızlar bugün katılamadım size ya internetimiz gitti işyerinde ancak yapabildiler
Gülsüm hamileymiş çok mutlu oldum Allah ım sağlıklı bir hamilelik dönemi ve doğum nasip etsin inşallah. İnşallah diğer kızlarda kısa zamanda hamiş kalır Allah ım büyük mutlaka zamanını bekletiyordur. Gülsüm Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin sana bu yazıyı okursan çok dikkat et kendine emi ağır kaldırma dinlen sen hareketli kızsın tut kendini azcık tamam mı:)))))
Pınarım gelmiş cnm ya ela hatun sancı çekiyormul yazık ya bebeklere Allah yardımcıları olsun kimbilir nasıl rahatsız oluyorlar da bize bunu yansıtıyorlar inşallah çabuk geçer pınarcım bakalım benim kız nasıl olcak meraklanıyorum iyice
Aylincim kızımın ismi asya olacak anasının ismine yakın olsun dedim benim kızım olduğu anlaşılsın az çekmedik onşarı yapcaz diye hamileyiz hala sıkıntıları çekiyoruz doğumdan sonrada çekcez annelerin yeri tartışılmaz bu konuda demi ismini koymak hakkım. Canım inşallah kistin çabuk gider sende çok çektin bunlardan ama yaza ikiz bebeğin olsun inşallah :))))
pınarr canım bebişin nasıl? maşallah size deiyidir kuşum haftanın 3-4 günü uyumayarak, diğer kalan günler de malak gibi yataktan çıkmayarak geçiyor,adaşın iyi yeyip içip yatıyor, gazı geçti ama uyku düzeni tutmuyor hiç,ya hep uyuyor ya hiç uyumuyor ama allaha şükür başka bi sorunumuz yok. Kuzeyimiz nasıl? foto ekledin mi kocaman olmuştur maşallah şimdii. sen nasıl oldun? artık ustalaşmışsındır anne olarak,ben hala paniğim bişi olduğunda yüreğim hopluyor
kışt kışt :)aylin en etkisiz ilaç yasmin bende öle biliyorum cnm inş cnm kışt kışt kistler gelsin bebişlerr:))))
seher kız süper olmuş bere güle güle kullan ya bende hiç marifet yok kıza bi yelek örebildim ancak selenede maşallah cnmmmm benimmmmm yerim onu ben yanaklarından ısırırımmm..
feyzacım allah razı olsun rabbim sana sonbahar bebeği nasip etsinn ferah ferah doğum yapıver inşşşş..gönlüne göre versin inşşş.
benim kızı sallaya sallaya uyuttum yoksa uyumuoo opuyorumnanaktan sizlere bakayım dedimm ama benimde uykum geldikaydirigubbakcemile3
çok sıkıntım yok aslında benim de.. göğüslerim büyüdü biraz,fena da olmadı hani,küçükler zaten biraz :))gülsüm hamile demek..allahım nasıl sevindim anlatamam...rabbim sağlıklı bi gebelik ve kolay bi doğum nasip etsin..rabbim isteyenlerin yüzünü böyle güldürsün sırayla inşallah...
adaşım ben artık çok cc mama veriyom..ama sen 30 cc anca ver bence...hatta hiç verme...ben daha çok emzirmeyi denemediğim için çok pişmanım şimdi..keşke daha çok çabalasaydım..belki gelecekti sütüm emzirdikçe...
aylin canım ben evlendim ilk 1 sene yasmin kullandım ama bana da pek bi şey yapmadı seher gibi..memnundum...
feyza atlatmışsın sınavı gözün aydın...inşallah beben de en kısa zamanda gelir...bak oynak beyimizin bi bebesi olcak inşallah...
dünür bende yemeye geliim mi...en sevdiğim şey kısır...hem sütte yapıyo...
sinemler sizden naber...
altta badegülü görüyorum...doruk paşa napıyo...uyutmuyomu nisanur gibi...
inşallah kist gidiyodur canım ya.. düşük de olsa çikolata kisti olma ihtimali var, gitmezse bu iki ayın sonunda tahlil yapacak anlamak için... inşallah gidersehercim süper haber bu allahım bebegini ona bagışlasın çok tebrikler bizdende selam söyle..
mervecim yeni eviniz hayırlı olsun güle güle nisanurla iyi günlerde oturun inşallah...
mervecim gidememişsin olsun herşeyde vardır bir hayır..
sehercim bereniz çok güzel olmuş selene pek yakışmış ellerine saglık..
aylincim hoşgeldin inşallah çabukcak geçer kistin ben 3 sene kullandım hapı bana ilk kullandıgım zaman mide bulantısı yapmıştı kasıklarının agrıması kistini yok ediyor olabilir...
sinemcim sen nasılsın çalışmalar nasıl gidiyor
yaseminle esra nerede gözükmüyor...
sağol sinem, inşallahgünaydın kızlar nasılsınız canlarım aylinn nasılsın kuşum inş. kistten kurtulursun da meleğin gelir
seher sen nasılsın canım
haftanın ortasına geldik 2 gün kaldı tatile
hava bugün daha yumuşak sanki dün çok soğuktu yaa dondum doğuda olanlara allah yardım etsin
gülüm bebişler ne alemde? biri kız biri erkek di miherkeslere günaydın....gülsümcüm tebrik ederim hayırlı olsun haberine çoook sevindimmmmm
zuzuum sinemimm, bebişler napıyo hop hop oynuyolardır içerde şimdi biri ötekinin pipisini diğeri de kızın kolunu bacanı çekiştiriyodur sıkıntıdan eheheheh, yiğenlerim benimm
benim biraz işim var,gelirim yine,öptüm hepinizi
merhaba Bahtusa hoş geldin...İyi olmanıza sevindim...Maşallahhh Doruk bebeğe kocaman olmuş.. Darısı başımıza inşallah... Heryerde kar var haklısın bugün Ankarada da kar var..[/QUO
saol canım darısı sana isteyen herkeze versin inşallah tatlı belalar aslında..geceleri hiç daha 1 satten fazla uyumadım..saat beşı yada 45 dk bir uyanıyor ağlamadan uyanıyorum emince uyuyor altını değiştirdiğimdeysede 1 saatw yakın uyanık kalıyor maşalllah başka derdimiz yok inşallah sende tadarsın canım ya
Bahtusa yeni anne olarak seni yakaladığım iyi oldu..Bir sorum olacak :))) Şu kasılma dedikleri nasıl birşey.. Benım 2-3 gündür özelllikle sağ tarafım kocaman şişiyor bende bebeğin biryerleri diye düşünüyorum.. 10-15 sn sonra eski haline dönüyor.. şu kasılma nasıl birşey biraz anlatabilirmisin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?