İnatla bir gün ANNE olacağım !

ee anne olmak kolay degil dimi.. annem hep anne olunca degerimi daha iyi bileceksin derdi.. tartıştıgımız zaman senin ve ela mervemizin iyi olmasına sevindim canım kendine ve bebegine dikkat et
evet çok şükür atlattım sınavları inşalllah bebegimde hayırlı zamanda saglıkla gelir...
kocaman öptüm görüşürüz..ŞenizŞenizopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar nasılsınız bakallım biz iyiyiz biraz belim ağrıyo kızım hareketli ondan mıdır nedir anlamadım bide sürekli rüyamda doğurduğumu görüyorum ya son zamanlarya ondan sanırım

kız tabi son zamanlar ya ondandır ? ben sana gördüğüm rüyaları bi anlatasam :)))kendimi bebeklerle yunanistana tatile giderken bile gördüm:))) doğurduğumu 15 16 haftalıkken görmüştüm ..sen düşün yani:))) sen yinede dinlen asişim ..asyacık iyice büyüdü tabi göbüş öndeyken bele daha çok baskı yapıyo tabi çok normal...

tatlişkom sınavların için ben tebrik etmedim seni galiba hadi hayırlısı atlattın çok şükür

günaydın güzeller
GÜLSÜMe kendime sevinmiş kadar sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin,maşallah 41 kere
ASİŞ çok güzel isim koymuşsuun,helal sana

pınarr canım bebişin nasıl? maşallah size de
kışt kışt :)
çok sıkıntım yok aslında benim de.. göğüslerim büyüdü biraz,fena da olmadı hani,küçükler zaten biraz :))
inşallah kist gidiyodur canım ya.. düşük de olsa çikolata kisti olma ihtimali var, gitmezse bu iki ayın sonunda tahlil yapacak anlamak için... inşallah gider
sağol sinem, inşallah
herkeslere günaydın....gülsümcüm tebrik ederim hayırlı olsun haberine çoook sevindimmmmm
gülüm bebişler ne alemde? biri kız biri erkek di mi

zuzuum sinemimm, bebişler napıyo hop hop oynuyolardır içerde şimdi biri ötekinin pipisini diğeri de kızın kolunu bacanı çekiştiriyodur sıkıntıdan eheheheh, yiğenlerim benimm

aaa pınoşum gelmiş dün biz iyiyiz de sorma yahu şimdik yerleride daralmaya başlayınca acısını benden çıkarıyolar bazen..bende konuşuyorum hep bebelerle... zamanında gelin yavrularım ev sizin at koşturtcam size diyorum..bebelerim istif şeklinde alt alta büyümeye çalışıyolar:)) elamında gazı azaldı ohhhhhhhh ilerde pelinle buğraya gaz çıkarma konusunda seminer vercek hazır olsun kuzumkaydirigubbakcemile5

Feyzacım sınavlarını vermişsin sanırım tebrik ederim cnm
Sinemcim evet karnım baya büyüdü valla zor oluyo büyüdükçe senin bide 2 tane Allah yardımcın olsun sadece ben değil annemde sürekli beni hastaneye götürdüğünü görüyormuş bütün aile etkilendi yani.
Aylincim dedim benim kızım olduğu belli olsun Allah ım hayırlısı ile sizlere de nasip etsin tatlım

selam kızlar.. ben gelene kadar herkes gitmiş (((
Aylin avukatım hoşgeldin nasılsın ? Yasmin için korkma bende 1 yıl kullandım ama kötü bir etkisi olmadı inşallah sanada olmaz..
Feyza gözün aydın sınavlar bitmiş.. Bu sınavlar bittiğine göre bebişinin vakti gelmiştir inşallahhh..
Gülsümmmm çok tebrik ederim.. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Pınar gelmiş gitmiş.. Ela da kocaman olmuştur maşallahh.. darısı başımıza..
Sinemlerim, Mervelerim, Seher, Yasemin, Ayşe, Asiye başka unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..

slm kızlar ben geldim...annemle doruğu yıkadık ama hala uyuyamadı bende takılayım dedim geçmişi fazla okuyamadım ama umarım güzel haberler vardır..1 ayı doldurduk bizde doruk 4400 gr olmuş.sütüm yarıyor iyice emin ollduk...biz iyiyiz tabi kapadokyaya da kar yağdı bembeyaz oldu zaten evde canımız sıkılıyor ama iyice hapis kaldık içerde 2 kez annneme gidebildik..ne teferruvatları varmış touktan kan aldır işitme testi rutin 1 haftalık muayenesi sonra aşı cumartesi de aylık kontrolümüz var evet dışarı çıkıyoruz ama hep dr falan....aman olsun sağlığı iyi olsunda bebeğimin...herkez iyi demi gelişmeler varmı:?

kızlar yasminden ilgili yazmışınızda hatırlatayım 2 ay koruyuculuğu yok...
ama yan etkisi olmayan tek hap dr arkadaşlarım dan billiyorum birde bende kullandım dışgebelikten önce bıraktım 2. ayına hamile kaldım...ama ne olursa olsun sonuçta yumurtalıkları tembelleştiriyor en iyisi kondom

merhaba Bahtusa hoş geldin...ıyi olmanıza sevindim...Maşallahhh Doruk bebeğe kocaman olmuş.. Darısı başımıza inşallah... Heryerde kar var haklısın bugün Ankarada da kar var..

Bahtusa yeni anne olarak seni yakaladığım iyi oldu..Bir sorum olacak :))) Şu kasılma dedikleri nasıl birşey.. Benım 2-3 gündür özelllikle sağ tarafım kocaman şişiyor bende bebeğin biryerleri diye düşünüyorum.. 10-15 sn sonra eski haline dönüyor.. şu kasılma nasıl birşey biraz anlatabilirmisin :)))

canım benimde sol tarafımda oluyorsu bacağımı bile açamıyordum ama sonra geçiyordu benimki adet günüme denk geliyordu ama tabi adet sancısı gibi olmuyorduda ...bide dr söyledim idrar testi yaptık iltiap falan çıkmadı ama yırtılma varsa ondanda ağrır benim yırtılmalarda oluyordu ağrı yapıyordu ama merak etme..asıl ağrılar bebek 7 ayını doldurunca kilo almaya başlıyor büyüyordur benim yeğenim....

Sağol canım umarım normaldir.. Kasılma ise diye korkuyorum.. Kontrolüme de daha var umarım ters birşey olmaz..

slm kızlar nasılsınız müdürüm çağırdı yanına gidecem yaaa ben daha yeni gelmiştim
sizlerde burdasınız kimsecikler olmuyo sayfada tam yazacak zamanda iş çıkıyoooo
hepinizin iyi olmasına sevindim öpüldünüz kızlar

kızlar beim oğlanın süt saati geldi ben kaçtım hepinizi öptüm...ayrıca asiye haber alamıyorum senden canım doğum günü belli olmadı demi şubat sonu mu ydu

ay seher nerde bugün girmemiş
umarım bir terslik yoktur
emel badegül adaşım mervişler yasemin aylin seher asiş razis esra feyza öpüldünüz kızlar

feyzaa sen ne zaman adet olacan benim 1 haftam kaldııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…