tatlişkom sınavların için ben tebrik etmedim seni galiba hadi hayırlısı atlattın çok şükür
günaydın güzeller
GÜLSÜMe kendime sevinmiş kadar sevindim, Allah kucağına almayı nasip etsin,maşallah 41 kere
ASİŞ çok güzel isim koymuşsuun,helal sana
pınarr canım bebişin nasıl? maşallah size de
kışt kışt :)
çok sıkıntım yok aslında benim de.. göğüslerim büyüdü biraz,fena da olmadı hani,küçükler zaten biraz :))
inşallah kist gidiyodur canım ya.. düşük de olsa çikolata kisti olma ihtimali var, gitmezse bu iki ayın sonunda tahlil yapacak anlamak için... inşallah gider
sağol sinem, inşallah
gülüm bebişler ne alemde? biri kız biri erkek di mi
Feyzacım sınavlarını vermişsin sanırım tebrik ederim cnm
Sinemcim evet karnım baya büyüdü valla zor oluyo büyüdükçe senin bide 2 tane Allah yardımcın olsun sadece ben değil annemde sürekli beni hastaneye götürdüğünü görüyormuş bütün aile etkilendi yani.
Aylincim dedim benim kızım olduğu belli olsun Allah ım hayırlısı ile sizlere de nasip etsin tatlım
selam kızlar.. ben gelene kadar herkes gitmiş(((
Aylin avukatım hoşgeldin nasılsın ? Yasmin için korkma bende 1 yıl kullandım ama kötü bir etkisi olmadı inşallah sanada olmaz..
Feyza gözün aydın sınavlar bitmiş.. Bu sınavlar bittiğine göre bebişinin vakti gelmiştir inşallahhh..
Gülsümmmm çok tebrik ederim.. Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
Pınar gelmiş gitmiş.. Ela da kocaman olmuştur maşallahh.. darısı başımıza..
Sinemlerim, Mervelerim, Seher, Yasemin, Ayşe, Asiye başka unuttuğum kim varsa umarım herkes iyidir..
ay seher nerde bugün girmemiş
umarım bir terslik yoktur
emel badegül adaşım mervişler yasemin aylin seher asiş razis esra feyza öpüldünüz kızlar
feyzaa sen ne zaman adet olacan benim 1 haftam kaldııı
biz bursaya gitmiyoruz...
çünkü ablam gelemiyo...amniyosentez oluyo bugün...
bikaç gündür canım sıkkın ama yazmadım..sonuç ne olcak diye bekledim...3 dr da bebeğin kalbinde kireçlenme gördü...bu da % 50 down sendromlu bebek demekmiş..normal bebeklerde de görülebilir ama yarı yarıya ihtimal var...zaten yaşı gereği amniyosentez öneriyo tüm dr lar..ikili testi güzel çıkmasına rağmen...işte şimdi sıvı alınıyo amniyos sıvısından bugün..tahlil olcak..kızlar nolur dua edin yeğenim sağlıklı doğsun...allah sağlıkla sınasın hiçbir anneyi...
esra nasılsın canım
feyza senin adet günün ne zamandı canım
gunaydın hayunlar hayırlı cumalar nasılsınız
bız sorunluyuz selen ıyıce tavan yaptı huysuzlukta bu ara
dünürüm çokk uzuldum canım ablana ama inşaallah hayırlı sonuclar alıcak canım sen dualarım onunla
asişim asyaya artık dar gelıyo annesı olur öyle ağrıılar canım endişe etme
aylincim sen nasılsın
feyzacım sınavlarının ıyı gecmeine sevindim canım
sinemim çalışmalar iyi gecer umarımda meleğin gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?