İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm canım gittin mi yoksa ismin aşağıda var ama çalışmalar nasıl gidiyooo :ecrin_bebek:

bende iyiyim çalışmaların sonuna geldik 6 gün sonra adet olacan canım
hayat nasıl gidiyoo

Kızlar günaydın hayırlı cumalar olsun hepinize.
esracım bu kaçıncı klomen kullanımı senin klomeni 3 kere kullandıktan sonra tavsiye etmiyorlar çünkü rahmi inceltiyormuş o yüzden bende 3 kere kullandık iğneye geçtik iğne ile yumoşlar büyüdü hamiş kaldım cnm
Sinemcm az kalmış cnm inşallah gülsümden sonra senden de iyi haber alırız.

Mervecim nikolüm inşallah ablanın bebeği de ablanda sağlıklı çıkar cnm dün aldılar sanırım testi sonucu mutlaka bildir merak ederiz.
Kızlar ya benim sağ bacağıma kram giriyo arada sanki damar çekiyorlarmış gibi oluyor sancıyo neden olurki bebek mi yapar bazen kız tekmelediğinde de sancı giriyo sağ bacağıma anlamadım

tatlım bende de gelişme olmamıştı artık iğneye geçelim dedi 3. denemeden sonra yumurta büyütücü iğneye geçti o ay da hamile kaldım zaten cnm bu ayda kullan ama sonrasında sor bence zararı olmasın iğne falan veremezmisiniz de cnm

saol asiyecim...inşallah dediğin gibi güzel çıkacak...sonucu 2 hafta sonra alacaklar...duanızı eksik etmeyin canlarım..
asişim kramp hamileyken genelde herkese girer...bana dr um magnezyum vermişti..ama oda kasılmaları önlüyo..32. haftadan sonra içilmiyo genelde...sen en iyisi muz ye..onda bol potasyum var.. biraz iyi gelir...

canım magnezyum kullanıyorum ben hala doktorum haftaya randevum var o zaman kescez dedi o zamanada kadar kullanıcam ama hala kramp var gidince söylicem bakalım ters bişey olmazsın sonra

nikol kardeşine geçmiş olsun canım umarım bir problem çıkmaz va sağlıkla alır kucağına meleğini canım
esraa hadi bakalım işleri sıkı tut çalış :)) inş. meleğin gelir canım hayırlısını versin rabbim hakkımızda
asişim nasılsın canım bebek dönüyodur ondan sinirlere baskı yapıyosa ağrı vurur bacağına canım inş. geçer öpt afiyet oldsun kızlar

gunaydın hayunlar hayırlı cumalar nasılsınız
bız sorunluyuz selen ıyıce tavan yaptı huysuzlukta bu ara
dünürüm çokk uzuldum canım ablana ama inşaallah hayırlı sonuclar alıcak canım sen dualarım onunla
asişim asyaya artık dar gelıyo annesı olur öyle ağrıılar canım endişe etme
aylincim sen nasılsın
feyzacım sınavlarının ıyı gecmeine sevindim canım
sinemim çalışmalar iyi gecer umarımda meleğin gelir

tatlişkom sınavların için ben tebrik etmedim seni galiba hadi hayırlısı atlattın çok şükür

sagol bitanem ...

inşallah canım atlatırsın güzel düşün güzel olsun...

teşekkür ederim asiyecim kramplar benimde 5 ayda başlamıştı bende çok korkuyordum şimdi böyleysem doguma kadar naparım diye acayip bir şey yahu zor...
allah yardımcın olsun...

sagol emelcim inşallah bu ay gelir inşallah....

oldum ya canım 2 gün geçikmeli kaçırmışsın orayı...

inşallah bir sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçlar canım hayırlısyla...

esra nasılsın canım
feyza senin adet günün ne zamandı canım

senin addetin ne zaman...

sagol sehercim seninkide iyice hareketlenmiş he tam zamanı kolay gelsin..

dünür feyza saolun kızlar..duaya ihtiyacımız var..rabbim bu mübarek cuma saati edilen duaları kabul edermiş..inşallah temiz çıkacak..ablam meleğine sağ salim kavuşacak inşallah...

Sağolun kızlar valla kramp girdikçe doğuma yakşaştım diye düşünüyorum heyecan ve korku basıyo haftaya cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diycek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…