İnatla bir gün ANNE olacağım !

merak ettim ben de şimdi, anlatsanaa
aylinn zaman çabucak geçsinde seninde göbüşün bebekle dolar inş.
inşallah sinem, senin de bu aydan
iyi bir bilgi aylin en azından ağladı diye derde düşmem bişeyi yoksa
evet, hatta onun için gerekli bişe olduğunu bilirsen rahat olursun, sen rahat olunca da bu bebeğine yansır, o da huzurlu olur.. aksi halde sen gerildikçe o daha kötü ağlar..

evet anlatim o zaman kızlar meraklandırmayayım sizi
benim yeni taşındığım evde komşum var benden 3 yaş falan büyük çocuğun var mı falan diye sordu 1 kere oldu öldü karnımda bidahada olmadı dedim benim tanıdığım bir kadın var dedi ona götüreyim seni dedi 3 kişiyi götürmüş ve 3 de ertesi ay hamile kalmışlar tutturdu senide götürecem diye bende adet olim kadını ararız ne zaman uygunsa o zaman gidelim dedim adet oldum kadının yanına gittim aradı 1. günü gelsin dedi hemen o gün gittik kadın bayağı bilgili
ama ben kendim hakkımda birşey demedim
karından elle muayene ediyooo köy ebeleri varmış ya eskiden onlardan
işte bu beni elle karından muayene ediyo elini atar atmaz tuvaletin var git boşalt öyle gel dedi evet vardı wc ye gittim sonraamuayene etmeye başladı rahmin dönmüş senin dedi dönüncede sol tarafını katlatmış dedi sola doğru eğrilince spermler tüplere giremez dedi bende hep soldan yumurtluyorum kadın eliyle anladı yaaa çok şaşaırdım ben

önemli degil mervecim sen taze annesin canım benim...

inşallah gelmez kırmızılar..klava:

gülsümle bi problem mi oldu? neden gelmiyo?

bayadır yok gitmek istedi gitti aylincim

vay sinemcim neler yapmışsın öyle herşey tıpta degil ya hayırlısıyla gelmiştir bu ay bebegin inşallah....

canım ayşe ile gülsüm bizim sorunlarımızla ilgilenmiyorsunuz diye kızdılar ayrıldılar o arada topik tam hareketli değildi aslında herkes takip ediyodu birbirini ama sanırım öle hissettiler ayrıldılar

selammm kızlar biz geldik..oooo kaynamış az da olsa topik :)))
Sinem inşallah hamilesindir canım.. Ben inanırım öyle şeylere ..
Teyzem inşallah en kısa zamanda geçer Nisanın gaz sorunu.. Ben kontrole 15 Ocakta gittim en son ondan sonra gitmedim ama bu kasılma dediğim olaylar devam ederse hafta ortası gideceğim..
Merve2 teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için umarım ters birşey olmaz korkuyorum öyle kasılma olunca..Bu arada dualarımız ablan ve yiğenin için canım..
Asiye maşallah kızına kocaman olmuş :)) Sanada maşallah hala çalışıyorsun ne güzel
Aylin, Feyza, Seher sizler nasılsınız...

sonra iyice çekti yukarı doğru sen hamile kalsam bile eğri olduğu için rahim bebeği besleyemez ölür dedi kadın bende bir kere kaldım dedim onda da yaşamadı dedi
sık idrara çıktığımı falan hep bildi işte böle kızlarrr

hoşgeldin canım,siz nasılsınız:)

ne yapman gerekiyormuş peki sinem.. sorunu bildi ama çaresi için birşey demedi mi ?

eeee nolacakmış o zaman? alttan muayene mi etti?

iyi sayılırız Aylincim.. Hafif ağrılarımız var o kadar.. onlarda normaldir umarım..

masaj gibi yaptı ve yukarı doğru çekti yürürken merdivenden inerken yavaş ol dedi okadar işte kızlar ben kalim sizide o kadına götürürm inş.

eliyle düzeltti canımm dr a kürtaj için gittiğimde oda rahmimin ters olduğunu söylemişti ultrasonda bakmıştı anneminde eğri rahmi ona çekmiş
annemde köy ebesine gidip öyle hamiş kalmış

inşallahhh canım hamile kalmışsındır veya en kısa zamanda kalırsın...Darısı sana ve diğer isteyen tüm arkadaşlarımıza olsun inşallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…