merak ettim ben de şimdi, anlatsanaaaay kalırsam anlatsam daha iyi olur canım yaa kalıp kalmayacağım belli değil kiii
4 şubatta adet olmam lazım ay anlatsam mı acaba ben hamile kalırsam anlatırım diye düşünüyodum ama çünkü boşuna umutlandırmış olmayayımm
inşallah sinem, senin de bu aydanaylinn zaman çabucak geçsinde seninde göbüşün bebekle dolar inş.
evet, hatta onun için gerekli bişe olduğunu bilirsen rahat olursun, sen rahat olunca da bu bebeğine yansır, o da huzurlu olur.. aksi halde sen gerildikçe o daha kötü ağlar..iyi bir bilgi aylin en azından ağladı diye derde düşmem bişeyi yoksa
kızlar slm hayırlı cumalar tam ezan vakti dua ettim rabbim kabul etsin inş.
feyzacım sınavını verdiğini atlamışım ben kusura bakma hadi geçmiş olsun tebrik ederim.
adaşımm gönlünü ferah tut hiçbişi çıkmıcak allahın izniyle dualarımız seninle sağlıklı nurtopu gibi yiğenin olsun inş.
asiş kız o kramplar bende en başından beri oluodu magnezyum kalsiyum eksikliğindendir merak etme daha vaktin var zamanında gelsin inş.
teyzem naptın kontrolün nasıldı? bu arada tarif ettiğin kasılma ama daha başlangıçtır bende epey önce olmaya başlamıştı ama sonuna kadar bekledi seninkilerde bekler inş.
amanınn benim kız gözlerini açtı 2 dk süre veriyorum sora vıyaklıcak:)))))) dün gece gene müthişti uyutmadı zilli sabahtan uyudu:))
aylincimm cnm içtiğin ilaç kistlere yarasın inş
2 dk bile sürmedi vıyaklıo:)))))))))gelebilirsem gelirim kızlar gene
slm kızlar afiyet olsun canlarım nasılsınız aylin nasılsın canım
feyzaa benim adetime 6 gün kaldı canım
seherim mervişler asiş aylin esra yasemin
hadi gelin de topiğimiz eski haline dönsün beyzaa raziş nerdesiniz kızlar
gülsümle bi problem mi oldu? neden gelmiyo?
selammm kızlar biz geldik..oooo kaynamış az da olsa topik :)))
Sinem inşallah hamilesindir canım.. Ben inanırım öyle şeylere ..
Teyzem inşallah en kısa zamanda geçer Nisanın gaz sorunu.. Ben kontrole 15 Ocakta gittim en son ondan sonra gitmedim ama bu kasılma dediğim olaylar devam ederse hafta ortası gideceğim..
Merve2 teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için umarım ters birşey olmaz korkuyorum öyle kasılma olunca..Bu arada dualarımız ablan ve yiğenin için canım..
Asiye maşallah kızına kocaman olmuş :)) Sanada maşallah hala çalışıyorsun ne güzel
Aylin, Feyza, Seher sizler nasılsınız...
sonra iyice çekti yukarı doğru sen hamile kalsam bile eğri olduğu için rahim bebeği besleyemez ölür dedi kadın bende bir kere kaldım dedim onda da yaşamadı dedi
sık idrara çıktığımı falan hep bildi işte böle kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?