İnatla bir gün ANNE olacağım !

selam kızlar hepinize,hayırlı cumalar

sağolun kızlar, inşallah gidecek kistim.. 12-13. günden beri siklusun adet öncesi dönem gibiyim yaf, bi hayırlısıyla şu haplar bitse,kist de gitse de yeniden çalışmalar başlasa..
dünür feyza saolun kızlar..duaya ihtiyacımız var..rabbim bu mübarek cuma saati edilen duaları kabul edermiş..inşallah temiz çıkacak..ablam meleğine sağ salim kavuşacak inşallah...
canım sonuç ne zaman belli olacak?
Sağolun kızlar valla kramp girdikçe doğuma yakşaştım diye düşünüyorum heyecan ve korku basıyo haftaya cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diycek
sağlıkla bebişini kucaklarsın inşallah canım.. doğumun nasıl olacak karar verildi mi

kızlar slm hayırlı cumalar tam ezan vakti dua ettim rabbim kabul etsin inş.
feyzacım sınavını verdiğini atlamışım ben kusura bakma hadi geçmiş olsun tebrik ederim.
adaşımm gönlünü ferah tut hiçbişi çıkmıcak allahın izniyle dualarımız seninle sağlıklı nurtopu gibi yiğenin olsun inş.
asiş kız o kramplar bende en başından beri oluodu magnezyum kalsiyum eksikliğindendir merak etme daha vaktin var zamanında gelsin inş.

teyzem naptın kontrolün nasıldı? bu arada tarif ettiğin kasılma ama daha başlangıçtır bende epey önce olmaya başlamıştı ama sonuna kadar bekledi seninkilerde bekler inş.

amanınn benim kız gözlerini açtı 2 dk süre veriyorum sora vıyaklıcak:)))))) dün gece gene müthişti uyutmadı zilli sabahtan uyudu:))

aylincimm cnm içtiğin ilaç kistlere yarasın inş

2 dk bile sürmedi vıyaklıo:)))))))))gelebilirsem gelirim kızlar gene

inşallah merve.. o vıyaklıyanı ascık ısır benim için,maşallah :)
ben işlerime bakim biraz, buralardayım gelirim yine

sinem adaş saolun canlarım..inşallah sağlıkla doğacak ben inanıyorum..aylin canım sonuç 2 hafta sonra çıkacakmış..çapa tıp ta yaptırdılar...

slm kızlar afiyet olsun canlarım nasılsınız aylin nasılsın canım
feyzaa benim adetime 6 gün kaldı canım
seherim mervişler asiş aylin esra yasemin
hadi gelin de topiğimiz eski haline dönsün beyzaa raziş nerdesiniz kızlar

sağol sinemcim iyiyim şükür.. sen nasılsın? hami ş misin yoksaa,inşallah :)
evet topik durgunlaşmış,eksilmeler de olmuş.. son müjdemizin sahibi nerde,gülsüüm, cadı nerdesin

kız merve nisanur sana göz açtırmıyo valla topik kılzar hep böyleyse benimde çekeceğim var desenize
Sinemcim ben buradayım arada bakıyorum cnm hala yanıma biri alınmadı 5 şubattan sonra ara ara çalışırım diyorum günde 1 saat 2 saat sonrası Allah Kerim bakalım ne zaman doğacak bizim kız

asiye sorma ya cidden gaz sancımız bitince bitcek diye umuyorum.boynum sırtım heryerim ağrıyorkaydirigubbakcemile3 senin kız inş uslu olsun canımm.

yoruluyorsundur canım ya allah yardımcın olsun ben senin haftalarda yangel yat yapıyordum hep.kaç kilo olmuş bebeğn cnm

yok kıza aylin hamiş değilim gibi geliyoo ama hamile kalırsam neden olduğunu anlatacam sizlere :))
merviş nisa uyumuş oh oh dinlen biraz canım
asiş çok yorma canım kendini işe gitme istersen
seher nerdesin selen yaramazlıkta tavan yapmışş opuyorumnanaktan

mervecim en son 6 ocakta gittim o zaman doktor 2250 gr demişti 42 cm demişti cnm 5 şubat kontrol tarihim bakalım ne kadar olmuş öğrencez inşallah bizimki uslu olur umudum o acı annene diyorum ama ona da kızamam ki ne yapsın ağlayıp derdini anlatacak mecbur ama 1 ayın geçti senin az kaldı 1-2 aya kadar geçer sanırım

gülsüm bıraktı gitti bizi aylin
niyekii?

inşallah hamişsindir :)

off bu 1,5 ay nasıl geçicek kızlar yaa daha ilk kutunun yarısı bitti yaf.. sonuç güzel olur inşallah..

sinem mecbur geliyorum yılsonu bir sürü iş var resmen hamile değilken daha az işim vardı şimdi çok yoğun işyerine kalsa doğur kendini iyi hisseder hissetmez başla gelmeye diyolar malum hayat şartları kesip atamıyosun mecbur kalıyorum çalışmaya cnm biz kredi falan kullandık onu ödüyoruz o olmasa çalışmazdım yani bebeği büyütür öle işe başlardım
Kız sinem hamile kalda sebebini merak ettim ben hemen öğrenelim :)

bi de kızlar bu bebişler ilk aylarında hiçbi problemleri yoksa bile bolca ağlıyolar.. problemi olmadığından eminseniz, sıkmayın canınızı,o ağlamalar ciğerlerinin gelişmesini sağlıyomuş.. :)

aay kalırsam anlatsam daha iyi olur canım yaa kalıp kalmayacağım belli değil kiii
4 şubatta adet olmam lazım ay anlatsam mı acaba ben hamile kalırsam anlatırım diye düşünüyodum ama çünkü boşuna umutlandırmış olmayayımm

sen bilirsin sinemcim ama meraklanıyo insan inşallah hamiş kalırsında bizde öğreniriz cnm benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…