günaydın hatunlarrr nasılsınızı hayırlı cumalar rabbim sağlık mutluluk ve huzur versin tüm dualarımız kabul etsin amin
aylin nasılsın canım merviş sen nasılsın ay akşam gelmişsiniz ben akşamları gelemiyorum soğuktan yataktan çıkasım gelmiyooo seher nerdesin canım
gunaydın hayunlar hayırlı cumalar nasılsınız
bız sorunluyuz selen ıyıce tavan yaptı huysuzlukta bu ara
dünürüm çokk uzuldum canım ablana ama inşaallah hayırlı sonuclar alıcak canım sen dualarım onunla
asişim asyaya artık dar gelıyo annesı olur öyle ağrıılar canım endişe etme
aylincim sen nasılsın
feyzacım sınavlarının ıyı gecmeine sevindim canım
sinemim çalışmalar iyi gecer umarımda meleğin gelir
sağolun kızlar, inşallah gidecek kistim.. 12-13. günden beri siklusun adet öncesi dönem gibiyim yaf, bi hayırlısıyla şu haplar bitse,kist de gitse de yeniden çalışmalar başlasa..sagol bitanem ...
inşallah canım atlatırsın güzel düşün güzel olsun...
teşekkür ederim asiyecim kramplar benimde 5 ayda başlamıştı bende çok korkuyordum şimdi böyleysem doguma kadar naparım diye acayip bir şey yahu zor...
allah yardımcın olsun...
sagol emelcim inşallah bu ay gelir inşallah....
oldum ya canım 2 gün geçikmeli kaçırmışsın orayı...
inşallah bir sorun çıkmaz temiz çıkar sonuçlar canım hayırlısyla...
senin addetin ne zaman...
sagol sehercim seninkide iyice hareketlenmiş he tam zamanı kolay gelsin..
canım sonuç ne zaman belli olacak?dünür feyza saolun kızlar..duaya ihtiyacımız var..rabbim bu mübarek cuma saati edilen duaları kabul edermiş..inşallah temiz çıkacak..ablam meleğine sağ salim kavuşacak inşallah...
sağlıkla bebişini kucaklarsın inşallah canım.. doğumun nasıl olacak karar verildi miSağolun kızlar valla kramp girdikçe doğuma yakşaştım diye düşünüyorum heyecan ve korku basıyo haftaya cuma kontrolüm var bakalım doktor ne diycek
kızlar slm hayırlı cumalar tam ezan vakti dua ettim rabbim kabul etsin inş.
feyzacım sınavını verdiğini atlamışım ben kusura bakma hadi geçmiş olsun tebrik ederim.
adaşımm gönlünü ferah tut hiçbişi çıkmıcak allahın izniyle dualarımız seninle sağlıklı nurtopu gibi yiğenin olsun inş.
asiş kız o kramplar bende en başından beri oluodu magnezyum kalsiyum eksikliğindendir merak etme daha vaktin var zamanında gelsin inş.
teyzem naptın kontrolün nasıldı? bu arada tarif ettiğin kasılma ama daha başlangıçtır bende epey önce olmaya başlamıştı ama sonuna kadar bekledi seninkilerde bekler inş.
amanınn benim kız gözlerini açtı 2 dk süre veriyorum sora vıyaklıcak:)))))) dün gece gene müthişti uyutmadı zilli sabahtan uyudu:))
aylincimm cnm içtiğin ilaç kistlere yarasın inş
2 dk bile sürmedi vıyaklıo:)))))))))gelebilirsem gelirim kızlar gene
slm kızlar afiyet olsun canlarım nasılsınız aylin nasılsın canım
feyzaa benim adetime 6 gün kaldı canım
seherim mervişler asiş aylin esra yasemin
hadi gelin de topiğimiz eski haline dönsün beyzaa raziş nerdesiniz kızlar
niyekii?gülsüm bıraktı gitti bizi aylin
inşallah hamişsindir :)yok kıza aylin hamiş değilim gibi geliyoo ama hamile kalırsam neden olduğunu anlatacam sizlere :))
merviş nisa uyumuş oh oh dinlen biraz canım
asiş çok yorma canım kendini işe gitme istersen
seher nerdesin selen yaramazlıkta tavan yapmışş opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?