İnatla bir gün ANNE olacağım !

ıyi sayılırız Feyza cım.. Gün geçiriyoruz işte... Günüm günümü tutmuyor bazen otururken bile ağrım oluyor. halbu ki ben pek nane molla değilimdir ama ikiz gebelik zormuş cidden :))))Hayırlısı ile çok erken gelmesinler diye dua ediyorum..

inş. canım hamişler dua edin sizin dualarınız kabul olur hayırlısıyla herkese nasip etsin

kızlar ben kaçtım müdürüm çağırdı gidiyorum sizi bırakmak istemiyorum ama :sinifsinif:

eğer kaldıysam kalmayanlarıda bu kadına götürecem kalmazsan bir daha adetin bittikten sonra çağırıyo adet olurda adetim biterse o zaman bi daha gidecem byee kıslarrr

oooooooo herkesler burda yaa...ne güzel..
sinem çok şaşırdım canım..inşallah kadının eli allahın da izniyle gelsin bu ay bebişimiz...
emel saol canım..dua etmekten başka çeremiz yok..inşallah sağlıklıdır minik kuzumuz...
bende küçük tospayı yıkadım losyonladım masajla...şimdi mışıl mışıl uyuyo...

hasta değilim ama öksürüyorum..geceleri bi gıcık nöbeti geliyo kendimi zor atıyom odadan dışarı...uyanmasın kuzey diye..dün gece kaçkez kalktım bilmiyom..hem öksürük hem kuzeye mama derken..bide kustu yediklerini sabah 6 da...kakada yaptı..üst baş değiştirirken uyandı tabi...yüzüme bakıp gülüyo eşşek...aramıza aldım bi babasını bi beni elleye elleye uyudu...

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

ayşe sende cee deyip kaçıyon anacım...dünür de yok bugün..cadı seloş yoruyo anasını...

iyi sayılırız Aylincim.. Hafif ağrılarımız var o kadar.. onlarda normaldir umarım..
normaldir canım kolay diil
masaj gibi yaptı ve yukarı doğru çekti yürürken merdivenden inerken yavaş ol dedi okadar işte kızlar ben kalim sizide o kadına götürürm inş.

eliyle düzeltti canımm dr a kürtaj için gittiğimde oda rahmimin ters olduğunu söylemişti ultrasonda bakmıştı anneminde eğri rahmi ona çekmiş
annemde köy ebesine gidip öyle hamiş kalmış

yok aylin alttan değil üstten kasık kısmından yaptıı
sinem inşallah hamişsindir canım, şaştım.. doktorlar bilemiyo mu bunu, bişe yapamıyo mu ya
canım benim bi arkadaşım geçen ay ikiz doğurdu, 33 haftalık doğum yaptı sezeryanla, son haftaları zorlanmaya başlamıştı iyice,ikiz hamilelik daha zor,ilk hamileliği diil,öncekiler rahatmış.. Allah kolaylık versin sana da canım.. onun şimdi çok sağlıklı bebicikleri kucağında,darısı sana

ooooo ayşem gelmiş,hoşgeldinn

hoşgeldin Alperen ve anası... Maşallahh Alperende 6 aylık olmuş darısı başımıza...
sende hoşgeldin merve2.. kızlar siz geldiniz kaçıyor gibi olacağım ama biraz uzanmam gerek hepinizi öpüyorum... yarın görüşürüz inşallahhhhhhhhhh

sağol Aylincim... benımde tek isteğim çok erken gelmemeleri... Henüz erken bir aşamadayız.. benım için dua edin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…