mervecim paşa mis gibi kokuyordur şimdi ohhh
normaldir canım kolay diiliyi sayılırız Aylincim.. Hafif ağrılarımız var o kadar.. onlarda normaldir umarım..
masaj gibi yaptı ve yukarı doğru çekti yürürken merdivenden inerken yavaş ol dedi okadar işte kızlar ben kalim sizide o kadına götürürm inş.
eliyle düzeltti canımm dr a kürtaj için gittiğimde oda rahmimin ters olduğunu söylemişti ultrasonda bakmıştı anneminde eğri rahmi ona çekmiş
annemde köy ebesine gidip öyle hamiş kalmış
sinem inşallah hamişsindir canım, şaştım.. doktorlar bilemiyo mu bunu, bişe yapamıyo mu yayok aylin alttan değil üstten kasık kısmından yaptıı
canım benim bi arkadaşım geçen ay ikiz doğurdu, 33 haftalık doğum yaptı sezeryanla, son haftaları zorlanmaya başlamıştı iyice,ikiz hamilelik daha zor,ilk hamileliği diil,öncekiler rahatmış.. Allah kolaylık versin sana da canım.. onun şimdi çok sağlıklı bebicikleri kucağında,darısı sanaİyi sayılırız Feyza cım.. Gün geçiriyoruz işte... Günüm günümü tutmuyor bazen otururken bile ağrım oluyor. halbu ki ben pek nane molla değilimdir ama ikiz gebelik zormuş cidden :))))Hayırlısı ile çok erken gelmesinler diye dua ediyorum..
ooooo ayşem gelmiş,hoşgeldinnselam kızlarrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsunn Rabbim gönlünüzdekini en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallahhh:Saruboceq:
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
sağol Aylincim... benımde tek isteğim çok erken gelmemeleri... Henüz erken bir aşamadayız.. benım için dua edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?