İnatla bir gün ANNE olacağım !

slm kızlar..yine yoğunum ancak gelebildim..sinemciğim hayırlısı olsun hakkında canım benim...

iyi akşamlar kızlar seher nerdesin canım yaaa
kimse yok yasemin nasılsın canım çalışmalara devam :))

ben daha önce çok yazmıştım burda. sonra hamile kalamadıkça bıraktım yazmayı.okudukça moralim bozuluyordu.ve nihayet 8. ayımda hemile kaldım. şu an 15 haftalık hamileyim. sorusu olanlar varsa bilgilendirebilirim. biliyorum çünkü beklemenin zorluğunu.

belirtilerim:
1. hiç göğüs ağrım olmazdı. 1 hafta önceden acayip göğüslerim ağrımaya başladı
2. akıntım çoğaldı.
3.sağ kasığımda gerginlik vardı.
4.idrarım ilaç gibi kokuyordu.
ve 8 gün geçince test yaptım,üzülmeyeyim diye. çift çizgim çok netti tabi.darısı başınıza arkadaşlar.Allah kimseye aratmasın.herkese nasip etsin inşallah.

hayırlısı olsun martta gelir inş. melkelerimiz adaşım nasılsın canım seher mervişler gizem

merhaba canım.iyiyim çok şükür.inşallah martın sonunda beraber hoşgeldin meleğimiz diyeceğiz:))1 hafta sonra bende başlayacağım çalışmalara.perşembe günü doktora gideceğim.doktorumda tamam artık deneyebilirsiniz derse başlayacağım..Allah hepimiz için en hayırlısı neyse onu versin.Hayırlı zamanda sağlıklı güzel bebeklerversin inşallah.....sağlıklı Bir çocuğumun olmasını o kadar çok istiyorum ki...

Son düzenleme:

aminnnn.inşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....

anne olayım allahım hayırlısyla kucagına almayıda nsip etsin
gizemcim sanada kolay gelsin hadihayırlıs
yasemincim hadi bakalım bol şanslar..
sinemcim inşallah buay olur bebişlerimiz..

anne olayım allahım hayırlısyla kucagına almayıda nsip etsin
gizemcim sanada kolay gelsin hadihayırlıs
yasemincim hadi bakalım bol şanslar..
sinemcim inşallah buay olur bebişlerimiz..

sağol feyzam...inşallah hepimiz için kayırlısı olur tez vakitte ...

iyi akşamlar kızlar seher nerdesin canım yaaa
kimse yok yasemin nasılsın canım çalışmalara devam :))

sinemciğim iyiyim canım evet durmak yok canım yola devam :)) içim kıpır kıpır...bu sefer herşey güzel olacak rabbimiz izniyle...sen nasılsın kociş gittimi...

slm kızlar nasılsınız feyza yasemin
beyzaam nasılsın canım burdasın hoşgeldin
yok kocam gitmedi canım burda adetim bitsin başlicam çalışmalara bide dr. gidecem araştırsınlar neden gebe kalamıyorum

ne zaman gideceksin sinemcim bi git bakalım ne diyecek sonra okadar beklemdim demezsin
inşallah yasemincim

normalde bu hafta içi gidecektim gideceğim doç. bir konferansa gidiyomuş erzuruma haftaya pzts. gel dedi gitmeden arayacağım adana başkent e gidecem canım

gizemmm senin adet tarihin ne zamandı canım dr. gidecektin değil mi sende inş. çok bekletmez meleklerimiz

Merhaba kızlar ben geldim dün girdim topiğe yazacaktım size misafir geldi. Biz eve geldik dün öğlende. iyiyiz kızımında maşallahı var iyi şükür ama sezeryan yaraları acıyo biraz hareket etmekte zorlanıyorum. Bebemde emmek istemiyo zorluyorum biraz ama inatçı biraz memeyi görünce başlıyo çığlık atmaya. haliyle uyku düzenimiz yok yarım saatte bir ayağa dikiyo bizi o kadar ağlıyo ki sesi kısıldı kızımın bakalım ilk günler düzelecek inşallah sizler nasılsınız inşallah iyisinizdir ben kaçıyorum başım çok ağrıyo uykusuzluktan ilaçta içiyorum geçmedi. öptüm sizi gene yazarım görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…