İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın beyzam inş. canım ilaç içtim valla dayanamadım
umarım bir şey olmaz
1 hafta var adetime
kocam c.tesi gidiyoo kızlarrr
pazar günü uçağa binecek ist. ordanda ingiltereye
8 gün falan kalacaklaro arada bende adet olur temizlenirim aklinialirimsmile

selam kızlar nasılsınız liste yapmışsınız çok güzel benim muhtemel doğum tarihim 2ekim kızlar gülsüm bende önce bulantılarla uğraşıyorum bişey yiyemiyorum umarım bebişim büyüyordur mart 22 de gideceğim allah nasipederse bebişimi görmeye sanırım ikili test yapılacak allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla kocaman öpüyorum

selam kızlaar
benim kistim kaybolmuş :lepi: yumurtalıklarım temizmiş, sende bebek olmaması için bi neden görmüyorum, yapmadığımız bi tek rahim filmi var,ona şimdi gerek yok, eşinde de sorun yoksa yumurtlama tedavisi yapıcaz,3-4 ay içinde gebelik bekliyoruz bu tedaviden,olmazsa o zaman rahim filmi çekeriz dedi, kan alındı,hormonlara bakıcak yine, eşimden spermiyogram istedi ve bu kez eşimi ikna ettim :) klomen verdi günde bi tane,5 gün kullanıcam,12. günümde yani haftaya bugün yumurtalarıma bakıcak,spermiyogram yapılacak aynı gün. öyle işte :)

inşallah olmaz bişecik
taze hamiş :) maşallah 41 kere

bişey olmaz canım.bir yerde okumuştum:))adet günün gecikinceye kadar alınan ilaçlar bir sorun yaratmazmış henüz hücre halinde olduğu için...belkide eşin geldiğinde mutlu haber vereceksin..ne adeti öyle düşünme...

ikili teste girme zamanın geldiyse 3 aylık olmuş demekki bu demekki bulantıların geçmesinde az kaldı.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bugun neden bu kadar yazışma olmuş.arkadaşlar daha canlı tutalım lütfen topiği..bu arada son 10 gün geri sayım başladı...ayy çok heyecanlıyım..sonuç ne olacak acaba...

günaydınn hatunlarr
nasılsınız canlarım
ben iiyiym işte bir yaramazlık yok
razişim canım allahım tüm hamişlerin bebişlerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin
olmayanlarada versin
gizeem nasılsın canım çalışmalraı bitirme yinede sen
arada yap

zemuszemusGÜNAYDINzemuszemus

günaydın kızlar..sinemciğim benim tarihimi değiştirirmisin canım 22 mart, malum şubat 28 çekti onu hesaba katmamışım ben...bendede geri sayımda son 4 :))

günaydın kızlarr

canım çok sevindim inş gelecek bebişin sorun olmamasını öğrenmek bile insan için bi umut kaynağı :)

güzelim geçecek bu günler bebeğini kucağına alınca bütün bulantıları unutacaksın :)

günaydın kızlar..sinemciğim benim tarihimi değiştirirmisin canım 22 mart, malum şubat 28 çekti onu hesaba katmamışım ben...bendede geri sayımda son 4 :))

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler

yasemin .......................... 22 mart
zeytin1007...................... 24 mart...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo
alabamaa.........................25 mart ..........tüp bebe (3 tane embriyo) ama şebodan ikiz bekliyoruzz
bbaran .............................27 mart...........ateş ölçüyo bal+çörekotu+tarçın
gizemm79........................27 mart............bçteşi keçi boynuzu
aabeyazmelek....................28 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 ............................1 nisan ...........
Aylint................................13 nisan..........

bebişlerini kucağına almayı bekleyen anneler

13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61

bebişlerini kucağına alan anneler

Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. ??? .................. (10.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel

maşallah listemize nazar değmesin

günaydın güzeller
nasılsınız, müjdelere az kalmıııış, inşallah peş peşe gelir müjdeler
beyzacım ben de sevindim sonuçlarıma ama aslında en önemli iki tetkik henüz yapılmadı, rahim filmi ve sperm analizi... o yüzden Rabbim inşallah hemen verir hayırlı ve sağlıklı bebek de gerek kalmaz rahim filmine ama işte sevinirsin ama bi soru işareti kalırya öyleyim.. spermiyogram haftaya yapılacak,inşallah onda da sorun çıkmaz ve klomen işe yarar da hamiş olurum ben de hayırlısıyla.. binlerce kere şükür Allahıma, kafamdaki soru işaretine rağmen, çok şükür, rahmi olmayanlar var kızlar,bi kere bile adet göremeyenler... çok şükürki bi eksiğimiz yok
ben de bu ay hamiş kalırım inşallah ama önce sizin müjdeleri alıcam tek tek, arkanızdan da ben vericem müjdeyi, topik göbiş fotolarıyla süslü hamiş topiği olacak inşallah, Allahım diliyoruz,hayırlısıyla nasip et,amin..:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

slm aylinn beyzaaa
inş. canlarım yaa allahım hayırlı zamanlarda versin meleklerimizi
sağlığımız yerinde çok şükür zamnı var rabbim ol desin olacak inş. umudunuzu
kaybetmeyin kızlar
rahim filmine gerek kalmadan aylinim hamiş kalırsın
eşin 3-4 gün cinsel perhiz yapması lazım onu söylediler mi canım yine hatırlatim dedim
yumoş günlerinde perhiz yaparsın mazallah denk gelmesin
yasemin nasılsın canım
az kaldı kızlar arka arkaya hamiş haberi verecez
listemiz topiğimiz şenlenecek

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl gidiyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…