inşallah olmaz bişecikgünaydıın hatunlarr nasılsınız kızlar taze annelerde uğramış sayfamıza
melekleriniz nasıllar uykusuzluk kötü yaa allahım sağlık versin bizlere
gizem aylin feyza beyza esra şebooo nasılsınız anne adayları
ben biraz daha iyiyim valla dayanamadım ilaç aldım
kızlar adetime bir hafta var birşey olmaz inş.
allahım hayırlısını versin herzaman
taze hamiş :) maşallah 41 kereselam kızlar nasılsınız liste yapmışsınız çok güzel benim muhtemel doğum tarihim 2ekim kızlar gülsüm bende önce bulantılarla uğraşıyorum bişey yiyemiyorum umarım bebişim büyüyordur mart 22 de gideceğim allah nasipederse bebişimi görmeye sanırım ikili test yapılacak allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla kocaman öpüyorum
gizeeem gelecek bu ay hemde ikiz olacak şeboyla birlikte
günaydın beyzam inş. canım ilaç içtim valla dayanamadım
umarım bir şey olmaz
1 hafta var adetime
kocam c.tesi gidiyoo kızlarrr
pazar günü uçağa binecek ist. ordanda ingiltereye
8 gün falan kalacaklaro arada bende adet olur temizlenirim aklinialirimsmile
selam kızlar nasılsınız liste yapmışsınız çok güzel benim muhtemel doğum tarihim 2ekim kızlar gülsüm bende önce bulantılarla uğraşıyorum bişey yiyemiyorum umarım bebişim büyüyordur mart 22 de gideceğim allah nasipederse bebişimi görmeye sanırım ikili test yapılacak allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla kocaman öpüyorum
selam kızlaar
benim kistim kaybolmuş :lepi: yumurtalıklarım temizmiş, sende bebek olmaması için bi neden görmüyorum, yapmadığımız bi tek rahim filmi var,ona şimdi gerek yok, eşinde de sorun yoksa yumurtlama tedavisi yapıcaz,3-4 ay içinde gebelik bekliyoruz bu tedaviden,olmazsa o zaman rahim filmi çekeriz dedi, kan alındı,hormonlara bakıcak yine, eşimden spermiyogram istedi ve bu kez eşimi ikna ettim :) klomen verdi günde bi tane,5 gün kullanıcam,12. günümde yani haftaya bugün yumurtalarıma bakıcak,spermiyogram yapılacak aynı gün. öyle işte :)
inşallah olmaz bişecik
taze hamiş :) maşallah 41 kere
selam kızlar nasılsınız liste yapmışsınız çok güzel benim muhtemel doğum tarihim 2ekim kızlar gülsüm bende önce bulantılarla uğraşıyorum bişey yiyemiyorum umarım bebişim büyüyordur mart 22 de gideceğim allah nasipederse bebişimi görmeye sanırım ikili test yapılacak allahım herkese nasip etsin hayırlısıyla kocaman öpüyorum
günaydın kızlar..sinemciğim benim tarihimi değiştirirmisin canım 22 mart, malum şubat 28 çekti onu hesaba katmamışım ben...bendede geri sayımda son 4 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?