slm canımslm aylinn beyzaaa
inş. canlarım yaa allahım hayırlı zamanlarda versin meleklerimizi
sağlığımız yerinde çok şükür zamnı var rabbim ol desin olacak inş. umudunuzu
kaybetmeyin kızlar
rahim filmine gerek kalmadan aylinim hamiş kalırsın
eşin 3-4 gün cinsel perhiz yapması lazım onu söylediler mi canım yine hatırlatim dedim
yumoş günlerinde perhiz yaparsın mazallah denk gelmesin
yasemin nasılsın canım
az kaldı kızlar arka arkaya hamiş haberi verecez
listemiz topiğimiz şenlenecek
ateşin gayet iyi bence, kış günü hem de,ateşli hatunaklinialirimsmile5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl gidiyooo
hihoyyytkaydirigubbakcemile3 düşünmicem işteee kaydirigubbakcemile5aylinimmm kistinin yok olmasına sevindim artık düşünme bebişinin
gelmesi çok yakın inş.
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
kızlar ateşim nasıl gidiyooo
:roflol: patlamış mısırlar topiği süpper fikir,alemsin sinemiyi canım inş. herşey çok güzel olacak
allahım herşeyin hayırlısını versin
valla yazlık şort t-şörtle yatıyorum aklinialirimsmile
artık sen düşün ne kadar ateşli bir hatun olduğumu
evet patlamış mısırlar topiği olarakta değiştiririz artık topiğin adını opuyorumnanaktan
ne çalışması, bi gidip keseyi meseyi görün yaf, hamiş olcan inşallah diyoz sen ne diyon:mymeka:umarım düşmez ateşim ama hiç ölçmedim şimdiye kadar belki adet gününe yakın düşer
şaka maka adetede az kalmış yaa
6 gün zaten c. tesi koca gidiyo p.tesi
falan gelir o zamanda adetim biter
tam üstüne düşer benimki
çalışmalara başlarız gelir gelmezkaydirigubbakcemile
ay evet canım yaaa
eşime sölemicem hamile kalırsam
annemede ağızlarını tutamayıp millete yayıyolar
sonrada kürtaj oluyosun bütün millete dert anlat niye oldu kaç aylıktı falan filan
beyzaam senin ateşin nasıl gidiyooo az kaldı adetlere
patlamış mısırlarım benim zemuszemus
günaydınn milletttttttzemuszemus
şu patlamış mısır da neyin nesi biri açıklayıversin banaa malum ayran içtim ayrı düştümmm okuyamam onca geçmişi şimdiiiidelikafadulden
bize gelincee cuma akşamından pazar geceyarısına kadar ateşle uğraştıkk 40 küsürü vurdu ibree oğluşta birtek bezi üstünde ıslak bezler iki gece acillerdeydik saatlerce neyseki düştü ateşi iğne vuruluyor sabah akşam bu akşam son iğne varr yarın kontrol vardı normalde ama doktorumuz yokmuş ptesiye kaldı sanırımmm ama Allaha şükür oğluşum iyi artık teyzeleriiiii ee bizden bu kadarr sizden ne var ne yokkkkk
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
ayşemm çok geçmiş olsun canım ya, çok şükür atlatmış kuzu, Allahım bi daha göstermesin, sağlık versin, 41 kere maşallah,oku bol bol meleğigünaydınn milletttttttzemuszemus
şu patlamış mısır da neyin nesi biri açıklayıversin banaa malum ayran içtim ayrı düştümmm okuyamam onca geçmişi şimdiiiidelikafadulden
bize gelincee cuma akşamından pazar geceyarısına kadar ateşle uğraştıkk 40 küsürü vurdu ibree oğluşta birtek bezi üstünde ıslak bezler iki gece acillerdeydik saatlerce neyseki düştü ateşi iğne vuruluyor sabah akşam bu akşam son iğne varr yarın kontrol vardı normalde ama doktorumuz yokmuş ptesiye kaldı sanırımmm ama Allaha şükür oğluşum iyi artık teyzeleriiiii ee bizden bu kadarr sizden ne var ne yokkkkk
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz
adet günlerimiz ardı ardına diye arlin patlamış mısır gibi ardı ardına hamile haberi veririz dedi
bende öyle olursa topiğin adı patlamış mısırlar topiği olur dedim
ya niye alıntı yapamıyorum
nasıl yapılıyo kızlar yaaaa
saol teyzesiiii de çok karamsar gördüm seniiii dağıt o bulutları bakimmmm yoksa ben dağıtmasını bilirimmmmmbenim ateş bu ay sapıttı canım ben yumurta olmadığından ve kist olabilir diye düşünüyorum hayırlısı bakalım
canım çok geçmiş olsunn..
aminnn canımm çok saoll:1hug:ayşem geçmiş olsun canım allahım bütün bebişlere ve annelerine sağlık versin
beyzaaam olsun belki yanılttı seni inş. meleğin seninledir
ilahiiii:roflol::roflol::roflol:bende inşallahhhhhhh diyem bariiiii hayırlısıylaa inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:adet günlerimiz ardı ardına diye arlin patlamış mısır gibi ardı ardına hamile haberi veririz dedi
bende öyle olursa topiğin adı patlamış mısırlar topiği olur dedim
canımmm:1hug:ayşemm çok geçmiş olsun canım ya, çok şükür atlatmış kuzu, Allahım bi daha göstermesin, sağlık versin, 41 kere maşallah,oku bol bol meleği
aynen beyzamm çok takmaa unutma bende ölçtüydüm hatta hamiş kaldığım günün ısısı yanılmıyorsam 36.1 di çok düşüktü yanii takma onlaraa meleğin gelecek inşallahhhh:1hug:beyza canım bu ateş olayına çok takılıp kist oldu diye stres yapma sakın, çok oynak ateş, hafif bi soğuk alsan bile etkiler, uykusuzluk bile.. inşallah kist yoktur bebiş gelir
hayırlsı olsun yasemincim doktordan güzel haberlerle dönersin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?