İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylinimmm kistinin yok olmasına sevindim artık düşünme bebişinin
gelmesi çok yakın inş.

slm canım
inşallah hepimiz hamiş kalırız tatlım, patlamış mısırlar gibi peş peşe patlasın müjdelerimiz :))
sinemcim söylediler perhizi, yumurtlama günlerine de raslatmadı dr., ben klomen kullancam, 12.günüme geliyo haftaya çarşamba,o gün benim yumurtalarım gelişmiş mi diye bakacak dr,eşim için de aynı gün spermiyogram yapılacak.. yani yumurtlamadan önce bitmiş olacak inşallah, sonucu da güzel çıkar inşallah...

ateşin gayet iyi bence, kış günü hem de,ateşli hatunaklinialirimsmile
aylinimmm kistinin yok olmasına sevindim artık düşünme bebişinin
gelmesi çok yakın inş.
hihoyyytkaydirigubbakcemile3 düşünmicem işteee kaydirigubbakcemile5

canım gayet iyi gidiyo umarım ateşin hiç düşmez :)

iyi canım inş. herşey çok güzel olacak
allahım herşeyin hayırlısını versin
valla yazlık şort t-şörtle yatıyorum aklinialirimsmile
artık sen düşün ne kadar ateşli bir hatun olduğumu
evet patlamış mısırlar topiği olarakta değiştiririz artık topiğin adını opuyorumnanaktan

umarım düşmez ateşim ama hiç ölçmedim şimdiye kadar belki adet gününe yakın düşer
şaka maka adetede az kalmış yaa
6 gün zaten c. tesi koca gidiyo p.tesi
falan gelir o zamanda adetim biter
tam üstüne düşer benimki
çalışmalara başlarız gelir gelmezkaydirigubbakcemile

:roflol: patlamış mısırlar topiği süpper fikir,alemsin sinem
ne çalışması, bi gidip keseyi meseyi görün yaf, hamiş olcan inşallah diyoz sen ne diyon:mymeka:

ay evet canım yaaa
eşime sölemicem hamile kalırsam
annemede ağızlarını tutamayıp millete yayıyolar
sonrada kürtaj oluyosun bütün millete dert anlat niye oldu kaç aylıktı falan filan
beyzaam senin ateşin nasıl gidiyooo az kaldı adetlere
patlamış mısırlarım benim zemuszemus

günaydınn milletttttttzemuszemus
şu patlamış mısır da neyin nesi biri açıklayıversin banaa malum ayran içtim ayrı düştümmm okuyamam onca geçmişi şimdiiiidelikafadulden
bize gelincee cuma akşamından pazar geceyarısına kadar ateşle uğraştıkk 40 küsürü vurdu ibree oğluşta birtek bezi üstünde ıslak bezler iki gece acillerdeydik saatlerce neyseki düştü ateşi iğne vuruluyor sabah akşam bu akşam son iğne varr yarın kontrol vardı normalde ama doktorumuz yokmuş ptesiye kaldı sanırımmm ama Allaha şükür oğluşum iyi artık teyzeleriiiii ee bizden bu kadarr sizden ne var ne yokkkkk
inatçı annelerim ve anne adaylarımm hepinizi öpüyoruzzzŞenizŞeniz

benim ateş bu ay sapıttı canım ben yumurta olmadığından ve kist olabilir diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

canım çok geçmiş olsunn..

ayşem geçmiş olsun canım allahım bütün bebişlere ve annelerine sağlık versin
beyzaaam olsun belki yanılttı seni inş. meleğin seninledir

adet günlerimiz ardı ardına diye arlin patlamış mısır gibi ardı ardına hamile haberi veririz dedi
bende öyle olursa topiğin adı patlamış mısırlar topiği olur dedim
ya niye alıntı yapamıyorum
nasıl yapılıyo kızlar yaaaa

ayşemm çok geçmiş olsun canım ya, çok şükür atlatmış kuzu, Allahım bi daha göstermesin, sağlık versin, 41 kere maşallah,oku bol bol meleği

gülüm tek kişiden alıntı yapcaksan "alıntı yap"ı tıkla, çok kişidense almak istediğin mesajların hepsinin altındaki alıntı yapın yanında "QM" var onları tıklayıp en sonunda cevap yaz diyosun,tüm o mesajları ekliyo cevabına

beyza canım bu ateş olayına çok takılıp kist oldu diye stres yapma sakın, çok oynak ateş, hafif bi soğuk alsan bile etkiler, uykusuzluk bile.. inşallah kist yoktur bebiş gelir

benim ateş bu ay sapıttı canım ben yumurta olmadığından ve kist olabilir diye düşünüyorum hayırlısı bakalım

canım çok geçmiş olsunn..
saol teyzesiiii de çok karamsar gördüm seniiii dağıt o bulutları bakimmmm yoksa ben dağıtmasını bilirimmmmmklava:klava:
ayşem geçmiş olsun canım allahım bütün bebişlere ve annelerine sağlık versin
beyzaaam olsun belki yanılttı seni inş. meleğin seninledir
aminnn canımm çok saoll:1hug:
adet günlerimiz ardı ardına diye arlin patlamış mısır gibi ardı ardına hamile haberi veririz dedi
bende öyle olursa topiğin adı patlamış mısırlar topiği olur dedim
ilahiiii:roflol::roflol::roflol:bende inşallahhhhhhh diyem bariiiii hayırlısıylaa inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayşemm çok geçmiş olsun canım ya, çok şükür atlatmış kuzu, Allahım bi daha göstermesin, sağlık versin, 41 kere maşallah,oku bol bol meleği
canımmm:1hug:
beyza canım bu ateş olayına çok takılıp kist oldu diye stres yapma sakın, çok oynak ateş, hafif bi soğuk alsan bile etkiler, uykusuzluk bile.. inşallah kist yoktur bebiş gelir
aynen beyzamm çok takmaa unutma bende ölçtüydüm hatta hamiş kaldığım günün ısısı yanılmıyorsam 36.1 di çok düşüktü yanii takma onlaraa meleğin gelecek inşallahhhh:1hug:

ayşem sopayı gösterdi hizaya geleyim :)
valla umut oluyo bu sözler ama ne biliyim artık hayırlısı diyorum

kızlar kırmızılarım geldi buğün 22 sinde gelmesi gerekirken hemen hastaneye gittim tahlillerime baktırdım hepsi normal...akşamda iş çıkışı dr un muayanehanesine gideceğim...bakalım ne diyecek...

ayşecim çok geçmiş olsun paşan iyileşir inşallah
asiyecim sagol iyiyim hamdolsun sen nasılsın bebeşin nasıl büyüyor dimi hızla..
aylincim hadi hayırlısı kısttın kovmuşsun çok şükür...
beyzacım neden bıraktın kız kendini tanımış olurdun hemen yılmak yok bak ben hastalandıgımda bile bırakmıyorum ..
sinem yasemin gizem hadi gelsin bebeişler.. çalışın boş geçirmeyin
sinem uzayan akıntı oldugu gün üst üste çalışsaydın keşke benim tabloma bir bak istersen ateş ölçmede 3071 de buay ovulosyon testide yapıyorum deneyin derim kızlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…