kan testini 25 martta yaptırcakmışevet listemiz nerde aylin bulabilir misin
neyse ben bakım olmazsa
şebodan haber yok akn testi yaptırdı mı acaba
ayyy inşallah.bende meleğimi bekliyorum sabırsızlıkla
ay bir akıntı geldi gibi wc ye bakıp geliyorummm
gizem test yapmam hemen en az 5 gün geçsin
bazen 5 gün geçiyo öyle oluyorum
normalde adetlerim hep düzenlidir ama yılda 1 sapıtır
hayırlısı olsun bakalım aylinim bu iç pekmezi yapış herife canım nasıl olsa perhiz bitiyoo
Canım günaydın ateş tablona baktımda ateşin yükseklerde ama adetin bittikten sonra ateşini yazmaya başlamışsın ilk adet olduğun gün ateşin kaçtı biliyormusun yine yüksekmiydi aslında ateşe takılmamak gerekiyor ama işte vücudumuzu tanımaya çalışıyoruz ve bu ateş ölçümle çok hamile kalanlarda var hatta 36.1 36.3 hamiş kalanlar bile var.
Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah bebiş vardır test yap diyecektim ama 5 gün bekleyeceğim yazmışsın ilk bebişmi olacak...
benim yumurtlamam yakın sanki ya, hani yumurtlarken hafif adetli gibi hissedersinya dün akşamdan beri öyle,belim de çoook hafif ağrıyo..
feyzaam senin çalışmalar nasıl gidiyo canım
hmm yarına o zaman halay çekecezzz
:teytey: :teytey: :teytey:
ay bende kan testi yaptırsam çıkar ama
gününü beklesem daha iyi olacak :uhm:
kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm çok şükür allahıma hayatımda ilk defa hamileyim
dayanamadım testi bugün yaptırdım yarım saat önce aradılar 62.29 muş değerim cuma tekrarlanacak. allah hepinizden razı olsun dualarınız için saolun kızlar. allah olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin olanlara da hayırlı gelecekler nasip etsin. sizi çok seviyorummmmmolumunekankayizsmile
kızlarrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmmmm çok şükür allahıma hayatımda ilk defa hamileyim
dayanamadım testi bugün yaptırdım yarım saat önce aradılar 62.29 muş değerim cuma tekrarlanacak. allah hepinizden razı olsun dualarınız için saolun kızlar. allah olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin olanlara da hayırlı gelecekler nasip etsin. sizi çok seviyorummmmmolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?