İnatla bir gün ANNE olacağım !

feyzam yapsam mı bilmiyorum bakim akşam lekem gelmezse yarınıda beklim
diyorum hayırlısı olsun

saolun kızlar hepinizden ayrı ayrı allah razı olsun. darısı başınıza olsun inşallah.
sinem benim transferden sonra yaşadığım tek belirti adet sancısı adet olacakmış gibi hissetmek bence en büyük belirti bu ve bence de test yapmalısın inşallah hamilesindir.

canım benim kesin gelir yarına kahverengiler baya arttı nasip bi dahaki aya inş

maşaAllah diyelim çok sevindim canımm inş rabbim tamamına erdirir sağlıklı bi gebelik yaşatır

bidahaki aya inşallah beyzacımmm :)))))
sinemcim bence süper cuma test günü olsun senden de güzel haberler alalım inş
aylincim denk geldik napıosun eşin test vericek galiba oda sorunsuz olsun inş sende patlat mısırı:)

:teytey::teytey:delikafadulden
:sm_cool::sm_cool::dance:
sositosositosositososito:lepi:
:CüvCüv:

anlayan anladıııııı

merhaba arkadaşlar.benim adetime 2 gün kaldı aslında ama bugun dayanamadım ve test aldım.bu aldğım testi daha önceki hamilelğimde kullanmıştım ve 1 gün önce net sonuç vermişti.yine en azından hafifte olsa görünür diyerek yaptım ve malesef hamile değilim.....(((moralim çok bozuk..Allah hayırlısını versin tabiki ama çok üzüldüm..şimdi adet olmayı bekliyorum bir dahaki aya inşallah....

sinemcim burda marka veriliyormu bilmiyorum ama bi test var pro....kesinlikle 1 gün önce b ile net sonuç veriyor kiii senin adetin gecikti..ben ce alıp yapmalısın.ben yaptım sonuç negatif...tek çzigi malesef...

ateş tablom

5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün 36,9 adet günü

26.gün 37

günaydın canlarım
nasılsınız gizem hayırlısı olsun kuşum yaaa
bozma moralini belki geç yumurtladın
ben bekliyorum test yapmicam çünkü ilkinde
5 gün geçmişti öyle yapmışsım silik çıkmıştı
belli olmuyo ne demişler
adet olmayan şeyden umut kesilmezzz

beyzam oldunmu canım
feyza sen ne alemdesin
şebbbom nasılsın canım
aylin yumoşların nasıl
çalışmalara başladın inş. aklinialirimsmile
seher ayşee merviş
kızlar nikol hiç uğramaz oldu haberi oılan varmı

ben iyiyim arada adet sanıcısı gibi bişe gelip gidiyoo
akıntı geliyo kesin adet oldum
wc yw gidiyorum bakıyorum beyza yada şeffaf
bide bikaçgün çnce göğüslerim çok şişti
şimdi biraz indi ama sızlamaları devam ediyo

canımm süper yaa ateşin hiç düşmez inş bu ay tutturdun sen galiba canımmm bende yavaş yavaş geliyorum tam sökemiyo sinirliyim o yüzden

ay bilmiyorum beyzam ya inş. tutmuştur hayırlısı olsun
bakalım beklicem test yapmicam
inş. söker canım seninkisi
böyle leke leke gelip sökmeyince insan şişiyo davul oluyo yaa
beyzam gördüğüm rüya oluyo mu acaba canım

merakla sonuçlarını bekliyorum sinemcim. ateşin gayet güzel inşallah hamilesindir. gizemcim barancım teşekkürler iyi dilekleriniz için. inşallah en kısa zamanda sizlerin de darısı başınıza olsun.

ben doğal yolla hamile kalmaya çalışırken en fazla dört gün gecikmem olmuştu 32.gün falan yapıyodum idrar testi ama çıkmıyodu. şimdi tüp tedavisinde 24.günümde idrar testi yapmış oldum ve 28 de bir regl olurum düşünün dört gün önce idrar testi yaptım ve çıktı. tabi sonuçta 8 hüçreli embriyo rahme bırakılıyo ve üç gün içinde tutunma gerçekleştiği için erken çıkması belki normal . bence eğer varsa çıkma ihtimali çok fazla. evet çıkmassa yine var olma ihtimali var e biz ona da razıyız. ama bekleyip heyecan yapacağına bakabilirsin çünkü ateşin harika. yine de hayırlısı olsun sinemcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…