merakla sonuçlarını bekliyorum sinemcim. ateşin gayet güzel inşallah hamilesindir. gizemcim barancım teşekkürler iyi dilekleriniz için. inşallah en kısa zamanda sizlerin de darısı başınıza olsun.
ay bilmiyorum beyzam ya inş. tutmuştur hayırlısı olsun
bakalım beklicem test yapmicam
inş. söker canım seninkisi
böyle leke leke gelip sökmeyince insan şişiyo davul oluyo yaa
beyzam gördüğüm rüya oluyo mu acaba canım
merakla sonuçlarını bekliyorum sinemcim. ateşin gayet güzel inşallah hamilesindir. gizemcim barancım teşekkürler iyi dilekleriniz için. inşallah en kısa zamanda sizlerin de darısı başınıza olsun.
ben eşim ame oldu bilionuz sonra mersine gittim düğüne p tesi döndüm öle iştee
canım seninde adet tarihin yaklaşmış
var mı belirtin hiç
evt canım bu ay erkenden teşrif ettiler :) olsun yaa zaten kursa da gidiyorum 2 ay sonra bitecek o bitince gelse de olur şimdi kurs iş ev bölünüyorum zaten üstüne düşmüycem 2 ay daha :)
merhaba arkadaşlar.benim adetime 2 gün kaldı aslında ama bugun dayanamadım ve test aldım.bu aldğım testi daha önceki hamilelğimde kullanmıştım ve 1 gün önce net sonuç vermişti.yine en azından hafifte olsa görünür diyerek yaptım ve malesef hamile değilim.....(((moralim çok bozuk..Allah hayırlısını versin tabiki ama çok üzüldüm..şimdi adet olmayı bekliyorum bir dahaki aya inşallah....
kızlar herkese selamm ateş almaya geldim biz iki haftalık oldk bugün
uykusuz her gece sarkısı dilimden düsmüyo valla ama cok sükür iyiyizzz
hepinizi cok özledim bebisleim biz daha rahatlasın büyüsün gelcem ins öptüm herkesiii
kızlar ben geldiim
kızlar ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun sizlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?