İnatla bir gün ANNE olacağım !

merakla sonuçlarını bekliyorum sinemcim. ateşin gayet güzel inşallah hamilesindir. gizemcim barancım teşekkürler iyi dilekleriniz için. inşallah en kısa zamanda sizlerin de darısı başınıza olsun.

hayırlısı olsun şebom sen dua et hamişsin ya kabul olur
rahatın nasıl var mı bir belirtin

yok desem birtek adet olcakmış gibi sancım var bana göre şu an belirti bu. gaz oluyor bazen sag yada sol kasım ağrıyo sancı gibi. onun haricinde yok sinemcim.

sağol canım yaaa
evet hakısın ama bekleyim diyorum benim gecikmelerim hiç olmaz 25 günde bir adet olurum
şuan 27. gündeyim pazara kadar beklim mevsim değişti ilaç kulladım belki ondan gecikmiştir diye düşünüyorum hayırlısı olsun bakalım

hadi inş rüyan çıkıyodur canımmm bak şebo doğru söylüyo benim de normalde 30 günde olur bende 27. gün bakmıştım pozitif çıkmıştı ama sen bilirsin tabi nasıl olsa bebek varsa zaten seninle 2-3 gün sonra öğrensende farketmez :)

merakla sonuçlarını bekliyorum sinemcim. ateşin gayet güzel inşallah hamilesindir. gizemcim barancım teşekkürler iyi dilekleriniz için. inşallah en kısa zamanda sizlerin de darısı başınıza olsun.

inş doğurduğun günleri de görücez canımm sende bize dua et :1hug:

hayırlısı olsun beyzam yaa allahım kimsenin ervini yuvasını çocuksuz bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar versin

kızlar herkese selamm ateş almaya geldim biz iki haftalık oldk bugün

uykusuz her gece sarkısı dilimden düsmüyo valla ama cok sükür iyiyizzz

hepinizi cok özledim bebisleim biz daha rahatlasın büyüsün gelcem ins öptüm herkesiii

kuzum nasılsın canım meleklerinin iyi olmasına sevindim
allah güç versin
esra ayşem nasılsınız

ben eşim ame oldu bilionuz sonra mersine gittim düğüne p tesi döndüm öle iştee

okudum okumaz olurmuyum geçmişe bakıodum o kadar seviniom ki bu haberlere sıra senin onuda bilioom

inş. canım hayırlısı olsun
allahım hepimize nasip etsin
keçi boynuzu pekmezi içtik
eşimle beraber bakalım sonuç ne olacak

canım çok şükür ii biz sperm tahlili verdik çok şükür iyi çıktı sonucumuz inşallah keçi boynuzunun faydasını görürsün

canım seninde adet tarihin yaklaşmış
var mı belirtin hiç

canım ben buay ovulosyon yaptım ya geç yumurtladım buay 21 gün ovulosyona göre ff sitesine görede 20 gün bu durumda üzerine 14 ekliyeceksin 35 günde adet olucam oyüzden 30 veya 31 mart adet günüm listeye degiştirirsin artık..belirtim gögüslerim sızlıyor arada bir akıntıda arada oluyor bekliyecegiz artık bence hamile olabilirsin canım akıntında varmış inşallah şebnemden sonra senden güzel haber alırız..

evt canım bu ay erkenden teşrif ettiler :) olsun yaa zaten kursa da gidiyorum 2 ay sonra bitecek o bitince gelse de olur şimdi kurs iş ev bölünüyorum zaten üstüne düşmüycem 2 ay daha :)

erken yumrutladın belkide beyzacım buay ovulosyon testi yapsana sende ...

üzülme canım hayırlısı olsun dur kırmızılar gelmedi daha...geç yumurtladın belki ...

hadi ya ne çabuk geçti allah güç kuvvet versin iksinlede ugraşmak zordur sinemcim
öptüm kendinize iyi bakın bizde seni özledik...

kızlar ben geldiim

hoşgeldin esra eşine geçmiş olsun sonuçlarda iyi çıkmış süper..

kızlar ben yemeğe gidiyorum afiyet olsun sizlere

afiyet olsun sinemcim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…