evet sebepsiz en zoru galiba.. ama çok şükür bitti artık sıkıntıların inşallah şebo,maşallah 41 keresinemcim şu testi yapsana yahu delirtme insanı :))
aylincim bizim hiçbir problemimiz yok belki on değişik yere gittik tüm testler herşey yapıldı sorun yok. olmuyordu işte. sadece yaş problem olabilir ama biz 35 yaşında evlendik sonuçta olsa o zaman olurdu 35 çok yaşlı değil. şimdi 39 a dayandım sebepsiz yani. bence en zoru da sebepsiz olması çünkü neyi tedavi edeceğini bilmiyorsun.
gizemcim sakın vazgeçme zaten vazgeçmiyorsun aferim elbet kavuşacaksın bebeğine. ahh ahh haziranda tam 48 ay olacak ben neler yaşadım bırak beni 17 yıldır uğraşan hala kavuşamayanlar var halimize şükürler olsun. allah bu yolda herkese yardım etsin. aman sigara içmeyin sağlıklı beslenin yumurtlama dönemlerinizi iyi takip edin gerekirse ovulasyon testleriyle. preseed gibi yardımcıları kullanın çok dua edin bol bol yasin okuyun illaki olacaktır diyorum ya ben bile kaldıktan sonra hepiniz anne olacaksınız.
tatlım vakti gelmedi,bizim de gelicek bebişlerimiz inşallah..hayırlısı olsun ne yapalım herkes kaderini yaşıyor...
ilaç kullanıyo musun gizem?Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.ovulasyon testi değil ama doktor kontrolüm çok sık oluyoır yani doktorum 10-18.günler arsında 2-3 kez çağırıyor yumurtlamayı kaçormayalım diye.ne kadar takip edersek edelim,ne yaparsak yapalım kısmetten ötesini yaşayamıyoruz işte.
ben sağlıklı ve hayırlı bir bebeğimin olmasını çok isityorum 6-7 aydır içimde acayip bir istek oluştu..çevremde 7 tane hamile arkadaşım var.onları gördükçe daha da çok istiyorum.rabbim inşallah isteyen herkese çok fazla bekletmeden verir.
her evlilikte bi süre sonra eksikliği hissediliyo ve giderek de yoğunlaşıyo.. Allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin herkese,hepimize...
benim de arkadaşlarım çok kolay hamile kaldı, şimdi etrafımda daha çok hamile mi var yoksa ben mi onları daha çok farkeder oldum emin diilim... ama neden herkes hemen hamile kalıyo da ben kalamıyorum diye söylemek de Allah'a O'nun takdirine isyan etmek gibi geliyo, Allah isyan etmekten korusun... her şeyin bi vakti var, kaderimizde, doğacak çocuğumuzun kaderinde ne varsa o olur... biraz dua edip sabretmek lazım ama işte çok sabırsızız...
asla isyan etmiyorum canım etmemde herşey Allah dan.ama dediğin gibi sanırım hamileler zaten vardı ben daha çok görmeye başladım..Allah herşeyin hayırlısını versin..belkide olmayacak..Allah nasıl bir kader yazdıysa onu yaşayacağız..
bunu bende okumuştum ve çok etkilenmiştim.evet canım birbirimize dua edelim.inan şu anda çok daha iyiyim..dünkü şoktan kurtuldum:)) ve gerçekten burası beni çok rahatlatıyor.Çünkü herkes birbirini anlıyor çok teşekkür ederim..Allahın izniyle olacak canım mevlam bile duayla yazısı olmayan kullarına bebek vermiş böyle bi konu var bi çiftin çocukları olmuyomuş sonra peygambere gitmişler o da Allah a sormuş Allah da onlara çocuk yazılmadı demiş peygamber de çifte bunu iletmiş aradan bi zaman geçtikten sonra kucaklarında bebekle görmüş peygamber o çifti onların bebekleriymiş sonra peygamber tekrar Allah a sormuş onların çocukları olmayacaktı diye Allah da onlar o kadar çok dua ettiler ki onlara çocuk nasip ettim demiş düşün yani nasıl dua etmişler bizde o duaları yakalayabilsek hep birbirimize dua edelim arkadaşlar kişinin din kardeşine yaptığı dular daha çabuk kabul olurmuş inş
dua ile...
İnş rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler...
amin..Allahın izniyle olacak canım mevlam bile duayla yazısı olmayan kullarına bebek vermiş böyle bi konu var bi çiftin çocukları olmuyomuş sonra peygambere gitmişler o da Allah a sormuş Allah da onlara çocuk yazılmadı demiş peygamber de çifte bunu iletmiş aradan bi zaman geçtikten sonra kucaklarında bebekle görmüş peygamber o çifti onların bebekleriymiş sonra peygamber tekrar Allah a sormuş onların çocukları olmayacaktı diye Allah da onlar o kadar çok dua ettiler ki onlara çocuk nasip ettim demiş düşün yani nasıl dua etmişler bizde o duaları yakalayabilsek hep birbirimize dua edelim arkadaşlar kişinin din kardeşine yaptığı dular daha çabuk kabul olurmuş inş
dua ile...
İnş rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler...
olumunekankayizsmilebunu bende okumuştum ve çok etkilenmiştim.evet canım birbirimize dua edelim.inan şu anda çok daha iyiyim..dünkü şoktan kurtuldum:)) ve gerçekten burası beni çok rahatlatıyor.Çünkü herkes birbirini anlıyor çok teşekkür ederim..
canım başın sağ olsun,Allah sabır versin.. melek olmuş uçmuş yavrun.. inşallah kısa zamanda hamile kalırsın ve sağlıkla kucaklarsın..meraba arkadaşalr ben de inatla bi gün anne olacağım diyenelrdenim. çünkü 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim. 8. ayımıza girmiştik. herşeyi hazırdı yavrumun ama onu kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. sezeryanla ölü doğum yaptım malesef ve onu çok özlüyorum. neyse nisan ayında denemelere başlıyorum Allah nasip kısmet ederse çünkü insan bebeğini kaybetti mi de hemn kaldığı yerden devam etmek istiyo bu acıyı bu şekilde biraz olsun aşabileceğini düşünüyo. belki kardeşiyle teselli bulurum umuduyla.ben de sizlerle endişelerimi tecrübelerimi paylaşmak isterim. burda en azından biraz olsun uzaklaşırım stresten. umarım herkes hamiş olur. bebeğini sağlıkla kucağına alır. gerçi benim önceden d ebebeğim 10. ayda falan olmuşu 1-2 ay denicem olmazsa aşılama denicem şansımı artırmak adına. belki tutar da olur.işte böyle benim hikayem. varmı topiğinizin çok hamişi.
meraba arkadaşalr ben de inatla bi gün anne olacağım diyenelrdenim. çünkü 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim. 8. ayımıza girmiştik. herşeyi hazırdı yavrumun ama onu kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. sezeryanla ölü doğum yaptım malesef ve onu çok özlüyorum. neyse nisan ayında denemelere başlıyorum Allah nasip kısmet ederse çünkü insan bebeğini kaybetti mi de hemn kaldığı yerden devam etmek istiyo bu acıyı bu şekilde biraz olsun aşabileceğini düşünüyo. belki kardeşiyle teselli bulurum umuduyla.ben de sizlerle endişelerimi tecrübelerimi paylaşmak isterim. burda en azından biraz olsun uzaklaşırım stresten. umarım herkes hamiş olur. bebeğini sağlıkla kucağına alır. gerçi benim önceden d ebebeğim 10. ayda falan olmuşu 1-2 ay denicem olmazsa aşılama denicem şansımı artırmak adına. belki tutar da olur.işte böyle benim hikayem. varmı topiğinizin çok hamişi.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler
zeytin1007................... 24 mart...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo adeti gelmedi bekliyooo
bbaran .........................27 mart...........ateş ölçüyo bal+çörekotu+tarçın
gizemm79....................23 Nisan............eşi keçi boynuzu+ateş ölçmeye başladı
aabeyazmelek..............30 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 ....................... 1 nisan ...........
Aylint..........................13 nisan..........klomen tedavisi
yasemin ................... 15 nisan.....keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü
bebişlerini kucağına almayı bekleyen anneler
13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61
25 mart ..........alabamaa.....................tüp bebe (3 tane embriyo)- idrar testinde ikinci çizgi görüldü kan testi 62,2 o şimdi hamileee
bebişlerini kucağına alan anneler
Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. ??? .................. (10.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel
maşallah listemize nazar değmesin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler
bbaran .......................27 mart...........ateş ölçüyo bal+çörekotu+tarçın
aabeyazmelek............30 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 .....................1 nisan ...........
Aylint.........................13 nisan..........klomen tedavisi
yasemin ................... 15 nisan.....keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü
zeytin1007..................21nisan...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo
gizemm79...................23 Nisan............eşi keçi boynuzu+ateş ölçmeye başladı
bebişlerini kucağına almayı bekleyen anneler
13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61
25 mart ..........alabamaa.....................tüp bebe (3 tane embriyo)- idrar testinde ikinci çizgi görüldü kan testi 62,2 o şimdi hamileee
bebişlerini kucağına alan anneler
Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. ??? .................. (10.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel
maşallah listemize nazar değmesin
kızlar listeyi düzelttim allahım hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
gizem allah hayırlısını versin canım üzülme allaha şükür sağlığımız yerinde canım
allahım kazadan beladan korusun bizleri iyi insanlarla karşılaştırsın herzaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?