İnatla bir gün ANNE olacağım !

eğer tuttuysa rabbim bu şekilde vesile kıldı ve oldu diyecem
hayırlısı olsun bakalım pazara belli olur

kızlar 157.7 çıkmış sonuçççç kaydirigubbakcemile2
zemuszemus :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt :sm_cool: :dance:
:hooray: :1hug: canım şeboo çok sevindimmm
:lepi::lepi::lepi:
feyzacım evet yaa
herkezin cuması mübarek olsun kızlardualarımız kabul olsun inşallah..
canım sağol senin de
tatlım günde 3-4 içse havalara uçarım, bi paket rahat içiyo, 10 taneye indirmeye çalışacak...bilmiyorumkismile

merve 3 gün öncesine kadar adet belirtilerim vardı şiştim göbeğim memelerim gergindim
ama şimdi birşey kalmadı arada göğsüm sızlıyo bide karnım ağrıyo o kadar
ya gecikmesi için iyi bir sebebi vardır inş. adetin sempatiksalakcinni

sinemcim inş yaramıştır bu işlemler sana canım yaa ayy ne güzel bi umut

eşim de 15-16 yıldır içici ve benim diretmelerime artık dayanamadı bide eltimin ananesi 40 yıldır sigara içiyomuş 75 yaşında ve akciğer kanseri olduğu öğrenildi tesadüfen check up da ona da biraz üzüldüler eşim de kardeşiyle beraber bırakmaya karar verdi çok şükür kardeşi şuan içmiyo bizimkiler de baya sıkı fıkılar birbirlerini gaza getirirler inş benimkide tamamen bırakır diye umut ediyorum bakalım şimdilik nikotin sakızya 3-4 e indirdi inş tamamen bırakır İNŞ TÜM SİGARA İÇENLER BIRAKIR

yaşasın YEŞİLAY :)

saol şeker nasılsın napıon şebneme çok sevindim birkaç ay önce ağlatmıştı bizi tutmadı die ne üzülmüştük şimdi sevinioz ne güzel

evet canım bende bırakmasını istiyorum ama
işte anlatamıyorum
ne diyelim kendi iradeleri inş. bırakırlar
evet inş. işe yaramıştır canım yaaa allahım hayırlsını versin
wc ye gittim geldim leke falan yok ,CADIARZU

bende çok sevindim şeboya yaa alalhım sağlıkla kucağına lamyı nasipo etsin bütün hamişlerin

gülsüm iyidir herhalde canım
göbüşünde bebişini büyütüyodur bayağıdır gelmiyo buralara

kızlar bu tarafa gelemeden telefon trafiğine takıldım kusura bakmayın . sinem takip ediyordu yazmıştır sanırım. şimdi eve geldim geçmişe bakacağım. allah hepinizden razı olsun hepinize nasip etsin inşallah. çok mutluyum hepinizin bu mutluluğu yaşamasını en içten diliyorum kızlar.
sinem hayırlı haberlerini bekliyorum. son durumda başka beklenti içinde kim var hatırlamıyorum ama herkese allah kısmet etsin inşallah.

merhaba kızlar siteye girmeye çalışıyorum bayadır ancak becerebildim
bir yandan süt sağıyorum tek elle yazıyorum sanırım şebo hamileymiş çokk sevindim inşallah sağlıkla dünyaya gelir canım ya heyecanlıdır şimdi. Allh ım diğer kızlarada tez zamanda nasip etsin inşallh
bu arada hayırlı cumalar güzel hamiş ve hamiş adayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…