:lepi::lepi::lepi:kızlar 157.7 çıkmış sonuçççç kaydirigubbakcemile2
zemuszemus :lepi: alkisalkisalkis hihoyyyt :sm_cool: :dance:
:hooray: :1hug: canım şeboo çok sevindimmm
feyzacım evet yaaiyiyim sinemcim geçmişi okudum çıkıcam şimdi günüm varya ..
ateşin süper testi yap yarın tamammı bekletme bizi..
aylincim valla senin doktor çoşmuş öyle olurmu dogum kontorul hapını bırakınca 1 sene veriyorlar doktorlar sen başka doktora git bence..
gizemcim sende bekle bakalım durum ne gösterecek..
pınarcım ayşecim gelmişler nasılsınız keyifler bebişler nasıl öpüyorum sizi..
şebnemcim degerin süper çıkmış hadi gözün aydın olsun..
canım sağol senin deherkezin cuması mübarek olsun kızlardualarımız kabul olsun inşallah..
tatlım günde 3-4 içse havalara uçarım, bi paket rahat içiyo, 10 taneye indirmeye çalışacak...bilmiyorumkismileşu sigara konusunda bende çok muzdaripim benim eşim de içiyo malesef ama bi anlaşma yaptık bırakmaya çalışıyo şimdi günde 3-4 tane içiyo çok şükür inş bırakırda şu nikotin sakızı baya işe yaradı tavsiye ederim kocalarınıza alın tabi bırakmayı isteyip de bırakamıyolarsa
sinemcimm belki de şu gittiğin kadın vardı ya hani ebe olan onun takdik bu ay işe yaramıştırr ayy ne güzel olur canım yaa ben senden çok umutluyum bu ay
görüşürüz kolay gelsin feyzam
beyzam ben buay başka bir kadına gittim hatta iki kadına
biri karnımı çekti
diğeri belime ve göbeğime bardak vurdu
adetim bittikten sonra
kendi gelinine yapmış kadın ertesi ay hamile
ve bir tane daha gelin avrdı ona yapmışlar oda hamile
banada gel sanada yapalım dediler ok dedim tuttumu bilmiyorum işte kızlar
hamile kalırsam söylicektim size ama söyledim işte
nikotin sakızı işe yarıyosa bende alim yaaa
evet canım bende bırakmasını istiyorum amasinemcim inş yaramıştır bu işlemler sana canım yaa ayy ne güzel bi umut
eşim de 15-16 yıldır içici ve benim diretmelerime artık dayanamadı bide eltimin ananesi 40 yıldır sigara içiyomuş 75 yaşında ve akciğer kanseri olduğu öğrenildi tesadüfen check up da ona da biraz üzüldüler eşim de kardeşiyle beraber bırakmaya karar verdi çok şükür kardeşi şuan içmiyo bizimkiler de baya sıkı fıkılar birbirlerini gaza getirirler inş benimkide tamamen bırakır diye umut ediyorum bakalım şimdilik nikotin sakızya 3-4 e indirdi inş tamamen bırakır İNŞ TÜM SİGARA İÇENLER BIRAKIR
yaşasın YEŞİLAY :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?