merhaba inatçı anneler.benim malesef bugun kırmızılar geldi.çok moralim bozuk...Allah hayırlısını versin..
benim tarihimi değiştirirmisiniz arkadaşlar.artık 23 nisan diyelim..bu arada dün itibariyle ateş ölçmeye başladım.dil altından ve sabah sattlerinde
1..gün:36.5
2.ün 36.3
Allahın izniyle olacak canım mevlam bile duayla yazısı olmayan kullarına bebek vermiş böyle bi konu var bi çiftin çocukları olmuyomuş sonra peygambere gitmişler o da Allah a sormuş Allah da onlara çocuk yazılmadı demiş peygamber de çifte bunu iletmiş aradan bi zaman geçtikten sonra kucaklarında bebekle görmüş peygamber o çifti onların bebekleriymiş sonra peygamber tekrar Allah a sormuş onların çocukları olmayacaktı diye Allah da onlar o kadar çok dua ettiler ki onlara çocuk nasip ettim demiş düşün yani nasıl dua etmişler bizde o duaları yakalayabilsek hep birbirimize dua edelim arkadaşlar kişinin din kardeşine yaptığı dular daha çabuk kabul olurmuş inş
dua ile...
İnş rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyler...
meraba arkadaşalr ben de inatla bi gün anne olacağım diyenelrdenim. çünkü 5 ay önce erken doğumla bebeğimi kaybettim. 8. ayımıza girmiştik. herşeyi hazırdı yavrumun ama onu kucağıma alıp koklamak nasip olmadı. sezeryanla ölü doğum yaptım malesef ve onu çok özlüyorum. neyse nisan ayında denemelere başlıyorum Allah nasip kısmet ederse çünkü insan bebeğini kaybetti mi de hemn kaldığı yerden devam etmek istiyo bu acıyı bu şekilde biraz olsun aşabileceğini düşünüyo. belki kardeşiyle teselli bulurum umuduyla.ben de sizlerle endişelerimi tecrübelerimi paylaşmak isterim. burda en azından biraz olsun uzaklaşırım stresten. umarım herkes hamiş olur. bebeğini sağlıkla kucağına alır. gerçi benim önceden d ebebeğim 10. ayda falan olmuşu 1-2 ay denicem olmazsa aşılama denicem şansımı artırmak adına. belki tutar da olur.işte böyle benim hikayem. varmı topiğinizin çok hamişi.
Kızlar nasılsınız bakalım ne zamandır gıremıyorum ama sızı çok özledım canlarım sınem kuzum napan sen
günaydın kızlar nasılsınız sizlere iyi haber vermicem
c.tesi sabah yatakran kalmadan ateşimi
ölçtüm 36,4 wc ye gittim ve adet olmuşum
hayırlısı olsun
yeni tarihim 21 nisan kızlar şimdi eklerim kendimi
hayırlısı olsun ne yapalım
sizleride beklettim giremedim nete kusura bakmayın
feyzaam belirtin var mı canım ateşin ne alemde
gizem zamanlarımız yakın birbirine ateşini
ölçmeye başlasaydın canım
aylin yumurtladın mı kııız gıt gıt sesin gelmiyooo
dr. ne zaman gideceksin
bak seni yanlız bırakmadım önce sen hamiş kal
sonra arkandan biz geliriz patlamış mısırlarım benim
sinemm canım ya, ben senden müjde bekliyodum.. hayırlısı tatlım ya, olacak inşallah,dua ile..günaydın kızlar nasılsınız sizlere iyi haber vermicem
c.tesi sabah yatakran kalmadan ateşimi
ölçtüm 36,4 wc ye gittim ve adet olmuşum
hayırlısı olsun
yeni tarihim 21 nisan kızlar şimdi eklerim kendimi
hayırlısı olsun ne yapalım
sizleride beklettim giremedim nete kusura bakmayın
ya gülüm ben bu ay yumurtlamıcam galiba da kist olmasa bari... hiç yumurtlama belirtim yok yahufeyzaam belirtin var mı canım ateşin ne alemde
gizem zamanlarımız yakın birbirine ateşini
ölçmeye başlasaydın canım
aylin yumurtladın mı kııız gıt gıt sesin gelmiyooo
dr. ne zaman gideceksin
bak seni yanlız bırakmadım önce sen hamiş kal
sonra arkandan biz geliriz patlamış mısırlarım benim
feyzacım hayırlısı tatlım, bekleyin ben de geliyom peşinizden galiba :))hayırlısı olsun sinemcim kendini tanımaya başlarsın en azından
valla canım grip oldum ben çok kötüyüm ateşimde iyi ama gripten yanlış çıkıyor haliyle
bugun test yaptım ama sabah ilk idrarımla degil negatif çıktı bende buay sizin aranıza katılıcam...hayırlısı allahtan..:içelim:
kız aylin yok öyle ben senin sen benim olmuyo sen önce
hamiş kalacaksın biz senin peşinden gelecezzz
sen bizim peşimizden değilll
ateş tablosu.
1.gün:36.5
2.gün.36.3
3.gün.36.3
4.gün:36.3
5.gün
6.gün
7.gün
8.gün
9.gün
10.gün
11.gün
12.gün
13.gün
14.gün
15.gün
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
26.gün
27.gün
28.gün:adet günü
..
tatlım yumurtan çatlamadan hemen öncesinde ateşin 0,1-0,2 derece falan düşüp çatlayınca da bikaç yükseliyomuş.. ama ben o düşüşün çok kolay yakalanabileceğini sanmıyorum. senin yapacağın ateşindeki yükselme olmadıysa çalışmalara devam, yükseldiğinde yumurtan çatlamış oluyo, yükseldiği gün de çalışma yapıcaksın son olarak..şimdi ben neye dikkat edeceğim lütfen yardım edin....yükselincemi çalışma yapacağm...
gultun canım hoşgeldin aramızaaaolumunekankayizsmile hemen listeye ekliyorum tatlımslm arkadaşlar aylintcim benide listeye alırmısın:)10 nisan adet tarihim
öncelikle herkese slm bende aranıza yeni katıldım.inatla anne olmak istiyorum.
aylintcim.benide eklermisin listeye.16 nisan adet tarihim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?