canım şebom allahım kucağına almayı nasip etsin sağlıkla
olmayanlarada versin
beyzaam leken geliyomu daha söktimi adetin canım
ateş tablom
5.gün 36,8
6.gün 36,8 çalışma
7.gün 36,6
8.gün 36.6 çalışma
9.gün 36.5 çalışma
10.gün ölçmedim akşam sabaha kadar kasık ağrısı
11.gün ölçmedim çalışma sabah uzayan akıntı akşam çalışma
12.gün 36.2
13.gün 36.4 çalışma
14.gün 36,4
15.gün 36,4 Çalışma
16.gün 36,3
17.gün 37,0 gribim ondan yüksek sanırım
18.gün 36,6 çalışma
19.gün 36,7
20.gün 36,7
21.gün 36,9 çalışma
22.gün 36,9
23.gün 36,8
24.gün 37 4:45 te wc ye kalktım 1,5 saat sonra 6,15 te ölçtüm
25.gün 36,9 adet günü
26.gün 37
27.gün 36,9
kızlarr günaydın nasılsınız daha adet olmadım ben
aylin nasılsın canım
gizem bence bir test daha yap sen bugün ilk idrarınla yada 4 saat falan tut
öyle yap belki hamişsin canım yaaa hayırlısı olsun
benimde arada karnım ağrıyo sanki adet olacakmışım gibi
ama daha leke falanda gelmedi
seher ayşe mervişler esram feyzam nasılsınız
inş. şebooom halaya hazırım ben canım
ya yarın değil pazar günü yapacam adetimi
ilk hamileliğimde de pazar yapmıştım sabah 5 te
gelirse o zaman gelir gelmezse adetim neden gecikti diye
dr. giderim o zaman bukadar hiç gecikmemişti
çünkü ay gaza getirmeyin beni kızlar yaaa
kararlıyım pazar günü yapacam
zaten o güne kadar da olurum eğer yoksa
evet ya, şu sigara ne kötü bişe! sigara içmeseymiş eşimin sonucu çok iyi çıkacakmış, ama sigara ileri hareketli sperm sayısını çok düşürmüş... günde 10 a düşürse sevinicem...sinemcim inş yaramıştır bu işlemler sana canım yaa ayy ne güzel bi umut
eşim de 15-16 yıldır içici ve benim diretmelerime artık dayanamadı bide eltimin ananesi 40 yıldır sigara içiyomuş 75 yaşında ve akciğer kanseri olduğu öğrenildi tesadüfen check up da ona da biraz üzüldüler eşim de kardeşiyle beraber bırakmaya karar verdi çok şükür kardeşi şuan içmiyo bizimkiler de baya sıkı fıkılar birbirlerini gaza getirirler inş benimkide tamamen bırakır diye umut ediyorum bakalım şimdilik nikotin sakızya 3-4 e indirdi inş tamamen bırakır İNŞ TÜM SİGARA İÇENLER BIRAKIR
yaşasın YEŞİLAY :)
gülsüm çok iyi kızlar msn de konuştuk, bebişiyle maşallah.. az kalmış cinsiyetini öğrenmeye. maşallah bulantısı hiç olmamış ama çok uykusu oluyomuş..amiin acaba gülsüm neler yapıoo kızları hepsini özledim
canımmm, aminkızlar bu tarafa gelemeden telefon trafiğine takıldım kusura bakmayın . sinem takip ediyordu yazmıştır sanırım. şimdi eve geldim geçmişe bakacağım. allah hepinizden razı olsun hepinize nasip etsin inşallah. çok mutluyum hepinizin bu mutluluğu yaşamasını en içten diliyorum kızlar.
sinem hayırlı haberlerini bekliyorum. son durumda başka beklenti içinde kim var hatırlamıyorum ama herkese allah kısmet etsin inşallah.
beyzacım önemli bişe diildir inşallah, belki kist vardı onu atıyosun..canım geliyo işte ama böyle pıhtılar var baya nedir anlamadım belki de kist dökülüyodur aman anlamıyorum şu içerdeki olayları off off çarşambaya inş anlayacağız
sinoşş yarın yap da bi sevinelim yahu,pazarı nasıl beklicez.. yarın kaç gün gecikmiş oluyo?beyzam inş. önemli bir şey değildir canım yaaa çarş. gitsende anlasak ne olduğunu
şebomm canım ben de tüp bebek tedavilerini okuyodum hamile kalanlara seviniyodum halada bakarım
bende seni seviyorum canım yaaaa
ben hala adet olmadımmmm yaaa pazar günü testi yapacam nasıl dayanacaksam o zamana kadar akşam alıp yarın sabah mı yapsam acaba
tatlım hayırlısı olsun,üzülme desem de üzüleceksin biliyorum..merhaba inatçı anneler.benim malesef bugun kırmızılar geldi.çok moralim bozuk...Allah hayırlısını versin..
benim de öyle bi ayım olmuştu,öyle etkileyici bi rüya görmüştümki... ve 4 gün gecikti adetim. kesin oldu bu ay diyodum. idrar testi negatif çıktı,geç döllenme olmuştur dedim,gittim erken gebelik testi aldım,o da negatif... sonra da geldi kırmızılar...moralim bozuk olduğu bugun bütün gün aptal gibi dolaştım..hatta bugun kurs yapmadım eve gelip hemen test yapmak istedim..testi aldım eve geldim karnıma bir ağrı girdi tuvalete girdim ve adet oldum.elimde test kalakaldım..ağlamaya başladım..bu arada 4-5 gün önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve o rüyadan okadar etkilendim ki oyuzden bu ay oldu diyordum.rüyam aynen şöyleydi.doktora gitmişim doktor benden 2 tane yumurta çıkarıyor.sonra ben ağlamaya başlıyorum ve doktor bana ağlamamam gerekitğini çünkü kızımın çok sağlıklı bir şekilde geleceğini onu ultrasonda gördüğünü ve hatta zeynepin geliyor çok sağlıklı diyordu bana...(bu arada kızım olursa zeynep ismini koyacağım..)bu rüya beni okadar etkilediki bu ay tuttu diyordum..birde şu test sonucunda silik çziginin oluşması...ne yapalım kısmet değilmiş bu ay.durmak yok...inatla devam edeceğim..Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin sağlıklı ve hayırlı...
evet ya, şu sigara ne kötü bişe! sigara içmeseymiş eşimin sonucu çok iyi çıkacakmış, ama sigara ileri hareketli sperm sayısını çok düşürmüş... günde 10 a düşürse sevinicem...
gülsüm çok iyi kızlar msn de konuştuk, bebişiyle maşallah.. az kalmış cinsiyetini öğrenmeye. maşallah bulantısı hiç olmamış ama çok uykusu oluyomuş..
canımmm, amin
şebo sizde problem neydi ??
beyzacım önemli bişe diildir inşallah, belki kist vardı onu atıyosun..
sinoşş yarın yap da bi sevinelim yahu,pazarı nasıl beklicez.. yarın kaç gün gecikmiş oluyo?
tatlım hayırlısı olsun,üzülme desem de üzüleceksin biliyorum..
benim de öyle bi ayım olmuştu,öyle etkileyici bi rüya görmüştümki... ve 4 gün gecikti adetim. kesin oldu bu ay diyodum. idrar testi negatif çıktı,geç döllenme olmuştur dedim,gittim erken gebelik testi aldım,o da negatif... sonra da geldi kırmızılar...
moralim bozuk olduğu bugun bütün gün aptal gibi dolaştım..hatta bugun kurs yapmadım eve gelip hemen test yapmak istedim..testi aldım eve geldim karnıma bir ağrı girdi tuvalete girdim ve adet oldum.elimde test kalakaldım..ağlamaya başladım..bu arada 4-5 gün önce çok güzel bir rüya görmüştüm ve o rüyadan okadar etkilendim ki oyuzden bu ay oldu diyordum.rüyam aynen şöyleydi.doktora gitmişim doktor benden 2 tane yumurta çıkarıyor.sonra ben ağlamaya başlıyorum ve doktor bana ağlamamam gerekitğini çünkü kızımın çok sağlıklı bir şekilde geleceğini onu ultrasonda gördüğünü ve hatta zeynepin geliyor çok sağlıklı diyordu bana...(bu arada kızım olursa zeynep ismini koyacağım..)bu rüya beni okadar etkilediki bu ay tuttu diyordum..birde şu test sonucunda silik çziginin oluşması...ne yapalım kısmet değilmiş bu ay.durmak yok...inatla devam edeceğim..Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin sağlıklı ve hayırlı...
sinemcim şu testi yapsana yahu delirtme insanı :))
aylincim bizim hiçbir problemimiz yok belki on değişik yere gittik tüm testler herşey yapıldı sorun yok. olmuyordu işte. sadece yaş problem olabilir ama biz 35 yaşında evlendik sonuçta olsa o zaman olurdu 35 çok yaşlı değil. şimdi 39 a dayandım sebepsiz yani. bence en zoru da sebepsiz olması çünkü neyi tedavi edeceğini bilmiyorsun.
gizemcim sakın vazgeçme zaten vazgeçmiyorsun aferim elbet kavuşacaksın bebeğine. ahh ahh haziranda tam 48 ay olacak ben neler yaşadım bırak beni 17 yıldır uğraşan hala kavuşamayanlar var halimize şükürler olsun. allah bu yolda herkese yardım etsin. aman sigara içmeyin sağlıklı beslenin yumurtlama dönemlerinizi iyi takip edin gerekirse ovulasyon testleriyle. preseed gibi yardımcıları kullanın çok dua edin bol bol yasin okuyun illaki olacaktır diyorum ya ben bile kaldıktan sonra hepiniz anne olacaksınız.
günaydın güzeller
sinem yaa seni çok merak ediyorum çabuk yapsan şu testiii
canımm hiç üzülme daha vakti gelmemiştir emin ol ama bigün gelecek bebişler buna inan ve inatla devam et :)
sanırım hafta sonu diye kimse yok..yalnız bırakmayın topiği lütfen..gelin lütfen moralimin düzelmesi için size ihtiyacım var...
canımm niye moralini bozuyosun bak bende oldum ama üzülmek yok yola devam :) rabbim tamamına erdirecek hamilelikler nasip eylesin benim 2. bebeğim 16 haftalıktı beni bırakırken çok istemiştim rabbim verdi ama doğru zaman değilmiş demek ki geri aldı şimdi o cennette ordan bana kardeşini yollayacak sende üzülme hepimizin melekleri bigün gelecek bi de o günü biz bilsek tabi daha güzel olur ama bekleyip görücez artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?