ben demiştim,oğlunuza talibiz :))ınsallah aylıncım kızın olacak bızde alcaz dımı
Doktor gezmekten yoruldum. gittiğim doktorların önerileri tedavi yöntemleri bir arpa boyu yol katettirmedi. doktor değiştirmek te artık çok zor geliyo ya herşeyi yeni baştan.. bütün umutsuz ama kandırmaca gibi sözleri aynen aynı acınası tavırda dinlemekten çok yoruldum... pcos ve bir çok sorun.. ama Allah tan umut kesilmez...
sınemım ve feyzacım hakkınızda hayırlısı olsun canlarım gelıcek ınşallah meleklerınız
merveden haberım var nıcole kayınpederı amelıyat olmus kalınbağırsağı alınmış hastanedeymıs hala oda evde grumcesının oğluyla kuzışe bakmakta sızlerı ozlemış en kısa zamanda aramıza gelıcekmiş
senn nasılsındersen ıyı olma cabasındayım tartıda 59 kıloyu gördüm :) evlendığımde bıle 60 tım seloş sağolsun kuzum diş çıkarmaya devam edıyo 2 dısıde patladı kuzumun yavrum nasıl canı acıyo allahh bılır huysuz o yuzden
hayırlısı olsun feyzam niş. hamişsindir canım
geçmiş olsun geçen haftada ben öyleydim grip çok kötü geçiyo
c viytamini al kendine nar suyu iç canım
sinemm canım ya, ben senden müjde bekliyodum.. hayırlısı tatlım ya, olacak inşallah,dua ile..
ya gülüm ben bu ay yumurtlamıcam galiba da kist olmasa bari... hiç yumurtlama belirtim yok yahu
feyzacım hayırlısı tatlım, bekleyin ben de geliyom peşinizden galiba :))
kız aylin yok öyle ben senin sen benim olmuyo sen önce
hamiş kalacaksın biz senin peşinden gelecezzz
sen bizim peşimizden değilll
günaydın kızlar sude gültun h. geldinz aramıza inş. bu
topik uğurlu gelir meleklerinizi alırsınız kucağınıza
benim çok uykum var yaaa kızlar
eşim yumurtlama günüme yetişmeden gidecek
sanırım mısıra ayın 5 de falan diyolarrrr
buay benden umut yok anlicanız allahım
herşeyin hayırlısını versin
akşam misafir vardı geç yattım bugünde var
sabah zorla uynadım
beyzam adet oldun mu canım
esra feyzam seher şeboooo ayşe mervişler nerdesiniz yaaaa
aramıza hoşgeldin sude .inşallah burası sana uğurlu gelir ve bebek haberini en kısa zamanda burdan verirsin
inşallah hepimizin bebekleri çabucak gelir..
2,5 senelik evliyim, biz de bir yıldır korunmadık ama hiç gebelik olmadı, doktora gittim, bi tane kistim vardı iki ay doğum kontr.hapı kullanmak zorunda kaldım, çok şükür kist kayboldu hemen ardından dr klomene başladı günlük tek hapla, 12.gün yumurtalarım çok iyi gelişmemişti, en büyüğü 14 mm.de kalmış, hafif pko dedi dr,yumurtlamam iyi diilmiş. eşim de spermiyogram yaptırdı, sperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı biraz düşük,çok kötü diilmiş ama neyseki, sigaradanmış, azaltmaya çalışıyo..
3-4 ay klomen tedavisi devam.. şimdi adetimi bekliyorum.
biz de de durum böyle :)
sen ne tedavisi görüyosun? klomen mi
gultun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?