İnatla bir gün ANNE olacağım !

iyiyim mervecim senle de görüşemedik bayadır ee tabi nisanur annesini rahat bırakmıyodur ki nasıl nisamız büyüdü mü??

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
inatçı bebişlere kavuşmayı bekleyen inatçı anneler

aabeyazmelek............30 mart...........ateş ölçüyo keçi boynuzu
esraa47 .....................1 nisan ...........
yelizipucu....................9 nisan..........hayıt içiyo fsh düşürmek için
gultun..........................10 nisan
Aylint.........................13 nisan..........klomen tedavisi
yasemin ................... 15 nisan.....keçi boynuzu pekmezi+folbiol+coraspirin+marincap balıkyağı kapsülü
sude32.......................16 nisan..........klomen tedavisi
zeytin1007..................21nisan...........keçi boynuzu hem kendi hem eşi ateş ölçüyo
gizemm79...................23 Nisan............eşi keçi boynuzu+ateş ölçmeye başladı
bbaran .......................25 nisan...........bu ay hiçbişey yapmayacak küstü

bebişlerini kucağına almayı bekleyen anneler

13 ağustos.......raziş...............2 ekim tahmini doğum
30 ağustos......nevgül61
25 mart ..........alabamaa.....................tüp bebe (3 tane embriyo)- idrar testinde ikinci çizgi görüldü kan testi 62,2 o şimdi hamileee

bebişlerini kucağına alan anneler

Boddim ........... Batuhan ............. (12.02.2009)
Emelyucel .....… Yiğit .................. (14.03.2009)
RUMELİLİ…....... İdil ..................... (24.03.2009)
nazers ….......... Ecrin Naz ........... (05.03.2009)
ssensun .......... Selen ................ (27.04.2009)
aslımmm........... Mehmet Can ...... (13.05.2009)
myhope .......... Alperen .............. (03.07.2009)
nicole78 ........... Kuzey ............... (13.07.2009)
melankolia........ Ela Merve ........... (16.10.2009)
cancer ............. Nisanur ............. (21.12. 2009)
bahtusa............ Doruk ............... (4.01.2010)
asiş.................... Asya ................. (27.02. 2010)
zuzu79............. ??? .................. (10.03.2010)
ikizleeerrrr......... rahel

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere

ben hala yumurtlamadım galiba ya, yumurtlama akıntısı falan gelmedi.. belim ağrıyo, kasıklarım da hafif adet ağrısı gibi.. eskiden her ay akıntım gelirdi gençken yani :)) bu stresten bi kurtulsamm

ben hala yumurtlamadım galiba ya, yumurtlama akıntısı falan gelmedi.. belim ağrıyo, kasıklarım da hafif adet ağrısı gibi.. eskiden her ay akıntım gelirdi gençken yani :)) bu stresten bi kurtulsamm

canım bende yumurtladığımı anlayamıordum ovulasyon testi almıştım ocak ayında ama gorememiştim yumurtladığımı çünkü kistim varmış meğer biliosun, şubatta kistle geçtiya oyuzden 17.gun yaptım negatif dun 20.gunumde yaptım oylesine ve çift çizgiyi yakaladım :)mine hocayı aradım dedim test yaptım çift çizgi çıktı dedim oda bugun ve yarını değerlendir çarşamba dinlen perşembede dene dedi.kullanmadıysan ve yumurtlamnı anlayamıosan benim gibi sende al dene canım.senin adet kaç gunde oluo benim 32

mine hanım benden ümitli diil bu ay için galiba, günaşırı ilişki dedi sadece bi de ilişkiden sonra hemen kalkma en az bi yarım saat dedi.. adetlerim hep aynı aralıklarla olmuyo, 29-30-31-32...

doktorlara güvenemedim. hislerim çok kuvvetlidir. birde araştırırım ve hafızam da hamdolsun iyi biraz çelişkili konuşmaları ya da davranmaları zaten bozuk olan psikolojimi iyce bozuyo. eşimde bi sorun yok şükür. başlı başına bir sorun olan benim..

tatlım kendine haksızlık etme.. bence tavsiye edilen işinde iyi olan bir doktor bul ve kendini ona teslim et,dediklerini yap,çok düşünme bu niye böyle o niye şöyle oldu diye,Allah da verir inşallah bebek.. hiç yumurtlamayanlar, rahimi küçük olanlar nasip ediyo Allah isterse... senin hallolmayacak bişeyin yok inşallah.
gerçi sana diyorum ben de çok irdelerim herşeyi.. böyle yapmamak lazım.
dün oturdum 2006 dan beri adet tarihlerimi yazıp sikluslarım nasıl diye baktım düşünebiliyo musun, akşam anneme dedim benim düzenliymiş ekiden son 6-7 ayda düzenim bozulmuş, kızım dedi belki benim de zaman zaman bozulduğu olmuştur ama hiç dikkat etmedim senin gibi,hiç takmadım, adetim gelirdi ama hiç ne kadar sürdü, gecikti mi dikkat etmezdim,takma bu kadar kafana dedi... aynen öyle.
iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum öpüldünüzzz
görüşürüz sinemcim

ben de çıkıyorum kızlar,iyi akşamlar, takmayın kafanıza tokadan başka bişee zemuszemus
başka yerinize ne takarsınız bilmem artık lülülülülülü

merhaba arkadaşlar ben geldiğimde herkes çıkmış oluyor...nasılsınız??yeni bir ay yeni ümitlerle başlayacak...umarım bu ay güzel haberleri veririz hepimiz..bugunlerde doktora gitmem geekiyor ama o kadar yoruldum ki artık hastane görmek istemiyorum.bahsetmişmiydim bilmiyorum ama bende prolaktin yüksekliği var..hatta bi ara okadar yüksektiki doktor beyinde adenomdan bile şüphelenmişti.2 aydır ilaç kullanıyorum.geçen ay bayağ düşmüştü ilaca devam dem,şti doktor bu ayda kullandım ve bitti..gidip prolaktin ölçtürmem lazım ama okadar yoruldum ki artık 1.5 yıldır doktor hastane göremk istemiyorum.Artık Allaha bıraktım.Allah isterse herşey oluyor..yok yumurta takibi yok prolaktin takibi,yok kist takibi yoruldum hemde çok yoruldumm....Artık bırakıyorum herşeyi olacaksa bir şekilde oluyor zaten..

bazı şeyleri oluruna bırakmak en güzeli heralde..ne kadar zzorlarsan zorla bazı şeylerin önüne geçemiyorsun..önceki hamielliğimde hem kistim vardı hemde prolaktinim yüksekti hatta çalışma oalarakda çok başarısızdı ama ne oldu sonuç hamileydim..Allah isterse herşey oluyor..Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..

çok dogru söylüyorsun gizemcim muhim olan kafandan atmak bende her ay olucakmı olmuyacakmı deyip dduruyordum her adet oldugumda kendimi yıpratıyordum oay saldım olursa olur hiç dikkat etmedim hamileydim ama allahım daha çok sevdi melek oldu kızım mafoldumben
oyüzdenallahım hayırlı zamanda saglıklı sıhattli kucagımıza almayı nasip etsin ben beklemeye razıyım diyorum...:Saruboceq:

günaydın kızlar nasılsınız canlarım
evet haklısınız rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat versin bizlere
dün bir hamile haberi daha aldım evleneli 4 ay oldu 2,5 aylık hamile allahım sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bütün hamişlerin

mine hanım benden ümitli diil bu ay için galiba, günaşırı ilişki dedi sadece bi de ilişkiden sonra hemen kalkma en az bi yarım saat dedi.. adetlerim hep aynı aralıklarla olmuyo, 29-30-31-32...

yumurtlama gununu bilmiosan die demiştim.banada 12. ile 19. arası gunleri değerlendir demişti ama 20.gunde gordum çizgileri belkide bundan kaybettim bilemiorum.evet canım en az yarım saat kalkmayacağız.benimde adetim hep 32.gun olmaz senin gibi bazen 30-31-32-33 die gider 2-3 gun oynaması normal.

canım evleneli 4,5 yıl oldu 2. yılımda hamiş kaldım ama kalp atşışı durduğu için kürtaj oldum 2 yıldırda uğraşıyorum hamiş kalmayı hayırlısını versin mevlam
neyapalım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…