beyzacım bi sen varsın nasılsın canım benim?
feyza cnm regl olmadıysan umut kesilmez testlere güvenmiyorum ben pek en kesin test kan tahlili rabbim hakkında hayırlısını versin cümlemize.
emel kız bizim face yok sen buraya ekle bi tanecik resim
aylin kuşum nasılsın canım
çalışmalar bitti mi
ben hala yumurtlamadım galiba ya, yumurtlama akıntısı falan gelmedi.. belim ağrıyo, kasıklarım da hafif adet ağrısı gibi.. eskiden her ay akıntım gelirdi gençken yani :)) bu stresten bi kurtulsamm
canım bende yumurtladığımı anlayamıordum ovulasyon testi almıştım ocak ayında ama gorememiştim yumurtladığımı çünkü kistim varmış meğer biliosun, şubatta kistle geçtiya oyuzden 17.gun yaptım negatif dun 20.gunumde yaptım oylesine ve çift çizgiyi yakaladım :)mine hocayı aradım dedim test yaptım çift çizgi çıktı dedim oda bugun ve yarını değerlendir çarşamba dinlen perşembede dene dedi.kullanmadıysan ve yumurtlamnı anlayamıosan benim gibi sende al dene canım.senin adet kaç gunde oluo benim 32
ben demiştim,oğlunuza talibiz :))
canım neden sürekli dr değiştirdin, istikrar çok önemli, iyi bir doktor bulup onda devam etmelisin bence. güven de çok önemli güven mi vermediler? ama ümidini kesmemelisin, ne durumda olanlar bebek sahibi oluyo artık.. yumurta mı oluşmadı? eşinde bi problem yok di mi?
tatlım kendine haksızlık etme.. bence tavsiye edilen işinde iyi olan bir doktor bul ve kendini ona teslim et,dediklerini yap,çok düşünme bu niye böyle o niye şöyle oldu diye,Allah da verir inşallah bebek.. hiç yumurtlamayanlar, rahimi küçük olanlar nasip ediyo Allah isterse... senin hallolmayacak bişeyin yok inşallah.doktorlara güvenemedim. hislerim çok kuvvetlidir. birde araştırırım ve hafızam da hamdolsun iyi biraz çelişkili konuşmaları ya da davranmaları zaten bozuk olan psikolojimi iyce bozuyo. eşimde bi sorun yok şükür. başlı başına bir sorun olan benim..
görüşürüz sinemcimiyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum öpüldünüzzz
mine hanım benden ümitli diil bu ay için galiba, günaşırı ilişki dedi sadece bi de ilişkiden sonra hemen kalkma en az bi yarım saat dedi.. adetlerim hep aynı aralıklarla olmuyo, 29-30-31-32...
günaydın gultun nasılsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?