evet canım allah hepimiz için hayırlısını versin.inşallah bizlerinde evlerini taçlandırır rabbim.canım evleneli 4,5 yıl oldu 2. yılımda hamiş kaldım ama kalp atşışı durduğu için kürtaj oldum 2 yıldırda uğraşıyorum hamiş kalmayı hayırlısını versin mevlam
neyapalım canım
zeytincim günaydın uzun zaman sonra merhaba diyeyim sana ve herkese...
haklısın gizemcim ama yapamadık gitti.. doktorlar daha da telaşlandırıyolar insanıbazı şeyleri oluruna bırakmak en güzeli heralde..ne kadar zzorlarsan zorla bazı şeylerin önüne geçemiyorsun..önceki hamielliğimde hem kistim vardı hemde prolaktinim yüksekti hatta çalışma oalarakda çok başarısızdı ama ne oldu sonuç hamileydim..Allah isterse herşey oluyor..Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin..
işte o kafadan tamamen çıkarma işini bi yapabilsek, her dk her sn aklımda!!!çok dogru söylüyorsun gizemcim muhim olan kafandan atmak bende her ay olucakmı olmuyacakmı deyip dduruyordum her adet oldugumda kendimi yıpratıyordum oay saldım olursa olur hiç dikkat etmedim hamileydim ama allahım daha çok sevdi melek oldu kızım mafoldumben
oyüzdenallahım hayırlı zamanda saglıklı sıhattli kucagımıza almayı nasip etsin ben beklemeye razıyım diyorum...:Saruboceq:
ya olabilir ovulasyon testi denerim. benim bu ay kist oldu diye korkuyorum, belim kasıklarım hafif ağrıyo, yumurta akı kıvamı akıntım olmadı, ateşim yükselmemiş... kistten ve bu sebeple adetimin gecikmesinden endişeleniyorum,takılmamaya çalışıyorum,hayırlısı...yumurtlama gununu bilmiosan die demiştim.banada 12. ile 19. arası gunleri değerlendir demişti ama 20.gunde gordum çizgileri belkide bundan kaybettim bilemiorum.evet canım en az yarım saat kalkmayacağız.benimde adetim hep 32.gun olmaz senin gibi bazen 30-31-32-33 die gider 2-3 gun oynaması normal.
günaydın sanemzeytincim günaydın uzun zaman sonra merhaba diyeyim sana ve herkese...
aylin,
teşekkür ederim canım benim.. Allah tan umudumu kesmedim kesmem de.. neler atlattı neler yaşadı bu yürek bunu da atlatacak inşallah. ama üst üste olunca yıkılmasamda sarsılıyorum ister istemez. ilk başladığımdan beri adet tarihlerini düzenli olarak kaydederim bende.. yoğunluğunu bile kendimce simgeler halinde kaydederim.. o güzel bişey.. annenin dediği çok doğru.. bir doktor abimiz var geçtiğimi yılda elinde bir tür şişkinlik çıktı o da kanser dendi.. arkadaşları ameliyattı rapordu herşeyi hazırladılar ama o kabul etmedi.. sağlığına beslenmesine sporuna daha çok dikkat etti ve elinde bişey olduğunu unuttuğunu söyledi yook ben onu görmek istemiyorum ve görmüyorum yok sayıyorum, bedenimde istemiyorum dedi bi kaç ay sonra yokoldu nasıl oldu arkadaşları da anlamadı bizde.. bana diyor ki şimdi aklına takıp düşünüp durma.. yoksay görmezden gel ama kendine iyi bak.. emin ol o sorunlarda istenmediği yerde durmaz diyor.. uzmanlık alanı değil bazı şeyler ama maneviyatımı kararlılığımı artık farklı bişeyler var.. bende onun dediği gibi olmaya çalışıyorum ama olamıyorum. bir bebek göreyim içimde fırtınalar kopuyo. yemin ederim kendim için değil çocukları çok severim inanılmaz bir bağ olur o küçük meleklerle dillerini gönüllerini anlarım ama kendimi geçtim aileme anneme eşime karşı çok kötü hissediyorum.. en güzel duygulardan mahrum ediyorum onları bunu yaşatmaya hakkım yok kimseye... :1no2:tövbeler olsun Rabbim isyana da girmek istemem.. Görelim mevlam ne eyler........
aylinnn
canım nasılsın bugün çalışmalara başlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?