İnatla bir gün ANNE olacağım !

bugun erken geldim ama yine kimse yok( sinemcim çalışmalara daha başlamadım benim kırmızılar devam ediyor..inş.hafta sonu başlayacağım.Şu an ezan okunuyor kızlar.ınşallah şu ezanların hürmetine Allahım bu topikteki ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle...Aminnnnnn

kadınla adam yatakda konuşuyorlarmış. birden kadının telefonu çalmış.
kadın telefona bakmış. bir süre konuştuktan sonra telefonu kapatmış,
yanındaki adam sormuş ' arayan kimdi?' kadın ' kocamdı, seninle
toplantıdaymış'

Melon şapkasının üzerinden kafasının kaşımaya çalışan adamı görmüş ve
yanına giderek:
- Afedersiniz, siz Laz mısınız?
- Evet, neden sordun?
- Şapkanızın üzerinden kafanızı kaşımaya çalışıyordunuz da...
- Ne olmuş yani?! Sen kıçın kaşınınca pantalonunu mu çıkarıyorsun?

Polis müfettişi incecik güzel sekretere sormuş:
- Patronun neden kendini pencereden aşağı attı!
'Bilemiyorum' demiş fıstık kız:
- Bana her zaman çok iyi davranırdı. 2 ay önce bana çok pahalı bir vizon
kürk aldı, geçen ay da spor bir araba.
- Eeeeee?
- Bugün 3 karatlık çok kıymetli pırlanta bir yüzük hediye etti ve 'Sana
sahip olabilmem için daha ne bedel ödememi istersin?' dedi.
- Peki, sen ne cevap verdin?
- Ben sadece 'Ofisteki diğer adamlar gibi bir saatliğine 50 dolar verseniz
yeter' dedim!*

Irgat koşa koşa ağasının yanına gelir;
-Ağam akşam rüyamda seni gördüm
-Hayırdır len nasıl gördün?
-ıkimizde aynı uçakta seyahat ediyorduk.
-Eeee
-Sonra uçak arıza yaptı ve düştü.
-Hayırdır inşallah,ne oldu sonra?
-Ben bok çukuruna, sen de bal çukuruna düştün.
-Olacak di mi o kadar fark. Ağalığım rüyada bile belli olmuş.
-Sonra birbirimizi yalaya yalaya temizledik.

Adam müftüye gitmiş
Yahu, hakikaten biz cennete gittiğimizde huri alacak mıyız?' demiş
Müftü, 'namazını kılar, orucunu tutar, zekâtını verirsen 4 huriyi alacaksın
elbette' demiş. Adamın derdi başka...
'Peki benim hanım cennete gidince ne olacak?' demiş.
Müftü cevap vermiş
'Ona da 4 Nuri düşer '
Adam şaşkın !!! Kös kös evine dönmüş.Bakmış karısı namaz kılıyor..
B asmış tekmeyi..... ...
'Ne namazı len bu..? Ha..haaa... ne namazı..? Orospu mu olcen..??

Agop'la karisi Haykanus kahvalti ediyorlarmis.
Haykanus sormus:
- Sular akmoor Agop bir bakarsin degil mi?
- Nereden cikarirsin simdi Haykanus ben muslukcu ?
- Peki havagazini kontrol etsen.
- Canim ben tesisatci?
- Agop elektrik dugmesi de bozulmus
- Yeter artik Haykanus...
Agop aksam eve geldiginde bir bakmis ki butun aksakliklar onarilmis. Merakla sormus Haykanus 'a:
- Canim karim kime yaptirdin bunlari?
- Kirkor 'a rica ettim beni kirmadi.
- Ne?... Kirkor mu? O dunyanin en kotu adamidir. Karsiliksiz bir sey yapmaz.
- Evet bana " ya benimle yatacaksin ya da cikolatali pasta yapacaksin" dedi
- Guzel...Pastayi yaptin degil mi?
- Ah Agop nereden cikarirsin bunu? Ben pastaci...

Fıkra Gibi No..:1
Fıkra Gibi Adı..:Şöför

Malum servis söförümüz trafikte hareket edemez halde beklerken (gayet de haklıydı çünkü önündeki arabalar kuyruk olmuştu) arkadan kornaya abanan araç sahibine camdan sarkarak 'Pokemon'muyum lan ben arabaların üzerinden uçayım' diye bağırarak tüm servisi yere yıkmıştı.

Fıkra Gibi No..:2
Fıkra Gibi Adı..:Babaanne

Yetmiş sekiz yaşında, tonton bir babaannem var. Ne kadar modern olsa da gelişmiş teknolojiye ayak uydurmakta epey zorlanıyor. Buna en güzel örnek evimi aradığında telesekretere bıraktığı not.
- Babaannesi aradı dersiniz.

Fıkra Gibi No..:3
Fıkra Gibi Adı..:Katı, Sı vı, Gaz

Olay, bir arkadaşımın annesinin gözetmen olarak bulunduğu ilkokulu dışardan bitirme sınavlarından birinde gerçekleşiyor. Dışardan bitirme sınavı ya, yağlı ballı adamlar da var sınavda. Gözetmenler sınav sırasında sıraların arasında dolaşıyorlar. Tam o sırada gözetmen bakıyor, adamın biri soruların hiçbirine cevap verememiş; acıyor adama. 'Maddenin üç halini yazınız' sorusunu parmağıyla işaret ediyor ve adamın kulağına eğilip cevabı fısıldıyor:
'Katı, Sıvı, Gaz.'
Sınav kurulunu dumura uğratan an cevap kağıtları okunurken gerçekleşiyor. Sorunun cevabı, kağıtların birinde aynen şöyle yer alıyor:
- Katır, Sığır, Kaz.

Fıkra Gibi No..:4
Fıkra Gibi Adı..rinter

Sene 1992, üniversite yılları. Anneannemin haç parasıyla zar zor bir bilgisayar kapatmışız ama printer'a para kalmamış . Akşam vakti printer'ı olan bir arkadaşa gidip aleti ödünç aldım, eve dönüp proje çıktısı alacağım.Ankara'da her kış olduğu gibi yerler yine buz. Kayıp düşer de alete bir zarar veririm korkusuyla bir taksiye bindim. Daha iki dakka olmadan polis çevirdi, taksici kenara çekti, sonra arabadan indi, kimliğini gösterdi. Ben kucağımdaki cihazın inmemek için uygun bir bahane olduğu düşüncesiyle elde kimlik arabada bekledim. Polis abi geldi, kapıyı açtı, ve aramızda şöyle bir diyalog geçti:
- O ne len ööle?
- Printer (yanındaki öteki polise dönerek)
Ecnebi oğlum bu. Sonra gülümseyerek kapıyı kapattı. Güle güle manasına ikisi birden el salladılar, tekrar yola koyulduk. 500 metre kadar gittikten sonra şöför gene kenara çekti, çünkü gülmekten arabayı kullanamıyordu.

Fıkra Gibi No..:5
Fıkra Gibi Adı..üzen

Ecevit 1997 yılı seçim kampanyasında konuşu y or:
-Bu düzen değişecektir.
Bir vatandaş bağırmış:
-Düzen hayatından memnun; düzülen ne zaman değişecek?

Fıkra Gibi No..:6
Fıkra Gibi Adı..:Bot Ne Kadar?

Abimiz koyu kahverengi deri, yarım botu alıp kasaya yanaşıyor.Kasadaki kız botları poşete koyarken, sayın abimiz de soruyor;
- 43 lira değil mi?...
- Kız, 'Ne münasebet' der gibi bakıyor ve 'Bunlar orijinal deri...ındirimli fiyatı 180 lira.'
Abimizin bitiş cümleleri, kızcağızın kopuş anına denk geliyor;
-Olur mu hanımefendi, altında 'Size 43' yazıyor...

Fıkra Gibi No..:7
Fıkra Gibi Adı..:Skip Durağı

Sene 1968, ıstanbul Bahçelievler'de Skripp tükenmez kalemlerinin fabrikası var ve önünde de 98 no lu otobüslerin durduğu otobüs durağı. Bu durak Bahç el ievler'den sonraki ilk durak ve anlatacağım olay gerçekten yaşanmış olay. Otobüsle Bakırköy'den Güngören'e giderken Bahçelievler durağında otobüse çok güzel bir kadın bindi. Tam biletini alacağı zaman otobüs hareket etti. Kadın biletçiye bir Şirinevler bileti verir misiniz diye sordu. Biletçi bu otobüs Şirinevler'e gitmez deyince bayan durdurun otobüsü ineceğim dedi. Biletçinin cevabı hayli ilginç oldu.
- Hanım, hanım kalktı bir kere Skip'te indireceğiz.
Bu lafı duyunca kadının yüzündeki ifadeyi görmenizi isterdim ( bu arada Skip otobüs durağının adı )

Fıkra Gibi No..:8
Fıkra Gibi Adı..:Nataşa

ızmir'de 15 yıl kadar oluyor, maçta yanıma süzme Karadenizli müthiş çenebaz bir vatandaşımız düştü. Günün olayı idi Nataşa konusu. Evli idi, onun da ilgisi vardı Nataşalara.. Dayanamadım sordum. 'Karınızı aldatmak nasıl bir duygu' diye acaba? Suçlu luk duymuyor muydu? Verdiği cevap şu oldu:
- Onlar da karı diye yıllarca bizi aldatmışlar dur da!

Fıkra Gibi No..:9
Fıkra Gibi Adı..:Sınav Soruları

Temizlikçi bir kadın dışardan ılkokul diploması almak için sınava girer. Tabiat bilgisinden sorular ve cevaplar şöyle:
-Soru Mide ne iş yapar?
-Cevap Sindirim yapar, yediklerimizi öğütür.
-Soru 'Akciğer ne iş yapar?'
-Cevap Solunum yapar, bizi yaşatır.
-Soru Kalp ne iş yapar?
-Cevap Dolaşım yapar.
-Soru Beyin ne iş yapar?
-Cevap Bizim apartmanda kapıcılık yapar.

Fıkra Gibi No..:10
Fıkra Gibi Adı..:Ne Doktormuş be!

Yıllar önce bir Karadeniz kasabasında görev yaparken, kansızlık nedeniyle başvuran bir hastamı muayene ediyordum. Konjoktiva dediğim iz alt göz kapağının içine bakarken, bir yandan da :
'Amca sende basur mu var?' dedim. Kansızlığın baş sebeplerinden biridir ve Karadeniz'de bu duruma sık sık rastlanır. Amcanın dışarı çıkarken yanındaki arkadaşına söylediğini hâlâ hatırlarım... 'Ne doktormuş be, helal olsun..! Gözümden baktı, dötümdekini gördü.'

amin!!! bu ay patlatcaz mısırları inşallah :))

sinemm koptumm benn,çok yaşa sen :roflol:

dogru söylüyorsun aylincim işte bahanesiz hiçbirşey olmuyor malesef...

yeni doktorun hayırlıs olsun beyzacım şans getirsin sana sonuçlarında temiz çıkar inşallah...

sanem gelmiş gitmiş nerdesin kız gel özletme kendini...

bbaran canım ben vatana çok yakınım doktorunun adını ve tam adresini özelime yazarmısın bi mahsuru yoksa...

kıslar ben de geldimmm..bu topiğe de basımı bir uzatayım dedim..
ben de anne olmak istiyorummmm ama olmuyorrrr :sinifsinif:

kızlar ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerdede internet yok arada girmeye çalışıcam
buarada bugun adet olurum kesin ateşim 36.2 düştü biraz bu düşünceyide atmış olurum gelincede bebiş beklenmedik bir zamanda gelir inşallah
kendinize iyi bakın bol şanslar size öpüyorum..opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız
çılgın h. geldin canım nasılsın
feyzam umarım geri yükselir ateşin adet olmazsın canım
yinede rabbim hayırlısını versin
beyza esra seher aylin günaydın şeboooo kız arada uğra
yaaa merak ediyoruz seniii

sanemmm sık gelsen ne güzel olurdu canım yaa

2 ay daha var yaa haziranın başında bitiyo çalışmalar için daha zamanım var hem dr ilaç verdi bugün 2. günü 7 gün

hoşbuldukkk..
iyiyim işte iş güç klasik.
ya kıslar ben ateş ölçmeyi de bıraktım. benim düşmediği son gün adet belirtisi geldi hep, sonra da hop düştü.
yani yükseliyor sabit kalıyor cok güzel ama mesela 28. günde de sabit aksamına dogru bir pembelik geliyor.
yani saldım artık ben o işi.

günaydın kızlar
kıslar ben de geldimmm..bu topiğe de basımı bir uzatayım dedim..
ben de anne olmak istiyorummmm ama olmuyorrrr :sinifsinif:
çılgınım hoşgeldinn :) burası da bizim topik, karıştı birbirine iki topik,kardeş topikler olsun :)
canım öptüm kocaman, özletme çok
2 ay daha var yaa haziranın başında bitiyo çalışmalar için daha zamanım var hem dr ilaç verdi bugün 2. günü 7 gün
enfeksiyon için mi ilaç beyza?
ya ben ateş ölçmeye güvenemiyorum, üşütme,uykusuzluk falan da etkiliyo hemen.. ama mesela bugün de baktım yükselmemiş, benim kistim var sanırım.. ( adetle gitmesin,ben sorcam doktora hesabını!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…