Hepimizi için hayırlısı.. Allah Kerim...
bugun erken geldim ama yine kimse yok( sinemcim çalışmalara daha başlamadım benim kırmızılar devam ediyor..inş.hafta sonu başlayacağım.Şu an ezan okunuyor kızlar.İnşallah şu ezanların hürmetine Allahım bu topikteki ve isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle...Aminnnnnn
günaydın kızlar
haklısın gizemcim ama yapamadık gitti.. doktorlar daha da telaşlandırıyolar insanı
işte o kafadan tamamen çıkarma işini bi yapabilsek, her dk her sn aklımda!!!
ya olabilir ovulasyon testi denerim. benim bu ay kist oldu diye korkuyorum, belim kasıklarım hafif ağrıyo, yumurta akı kıvamı akıntım olmadı, ateşim yükselmemiş... kistten ve bu sebeple adetimin gecikmesinden endişeleniyorum,takılmamaya çalışıyorum,hayırlısı...
günaydın sanem
günaydın kızlar bugün kendime yeni bi dr buldum :) iyi baya hemde bayan ama çok uzak vatan da neyse smear falan yaptı biraz enfeksiyon var dedi ilaç verdi 1,5 cm kistim varmış ama önemli değil dedi gider o dedi bu arada 2 bebeği de söyleyince kan pıhtılaşmasına bakıldı mı dedi bakılmamıştı onu istedi (baya pahalı bi testmiş kızlar yaa heryerde de yapılmazmış neyse onu da yaptırmış olduk) sonuçları 9 gün sonra alıcam inş bakalım hamile kalabilir miyim dedim :) tabi dedi :) yani tam gaz yola devam :)
iyiyim canım sen nasılsın
çılgınım hoşgeldinn :) burası da bizim topik, karıştı birbirine iki topik,kardeş topikler olsun :)kıslar ben de geldimmm..bu topiğe de basımı bir uzatayım dedim..
ben de anne olmak istiyorummmm ama olmuyorrrr :sinifsinif:
canım öptüm kocaman, özletme çokkızlar ben memlekete gidiyorum 15 gün yokum annemlerdede internet yok arada girmeye çalışıcam
buarada bugun adet olurum kesin ateşim 36.2 düştü biraz bu düşünceyide atmış olurum gelincede bebiş beklenmedik bir zamanda gelir inşallah
kendinize iyi bakın bol şanslar size öpüyorum..opuyorumnanaktan
enfeksiyon için mi ilaç beyza?2 ay daha var yaa haziranın başında bitiyo çalışmalar için daha zamanım var hem dr ilaç verdibugün 2. günü 7 gün
ya ben ateş ölçmeye güvenemiyorum, üşütme,uykusuzluk falan da etkiliyo hemen.. ama mesela bugün de baktım yükselmemiş, benim kistim var sanırım..hoşbuldukkk..
iyiyim işte iş güç klasik.
ya kıslar ben ateş ölçmeyi de bıraktım. benim düşmediği son gün adet belirtisi geldi hep, sonra da hop düştü.
yani yükseliyor sabit kalıyor cok güzel ama mesela 28. günde de sabit aksamına dogru bir pembelik geliyor.
yani saldım artık ben o işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?