İnatla bir gün ANNE olacağım !

aylinim kuşum
bende burayı bırakmıyoorum arada yokluyorum
gizemmm nasıl oldu gribin canım

evet gultun canım 7 gün üstüste :kedi:
ateş tablomdan yumurtları yakaladığımı söylüyo tecrübeli hatunlar bakalım buay ne olacak
allahım hayırlısını versin

bişeylere baktılar ama buna bakmamışlar demek ki canım ya ne yapalım bundan sonraki inş daha iyi olacak Allahın izniyle yeni bi dr buldum kendime :) kanaman bitince tekrar gel dedi kontrollü gebelik olacak sanırım

badegülll
canım nasılsın
bebişin nasıl herşey yolunda inş.
büyüdümü tosun

canım çok teşekür ederim sen nasılsın?biz pek internete giremiyoruz valla o uyudukça takılıyorum malum artık kımıl kımıl durmuyor sürekli onla ilgilenilsin istiyor büyüyüor 3,5 aylık olcaz 2 gün sonra öle yani şimdi geçmişe göz atıcam bakalım neler var...bazen giriryorum kk ne kimseler olmuyor....geçmişide okuyamıyorum bazen...

iyiyiz sinemcim..hayat aynı...akıyo tüm hızıyla..paşamın büyüme hızına yetişemiyorum...kocaman oldu tombalağım...allah en kısa zamanda sanada nasip etsin hayatım...

amin canım allahım olmayan herkese hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin
slm sude nasılsın canım

ateş tablosu.
1.gün:36.5
2.gün.36.3
3.gün.36.3
4.gün:36.2
5.gün:36.2
6.gün:36.2
7.gün:36.2
8.gün:36.3
9.gün:36.3
10.gün:36.2
11.gün.36.3
12.gün:36.7
13.gün:36.6
14.gün:37.2
15.gün
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
26.gün
27.gün
28.gün:

aylinim kuşum
bende burayı bırakmıyoorum arada yokluyorum
gizemmm nasıl oldu gribin canım

gribim geçti canım..çok şükür iyiyim artık..ateşim bugun acayip arttı sanırım bugun uygun gün:)))maşallah senin hızına yetişmemeiz mümkün değil .bu pekmezz bayağ iyi gelmiş anlaşılann..maşallah maşallah...inşallah güzel sonuçları alırsın bu ay..

mrb kızlar kan pıhtılaşması sorunum varmış bugün sonuçlarımı aldım hamile kalır kalmaz ilaç kullanmam gerekirmiş 2. bebeğimi kaybetme nedenim büyük bi ihtimalle buna bağlı bana dua edin

ya bu testi ilk kayıp ta yapsalar ne kadar güzel olcak..ben doktorumdan istedim gerek yok dedi ama benim içimde hep acaba pıtılaşmama vardı diye bir şüphe kalacak..canım en azından sorunu buldular.inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın..

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün 36,7
15.gün
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün

kızlar benim ateş tablomda böyle gidiyo
gizemm canım çalışma günlerinide yazsana kuzum

günaydın güzeller

evt canım neden yapmazlar eşim de çok kızdı diğer dr lara yani illa 3 tane bebek mi kaybetmem lazım araştırılmaya girilmesi için sanki parasını ceplerinden veriyolar gerekli de yap de itiraz eden var sanki sinir oldum Allah tan bu yeni gittiğim dr istedi içine doğru heralde kadının neyse sonuçta dediğin gibi sorunu öğrendik çok şükür inş bundan sonra hayırlı ve sağlıklı bi bebek dünyaya getiricem buna inanmak istiyorum hepimiz hamiş olalım inşşş

sinemcim çok iyi gidiyosun canım ateşin yükselmiş istersen ara verebilirsin ama sen bilirsin yinede zaten eşin 15 inde gidiyodu heralde demi Allah kavuştursun canım inş geldiğinde seni 3 aylık hamile olarak bulur :)

evet canım dün ara verdik uyuya kalmışım
eşimde uyandırmamış perş. namaza gidip gelmişti
gün aşırıya devam edelim bakalım zaten 15 de gidecek
inş. beyzam allahım hepimize nasip etsin
:CüvCüv: :CüvCüv: 3 aylık olurum olumunekankayizsmile:Saruboceq:

selam güzeller...hadi bakalım bu ay güzel haberler bekliyoruz..artık birinizden biri versin yaa...benim tombalak huysuz iyice...dişleri çıkmadı daha acaba o mu yapıyo...mızık mızık uykusunda...sersem gibiyim...

mervişim canım nasılsın
erkekin nasıl

erkekim çok yaramaz sinem teyzesi...bi sinir var görsen..kendini bi kasıyo bağırırken...ama genede annesinin kaymaklısı...allah sanada versin inşallah...anne olmanızı tüm kalbimle diliyorum inanın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…