canııııımmm tatlı hamışımmmmerhaba kızlar umarım herkes iyidir ateş tabloları gayet iyi gidiyo kızlar inşallah bu ay emeklerinizin karşılığını alırsınız. ben beklemedeyim henüz bir havadisim yok. hepinize bol şansss
aylin salı günü gidecek şebo dr. inş. o zaman öğreniriz
geçmiş olsun gizemm canım kib
aylin salı günü gidecek şebo dr. inş. o zaman öğreniriz
geçmiş olsun gizemm canım kib
ayy az kalmış
gizemcim şeboyu görünce seni unuttum, geçmiş olsun,kendine dikkat et
1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün
15.gün
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
ama burayıda boş bırakmayalım lütfen..burası bir çok kişiye uğur getirdi bizede getirecek...
mervecim öpüyorum kocaman seni ve kuzeyi opuyorumnanaktanuzun bi aradan sonra güne sizlerle başlamak içimi ısıttı bu soğuk izmir günü...aynı yola başkoyduğum canım arkadaşlarım..çoğumuz koptuk galiba..benim geçerli nedenlerim vardı..önce 3 hafta bursa seyahati...ardından kayınpederimin ameliyatı...görümcemler bizde kaldı..kayınpeder hastaneden çıkınca görümcem aldı manisaya..ama eşimin içi rahat etmedi 1 haftada biz orda kaldık..babasıyla ilgilendi...falan filan..şimdi evimdeyim allaha şükür..anca yola koydum işlerimi...ve içimdeki hasretinize son vermek için buradayım...çok özledim hepinizi....
şebnem beni en mutlu eden hamile haberlerinden birisin canım...rabbim gebeliğini daim etsin...koynuna mis kokulunu sağlimen al inşallah canım arkadaşım...
asiyecim sanada asyanla uzun ve huzurlu hayat diliyorum....
sinem emel...güzel ikiz anneleri...sizlerde mutlu bi hayat sürün inşallah kuzularınızla...rabbim cümlemizinkini bağışlasın...
kuzeyimin kardeşleri de teyzeleri de inşallah iyilerdir...
ve anneliği umutla bekleyen inatçı arkadaşlarım..rabbim sabrınızın karşılığını tez zamanda versin...tüm kalbimle dua ediyorum...
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
mervecim öpüyorum kocaman seni ve kuzeyi opuyorumnanaktan
fotolarına bakıyorum paşanın ,maşallah çok bıdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?