İnatla bir gün ANNE olacağım !

merhaba kızlar umarım herkes iyidir ateş tabloları gayet iyi gidiyo kızlar inşallah bu ay emeklerinizin karşılığını alırsınız. ben beklemedeyim henüz bir havadisim yok. hepinize bol şansss

merhaba kızlar umarım herkes iyidir ateş tabloları gayet iyi gidiyo kızlar inşallah bu ay emeklerinizin karşılığını alırsınız. ben beklemedeyim henüz bir havadisim yok. hepinize bol şansss
canııııımmm tatlı hamışımmm
şebo ne zaman öğrencez inşallah kaçının tuttuğunu??

aylin salı günü gidecek şebo dr. inş. o zaman öğreniriz
geçmiş olsun gizemm canım kib

güzeller bizim topik terkedilmiş gibi yaf, sinemle ben yeni bi topik keşfettik, oraya gelinsenee, garip hissediyorum ben size ihanet etmiş gibi,ama siz de gelirseniz çokk güzel olur, orda devam ederiz.. acayip matrak ve pırlanta hatunlarla dolu :)
link vercem şimdi ben..

ama burayıda boş bırakmayalım lütfen..burası bir çok kişiye uğur getirdi bizede getirecek...

1.gün 36,4
2.gün 36,4
3.gün 36,3
4.gün Ölçmedim
5.gün 36,4
6.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
7.gün Ölçmedim Çalışma :hulya:
8.gün 36,7 Çalışma :hulya:
9.gün 36.6 Çalışma :hulya:
10.gün 36.1 Çalışma :hulya:
11.gün 36.4 Çalışma :hulya:
12.gün 36,7 Çalışma :hulya:
13.gün 36,9
14.gün
15.gün
16.gün
17.gün
18.gün
19.gün
20.gün
21.gün
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün

zeytincim gunaydın canım.7 gun üst üste çalışma yorucu değilmi çalışan bayansın bide valla maşallah diorum aman nazar değmesinguclubacismile

uzun bi aradan sonra güne sizlerle başlamak içimi ısıttı bu soğuk izmir günü...aynı yola başkoyduğum canım arkadaşlarım..çoğumuz koptuk galiba..benim geçerli nedenlerim vardı..önce 3 hafta bursa seyahati...ardından kayınpederimin ameliyatı...görümcemler bizde kaldı..kayınpeder hastaneden çıkınca görümcem aldı manisaya..ama eşimin içi rahat etmedi 1 haftada biz orda kaldık..babasıyla ilgilendi...falan filan..şimdi evimdeyim allaha şükür..anca yola koydum işlerimi...ve içimdeki hasretinize son vermek için buradayım...çok özledim hepinizi....
şebnem beni en mutlu eden hamile haberlerinden birisin canım...rabbim gebeliğini daim etsin...koynuna mis kokulunu sağlimen al inşallah canım arkadaşım...
asiyecim sanada asyanla uzun ve huzurlu hayat diliyorum....
sinem emel...güzel ikiz anneleri...sizlerde mutlu bi hayat sürün inşallah kuzularınızla...rabbim cümlemizinkini bağışlasın...
kuzeyimin kardeşleri de teyzeleri de inşallah iyilerdir...
ve anneliği umutla bekleyen inatçı arkadaşlarım..rabbim sabrınızın karşılığını tez zamanda versin...tüm kalbimle dua ediyorum...
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....

mervecim öpüyorum kocaman seni ve kuzeyi opuyorumnanaktan
fotolarına bakıyorum paşanın ,maşallah çok bıdık

mrb kızlar kan pıhtılaşması sorunum varmış bugün sonuçlarımı aldım hamile kalır kalmaz ilaç kullanmam gerekirmiş 2. bebeğimi kaybetme nedenim büyük bi ihtimalle buna bağlı bana dua edin

beyzam ben dedim sana kanına baktır diye neyseki çözümü var canım yaa salak dr.lar
nasıl anlamaz aklım almıyoooo
inş. meleğin fazla bekletmciek canım seni
kalmadan öncede coarspin kullanıyolar bildiğim kadarıyla

allahım sağlıkla meleklerini kucağına almayı nasip etsin canım allahım dermansız dert vermesin
mervişşş nasılsın canım seni
tekrardan burda görmek çok güzel
geçmiş olsun kayınbaban nasıl oldu
en kısa zamanda iyileşir inş.
bebişin nasıl büyüdü mü paşa
senin rahatın nasıl hayat nasıl gidiyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…