İnatla bir gün ANNE olacağım !

bilmiyorum artık yerleşme düşüşümü bilmiyorum artık nasip
sinemcim erken başladı senin belirtiler allah yardımcın olsun...

günaydın k8ızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
allaha şükür uykym var uzanmak istiyorum

evet feyzam belki progeatan kullanıyorum ondan olabilir ama bilmiyorum yinede
hayırlı ve sağlıkla kucağıma alayımda melek yüzünü görmeyi cennet kokusunu duymayı nasip etsin tüm hamişlere allahım

evet feyzam belki progeatan kullanıyorum ondan olabilir ama bilmiyorum yinede
hayırlı ve sağlıkla kucağıma alayımda melek yüzünü görmeyi cennet kokusunu duymayı nasip etsin tüm hamişlere allahım

evet sinemcim progestan aşırı bi şişlik ve mide dolgunluğu yapıyo..bi de ben içtikten yarım saat sonra sersem gibi olurdum uyurdum hemen...3 ay içtim sonra meleğim tutundu iyice anneciğine..inşallah sende fazla sorun yaşamadan kavuşursun canım kuzucuğuna...sanki içime doğuyo oğlun olacak..yinede allah bilir tabi..hayırlı evlat olsun da gerisi boş...

inşallah sinemsim amin..
benim bugun ateşim düştü yarın adet olucan sanırım buay olmadı..

feyzacım inada devam dimi hayatım..bu ay olmazsa diğer ay...inşallah burdaki herkes anne olacak birgün..hem daha kırmızı kartı yemeden oyundan çıkmak yok...

canım inş. allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin
feyzam inş. öbür aya laahım hayırlı zamanda gelir bebişler inş.
iyi akşamlar

kızzzzzz sinemmmmmm tebrik ettim seni nasılsınnnnnnnnnn allah hayırlı etsin kuzucunu sağlıkla kucağına al inşallah kaç haftralık oldun doğru mu takvimin

sağol mervişim rabbim kucağıma almayı nasip etsin takvim doğru
meleğin nasıl canım anneyi üzüyo mu bakalım

evet mervecim yola devam doktora gidicem ben doktora gitmeden hamile kalamıyorum sanırım hayırlısı
evet sinemcim anneler günü hediyem gelir inşallah allahım ve kızım göndersin

annemler bizde...cuma gelcekler diye biliyodum ama perşembe bana sürpriz yaptılar...birazdan gezmeye çıkıcaz...yarın da gidiyolar...aahh gurbetlik aahh...

gözün aydınmı demek lazım allah kavuştursunmu canım olsun en azından görüşebiliyoruz canım..
zuzu sinemle konuştum selamı var sinemcim seni söyledim çok seevindi tebrik etti ikizlerden fırsat bulamıyormuş 50 günlük olmuşlar maşallah ama daha rayine oturmamışlar ama bir ara gelirim dedi

evet feyzacım en azından görüşebiliyoruz çok şükür...
zuzum demek rayına oturtamamış..daha çok erken zaten...biz bile yeni yeni...allah yardım etsin..2 tane zor valla..beni 1 tanesi haşat ediyo gün geliyo...ama rabbim onları bize bağışlasın..kuzey olmadan bi hayat düşünemiyorum...allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah...

evet bir tane zorken 2 taneyle allah yardımcısı olsun
amin canım valla insan yavrusunun yokluguna alışıyor mecbur olarak allah kimseye yaşatmasın zor..

günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Sinemcim bu günlerin tadını çıkar canım geçer bulantılarından halsizliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…