tamam canım çıkarırım sağlıkla kucağıma gelsinde melek yüzünü görmeyi cennet kokusunu duymayı nasip etsin mevlam hamiş olan herkese kucağına almayı nasip etsin
tamam canım çıkarırım sağlıkla kucağıma gelsinde melek yüzünü görmeyi cennet kokusunu duymayı nasip etsin mevlam hamiş olan herkese kucağına almayı nasip etsin
günaydınlaar...ne var ne yok bakiim..kimseler uğramaz oldu artık...sinemcim nasılsın...bulantılar devam mı...gizem inşallah bu emeklerinin karşılığını alırsın sen de sinem gibi hayatım...
bizi sorarsanız iyiyiz...kuzey kuşum büyüyo teyzeleri...hergün aynı şeyler..ne yedirsem en büyük sıkıntı...vitaminli yararlı şeyler yesin istiyorum...sizde görceksiniz bak..evlat bambaşka...o yedimi karnınız doyacak..o uyuduğunda dinleneceksiniz...güldüğünde gönlünüz gülecek...rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...
Merhaba kızlar
Sinemcim bulantı falan yapmamıştı bende progestan bünyeden bünyeye değişiyor demekki.
Gizem cim Allah ım kısa zamanda sanada bebek nasip etsin cnm seninde heyecanını paylaşmayı nasip etsin Mevlam bize.
Razişim hoşgeldin kız evet bebeğin cinsiyetini söle bakalım bize inşallah sorunsuz geçiyordur hamileliğin
Biz iyiyiz kızım yavaş yavaş düzene giriyo 2 gece uyuyosa 1 gece huysuzluk yapıyo idare ediyoruz kızlar ne yapalım hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?