İnatla bir gün ANNE olacağım !

tamam canım çıkarırım sağlıkla kucağıma gelsinde melek yüzünü görmeyi cennet kokusunu duymayı nasip etsin mevlam hamiş olan herkese kucağına almayı nasip etsin

tamam canım çıkarırım sağlıkla kucağıma gelsinde melek yüzünü görmeyi cennet kokusunu duymayı nasip etsin mevlam hamiş olan herkese kucağına almayı nasip etsin

merhaba sinemcim nasılsın??görüşemedik bayağdır misafirlerim vardı giremedim 1 haftadır.en son senin hamileliğini öğrendim bir dahada giremedim.nasıl gidiyor hamilelilk canım..bu ay bende senin yöntemlerini deniyorum canım sadece kupa çektirmedim..arı sütü-polen karışımını hergün yiyorum.hayıt suyu içiyorum.hergün çalışma ateş ölçüyorum.çalışmalardan sonra mum duruşu+belime yastık koyup sabaha kadar yatıyorum...Ben üzerime düşen herşeyi yapıyorum.Sonrası Allahtan..kendine iyi bak.çok öptüm.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah bizim içinde dua et canım.Hamişlerin duası kabul olurmuş...

sinemcim canım yeni haberim oldu Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhh....ayyyyyyyyyy çok sevindim darısı bebek isteyen herkeze olsun

nasılsınız canlarım dün dr. gittim kesenin büyümesi iyi dedi yolksacı küçücükte bebeği gördük karından baktı 10 gün sonra kalp atışları için gel dedi 12 gün sonra gidecem c.tesi günü mayıs 15 te allahım saplıklı hayırlı bebekleri kucağımıza laıp analı babalı büyütmeyi nasip etsin isteyen herkese bu duyguyu tattırsın

badegül canım sağol dua ediyorum allahım isteyen herkese nasip et diye sağlıklı ve hayırlı evlar allahım kucağıma almayı nasip etsin sağlıkla ve hayırla inş.

Günaydın kızlar hayırlı günler olsun inşallah
Sinemcim hamilelik farklı bir şey sen şu anda inanamıyosundur ben karnım şişene kadar hamile değilmişim gibi geliyodu bide hareketlerini hissedince süper oluyo cnm
Allah ım isteyen herkese nasip etsin inşallah

ateş tablosu.
1.gün:36.5
2.gün.36.3
3.gün.36.3
4.gün:36.2
5.gün:36.2
6.gün:36.2
7.gün:36.2:
8.gün:36.5
9.gün:36.5 Çalışma
10.gün:36.4
11.gün.36.4 Çalışma
12.gün:36.7 Çalışma
13.gün:36.8 Çalışma
14.gün:36.8 Çalışma
15.gün:36.8 Çalışma
16.gün:37
17.gün:
18.gün:
19.gün:
20.gün:
21.gün:
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
26.gün
27.gün
28.gün:
Sinemcim tablo nasıl bu ay tutar mı sence:)))???

gizem kuşum 11. gün yumurtlamışsın sanırım ama yinede sen gün aşırıya devam et
allahım hayırlısını versin inş. tutar kuşum
günaydın kızlar buarada

günaydınlaar...ne var ne yok bakiim..kimseler uğramaz oldu artık...sinemcim nasılsın...bulantılar devam mı...gizem inşallah bu emeklerinin karşılığını alırsın sen de sinem gibi hayatım...
bizi sorarsanız iyiyiz...kuzey kuşum büyüyo teyzeleri...hergün aynı şeyler..ne yedirsem en büyük sıkıntı...vitaminli yararlı şeyler yesin istiyorum...sizde görceksiniz bak..evlat bambaşka...o yedimi karnınız doyacak..o uyuduğunda dinleneceksiniz...güldüğünde gönlünüz gülecek...rabbim hiç kimseyi evlat hasretiyle sınamasın...

maşallah kuzucuğa..İnşallah en kısa zamanda bende bu duyguları yaşayabilirim...kuzey beyide kocaman öpüyorum

ateş tablosu.
1.gün:36.5
2.gün.36.3
3.gün.36.3
4.gün:36.2
5.gün:36.2
6.gün:36.2
7.gün:36.2:
8.gün:36.5
9.gün:36.5 Çalışma
10.gün:36.4
11.gün.36.4 Çalışma
12.gün:36.7 Çalışma
13.gün:36.8 Çalışma
14.gün:36.8 Çalışma
15.gün:36.8 Çalışma
16.gün:37
17.gün:36.8
18.gün:
19.gün:
20.gün:
21.gün:
22.gün
23.gün
24.gün
25.gün
26.gün
27.gün
28.gün:

slm kızlar bulantılar devam arada çıkartıyorum progestan mahvetti beni
o bu hale getiriyo sanırım başımı döndürüyo sersem gibi oluyorum dün izin aldım işyerinden
mervişim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin mevlam
allahım bizlerede yaşatır sağsağlim kucağımıza almayı nasip eder
gizem ateşin iyi gidiyo inş. denk gelmiştir canım

selam milletttttopuyorumnanaktan
bir günaydın deyip kaçacam oğluş durmuyor hepinizi öpüyoruz inatçı annelerim ve anne adaylarımmmŞenizŞeniz

günaydın kızlar ben de yeni uyandım kahvaltımı yaptım nasılsınız bakalım artık aranızda olmaya çalışacağım güzel haberler okudum sinemcim tebbbrrriiiikk ederiiiim caannnııımm çok ama çok sevidim allahım kucağıa almayı nasip etsin inşalllah rabbim herkese nasip etsin bu dduyguyu

razişim kuşum nasılsın bebişin cinsiyeti belli oldumu
rabbim kucağımıza almayı nasip eder inş. canım
ayşeee nasılsın bebişin büyümüştür maşallah

Merhaba kızlar
Sinemcim bulantı falan yapmamıştı bende progestan bünyeden bünyeye değişiyor demekki.
Gizem cim Allah ım kısa zamanda sanada bebek nasip etsin cnm seninde heyecanını paylaşmayı nasip etsin Mevlam bize.
Razişim hoşgeldin kız evet bebeğin cinsiyetini söle bakalım bize inşallah sorunsuz geçiyordur hamileliğin
Biz iyiyiz kızım yavaş yavaş düzene giriyo 2 gece uyuyosa 1 gece huysuzluk yapıyo idare ediyoruz kızlar ne yapalım hepinizi öpüyorum

Kızlar 19 mayısta tedavım baŞlıyor.Şu an doĞum kontrol ve elevıt kullanıyorum.ben de burada mutlu haberı verecek mıyım acaba ?Çok yoĞun duygular yaŞıyorum.sız de Öyle mıydınız?
BÜtÜn hemılelere ve annelere tebrıklerımı sunuyorum buradan

canım benim inşallah..dularınızı esirgemeyin..kızınıda senide öpüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…