İnatla bir gün ANNE olacağım !

canım benim inşallah denk gelmiştir.Allah hayırlısını versin az kaldı beklityorum artık..

razişim kuşum nasılsın bebişin cinsiyeti belli oldumu
rabbim kucağımıza almayı nasip eder inş. canım
ayşeee nasılsın bebişin büyümüştür maşallah
iyiyiz güzelim belli gibi kesin olmasada sanırım oğluşum olacak inşallah canım herkese nasip etsin rabbim sağsalim
hoşbulduk asişim oğluşum olacak sanırım maşallah senin kızında büyümüş bende görecekmiyim bakalım artık hayırlısı rabbimden çok şükür şimdilik problemimiz yok

günaydın canlarım razişim sağlıklı hayırlı olsun da kız erkek farketmez sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin mevlam
asiş kuşum nasılsın canım
gizem canım allahım sanada nasip etsin en kısa zamanda canım
isteyen herkese çok dua ediyorum
bu arada hayırlı cumalar

hayırlı cumalar...
yaa sabahları yataktan sürünerek kalkıyorum resmen...kuzey yürüsün artık...taşımak gün geçtikçe zorlaşıyo...koca totsunu bi kaldırsın artık kuzişim...

günaydın hayırlı cumalar herkese
inşallah sinemcim tek istediğim sağlıkla hayırlısıyla kucağıma almak rabbim herkese tattırsın inşallah
maşallah mervem senin kuziş tosuncuk zor oluyordur sürekli taşıması yürüdümü daha da sevimli oluyorlar herşeyi karıştırıyorlar

Hayırlı cumalar kızlar
Benim kızda 2 gündür uyumuyo huysuzlanıyo uyumak istiyorum .
razişim hayırlı olsunda cnm kız erkek farketmez hayırlısı ile alda kucağına
Sineminde oğlu olcak bence ilk tahmin benden

asiş bulantılarım yüzünden hep kız olacak diyolar ama senin miden bulanmışmıydı canım

allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin bizlere
hamişlerin kucağına almayı nasip etsin olmayanlarada versin hayırlı ve sağlıklı evlat mevlam

benim hiç bulanmadı cnm ya kız oldu ama badegülün bulandı onun erkek mesela cnm o hurafelere inanmıyorum ben artık

Bu arada ANNE OLMAK ıSTEYEN ANNE ADAYLARININ VE ANNE OLMUŞ ARKADAŞLARIMIN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN....

canım ben daha önce oğlu olcak diye tahminde bulunmuştum...allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de...

anne olan ve anne adayı olan tüm arkadaşlarımın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN.inşallah bir dahaki anneler gününü bebeğimle kutlamayı Allah nasip eder..

guzel anne adayları canım arkadaslarım ve ınatcı anne adaylarım anneler gununuz kutlu olsun

aynı yolda yürüdüğüm,anne olan aday olan ve inatla meleklerini bekleyen tüm arkadaşlarımın ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

topigimizin tatlı anneleri ve anne adayları hepinizin anneler gününüz kutlu olsun .. öpüyorum...
bencede sinem erkek geçiyor içinden size katılıyorum kızlar
ben çok mide bulantısı olursa oglan olur diye duymuştum...hayırlısı olsun...

anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım geç oldu ama allahım sağlıklı uzun ömür versin bebişlerinizle doğacak bebişlerinizle ve karnınıza yeni düşecek miniklerinizle inşallah

bu yolda yüreklerimizi birbirimize katıp birbirimize destek olduk çoğumuz muradımıza erdik rabbim geride kalan arkadaşlarıma tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat versin sizlerin sayesinde bi çok şeyi atlattım hepinizi çok seviyorum güzel anneler eminim ki inat ettiğimiz bu yolda hepiniz anne olcaksınız..nice yıllara.. hep beraber..

adaşşş bi yakalayamıyorum seni...msn de gelmiyosun...özledim valla...

günaydınlarr...biz 6.30 dan beri ayaktayız...bunada razıyım..gece 1 kere uyandı en azından...uykumu almış gibiyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…