mervecim gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün maşallahbebeğimiz bugün sabaha karşı 02:15 te 3280 gr 37+6 haftalıkken dünyaya gözlerini açtı...genel anestesi ile sezeryan oldu ablam..kendi isteğiydi..epidural ve spinal korkuttu onu sanırım..şimdi ikiside sağlıklılar çok şükür...daarısı tüm gebelerin başınaaa...
aminhayırlı olsun mervişim allahım analı babalı büyütsün darısı raziş şebo gülsüm ve benim başıma inş.
aminsaolun kızlar....allah herkese nasip etsin...
şebo canım nasılsın? nasıl gidiyokızlar selam nevarne çok herkes iyi mi? merve allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım. boddi bakıyorum kk ya geliyosun artık.
esmacım maşallah büyümüş
benim keltoşun 2 hatfa önceki hali saçları kazıttık zemuszemus gerçi fazla yoktu gürleşşin diye yaptık bakalım nasıl olacak
toplamaya çalıştık ama kimse gelmiyodu, hergün giren bi ben bi sinemdi...ilk kaçak sendin hatırlatırım...şimdi gelmeye başladın ama dağıldı bi kere herkes..toplanamıyoz...
sinoşum rot balans ayarı yapıyom inşallah bu ay kendime, malum eşim şehirdışında :)))günaydın kızlarr şeboo nasılsın kuşum esme gürlerşir inş. canım saçları batunun
asişte gelmez oldu
aylin kuşş nasılsın canım
:))) yerim ben onugünaydın herkese kızlar evet aylinciğim büyüdü sıpam çok arsız çoookkkk gerçi erkek çocuğunun arsızı iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?