İnatla bir gün ANNE olacağım !

bebeğimiz bugün sabaha karşı 02:15 te 3280 gr 37+6 haftalıkken dünyaya gözlerini açtı...genel anestesi ile sezeryan oldu ablam..kendi isteğiydi..epidural ve spinal korkuttu onu sanırım..şimdi ikiside sağlıklılar çok şükür...daarısı tüm gebelerin başınaaa...

hayırlı olsun mervişim allahım analı babalı büyütsün darısı raziş şebo gülsüm ve benim başıma inş.

merveciğim gözünüz aydın canım maşallah ablanada yeğeninede allahım sağlıklı uzun ömürler versin tüm gebelerimizide bir avazda kurtarsın inşallah.
yada benim ıııhh demeden doğursunlar doktorlardan ebelerden aferin alsınlarrrr kendimide övdüm bir çırpıdaaaa

günaydınlaarr...sinem nerdesin canım..açmamışsın topiği bugün...
ben yarın bursaya gidiyorum...ananeme bakmak için..annem ablamın yanına gidecek..herhalde 2 hafta kadar kalırım bursada...ordan bebişimi görmeye giderim istanbula...benden haberler böyle...merak etmeyin..gelince yazarım sizlere...allaha emanet olun hepiniz...

slm canım
güle güle git
annenin yanına
yazmayı unutmuşum yaaa
hali olmayınca
insanın akılda kalmıyooo
buara belim çok ağrıyo mervişim

topik topik dolanıyorum sinemciğim bel ağrıların normal dikkat et kendine ve bebeğine
merveciğim sanada iyi yolculuklar canım unutma bizi
benim dünür hiç giremez oldu gelin kızım pek yaramaz anlaşılan zemuszemus

kızlar selam nevarne çok herkes iyi mi? merve allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım. boddi bakıyorum kk ya geliyosun artık.

EVET ŞEBBOM ARKADAŞLARIMI ÖZLEDıM GELıYORUM AMA ARKADAŞLARI YOK BEEE YAAAA BıR SıNEM BıR BEN BıDE MERVE 2 :d

benim keltoşun 2 hatfa önceki hali saçları kazıttık zemuszemus gerçi fazla yoktu gürleşşin diye yaptık bakalım nasıl olacak

topiğin hayırsızı olarak uğradım :kedi:
mervecim gözünüz aydın olsun,Allah analı babalı büyütsün maşallaha.s.
hayırlı olsun mervişim allahım analı babalı büyütsün darısı raziş şebo gülsüm ve benim başıma inş.
amin
saolun kızlar....allah herkese nasip etsin...
amin
kızlar selam nevarne çok herkes iyi mi? merve allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım. boddi bakıyorum kk ya geliyosun artık.
şebo canım nasılsın? nasıl gidiyo

benim keltoşun 2 hatfa önceki hali saçları kazıttık zemuszemus gerçi fazla yoktu gürleşşin diye yaptık bakalım nasıl olacak
esmacım maşallah büyümüş

ilk kaçak sendin hatırlatırım...şimdi gelmeye başladın ama dağıldı bi kere herkes..toplanamıyoz...
toplamaya çalıştık ama kimse gelmiyodu, hergün giren bi ben bi sinemdi...
sinoş hala inatla harika bi vefa örneği göstererek giriyo ama ben pes ettim sanırım....

günaydın kızlarr şeboo nasılsın kuşum esme gürlerşir inş. canım saçları batunun
asişte gelmez oldu
aylin kuşş nasılsın canım

günaydın herkese kızlar evet aylinciğim büyüdü sıpam çok arsız çoookkkk gerçi erkek çocuğunun arsızı iyi olur

günaydın kızlarr şeboo nasılsın kuşum esme gürlerşir inş. canım saçları batunun
asişte gelmez oldu
aylin kuşş nasılsın canım
sinoşum rot balans ayarı yapıyom inşallah bu ay kendime, malum eşim şehirdışında :)))
günaydın herkese kızlar evet aylinciğim büyüdü sıpam çok arsız çoookkkk gerçi erkek çocuğunun arsızı iyi olur
:))) yerim ben onu

kuşum yap yap gelince
tam gaz yola tamir çıkarmadan devam edersin
allahım hayırlısını versin herzaman

evet canım çalışmaya devam kaygana bakıyor batu ya 3 aylıkdı bırakdım sıpamı bugün çok ağladı ben işe gelirken ben odadan çıkarken anni diye peşimden geldi içeri götürdüm ama ço ağladı servisi kaçırdım onun yüzünden
bide artık tuvalete alışırıyorum sıpayı önce çişi anlattık tuvaleti anlattık sabah uyandı altını açtım hemen götürdüm çiş tutttum ve çişini yaptı oğlum tualete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…