İnatla bir gün ANNE olacağım !

maşallah yaz günü olması avantaj senin için kolay alşır annesini üzmez inş. canım
kaç yaşında batu

16 aylık olacak haziranın 12sinde canım erkenden alışsın istiyorum ben bakalım başarılı olabilecekmiyim allahım yardımcımız olsun

kuşum yap yap gelince
tam gaz yola tamir çıkarmadan devam edersin
allahım hayırlısını versin herzaman
evet sinoş, depoya bolca benzin alıp tam gaz devam aklinialirimsmile

16 aylık olacak haziranın 12sinde canım erkenden alışsın istiyorum ben bakalım başarılı olabilecekmiyim allahım yardımcımız olsun

esmacım çok erken alıştırmaya çalışmak da önerilmiyo.. daha çok küçük tatlım ya.. en azından 2 yaşını tamamlasaydı..

merhaba kızlar bayadır uğrayamıyorum dün kızımı doktora götürdük 3 ayımız bitti. 5,5 kg olmuş 56 cm olmuş herşeyi iyi şükür rota aşısı yapıldı. Kızlar çalışınca zor oluyo bebek bakmak resmen yıkılıyorum sabah kızı al kayınvaldeye bırak akşam al bu arada gün içinde eve süt taşı. Bide gece kız uyumazsa tam oluyo yani.
ınşallah herkes iyidir.
Sinemcim,şebnemcim hamilelik nasıl gidiyo

esmacım çok erken alıştırmaya çalışmak da önerilmiyo.. daha çok küçük tatlım ya.. en azından 2 yaşını tamamlasaydı..

canım ben tracy hogg 'un bebek bakım sorunlarına mucize çözümler diye bir kitap okuyorum senin dediği savunan doktorları da anlatıyor ama bebekler 2 yaşına geldiklerinde ben merkzli oluyorlar o yüzden 2 yaşından önce yaptım yaptım yoksa erkek bebekler daha geç alışıyorlarmış bakalım inş. başarılı olabilirimopuyorumnanaktan

asiyeciğim maşallah kızına nasılda hızlı büyüyorlar demi
bu arada çalışan anne olmak çok zor ilk başlarda yine kolaymış büyüdükce daha zorlaşıyo onu evde arkanda ağlayarak bırakmak inan daha zor

bugün cumartesi kimsecikler gelmemiş buraya bende 1 saatten gideceğim malum yarım gün bugün hepinizi kocaman öpüyoruzzzz

kimsecikler yok yineee dünürüüüümmm nerelerdesin yaaaaa gelin kızımın güzel fotolarından koyda bakalım nasıl büyümüş meleğim

kızlar benim çok uykum var şimdi batunun yanında olup onunl koklaşa koklaşa yatmak vardııı

kız dünür ben gelirken sen nerelerdeydin dermişimmmmmmm..valla napayım cidden ev ve kız yetio çalışmak iimiş beee oturuodm işe gidip:)))

günaydın kızlarrr
merviş meleğin nasıl büyüdümü
esma canım sanada günaydın
asiş nerelerdesin

günaydın sinemciğim nasılsın pıtırcığın nasıl
dünür erken başladın valla keşke bende oğlumun yanında olsamda sürekli ev işi görsem evde kayganam olmasa belki çalışmamayı düşünürdüm ama kayganayla ben evde olduğumuz zaman bbeğimin psikolojisi daha çok bozuluyo kadın sürekli bana sataştığı için hır gür eksik olmuyo

kızlaar kesinleşti 4 haftalık hamileyim

canım çok sevindim maşallahhh umarım sağlıklı mutlu bir hamilelik süreci geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın allahım olmayan herkese nasip etsin bu mutluluğu

slm milleeet. amma sıcak yav, allah yardımcımız olsun. nasılsınız bakalım?
ESRAcım tebrik ediyorum, allah kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin insallaah. ne var ne yok bakalım.

merhaba pınarcığım hoşgeldin nasılsın meleğin nasıl kocaman olmuş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…