slm kızlar boddoim nasılın canım allahım nazardan saklasın bütün bebişleri
feyzam inş. canım bu ay gelmiştir meleğin seninledir
merviş asiş nerdesiniz kızlar
seherde uğramaz oldu
kızlar sormayın 2 gündür mide ağrısından ölüyom...inanın doğum sancısı hiçbişey bunun yanında...dün gece dayanamadım artık acile gittik özel hastaneye..yavrum kuzey de bizle...bırakacak yer olmayınca..serum bağladılar..kan tahlili yaptılar...ultrasonla baktılar safra kesesinden şüphelendi dr..ama çok şükür bişey yok...mide koruyucu verdi..içtim bugün gözüm açıldı biraz...allahım hasta olmak çok zor anne olunca...ne olursa olsun onu düşünüyosun..dün o acıda kıvranırken ona çorba yaptım..yemeklerini yedir yatır uyut...yinede yapıyosun valla sürünerek de olsa...allah bu kadarla geçmiş etsin inşallah...çocuğumun başında durayım sapasağlam...
geçmiş olsun mervecim allah şifa versin esmacım nasılsın maşallah batuhan büyümüşde oyunlar mı yapıyormuş sinemcim hadi hayırlısı olsun bakalım miniğin yavaş yavaş büyüyor pıtpıtlarınıda duymuşsun çok şükür
bizde bugün gittik dr oğluşum iyi büyüyor benimde bizde 5.ayımızı bitirdik sayılır
vall akızlar sormayın artık delırme noktasında sarı ısıktayım kırmızıya az kaldı kaynana amelıyatlı kayınpeder amelıyatlı durmmayan bı selen ve koca gun bunlarla uğrasan ben selen uyudukça iş yapıyorum yemektı derken onumuzdekı hafta badana var evde ondan sonrakı hafta sonu duğun kaynana 2 haftada daha ıse yaramıcak valla dıyorumya cok zor durumdayım mazur görun benı bu ara sık gıremıyorum
dunurcum cok gecmıs olsun o safra kesesınden cok cektım ben ahhah
esmacım oğluşa maşallah
razısım sızde kocaman omussunuz
sınemcım ınsallah mnığının cınsıyetınıde öğrenırsın en kısa zamanda
feyzacım darısı basına
aylın yok bu ara uramıyo
sinemciğim maşşallah bebeklerine allah yardımcın olsun canım 2 bebek ne kadar zordur yanında annen falan yokmu
günaydın kızlar nasılsınız bir pazarımız vardı oda temizlikle bitti sağolsun sabahda batu bey 7de uyandı bugünde ben gelirken mışıl mışıl uyuyordu. ama kızlar cumartesi günü neredeyse yüreğime inecekdi
saat 23.00 de batu oturma odasında yerde uyudu kendi kendine ancak yerde uyuyor:) aldım beşiğine yatırdım bende tekrar televizyon izleyeyim diye geldim batunun kapısı kapalı bende televizyon izlerken sızmışım kocişde batunun sesine uyandım ama batu oturma odasının kapısına gelmiş(
nasıl oldu nasıl geldi beşikden nasıl indi düştü desem allah korusun hiçbirşeyi yok ama batuyu karşımda görünce kalpden gidecekdim zaten bende sersemlemişim uyumuşum saat 12.30 bu arada kafayı yiyecekdim kızlar hala beşikden nasıl kurtulduğnu çözemedik yükşek çünkü neyse onla atlatmış olduk ama durduramıyoruz biz artık batuyu((
çok geçmiş olsun sehercim allah yardımcın olsun dikkat et kendine evet büyüyoruz teyzesivall akızlar sormayın artık delırme noktasında sarı ısıktayım kırmızıya az kaldı kaynana amelıyatlı kayınpeder amelıyatlı durmmayan bı selen ve koca gun bunlarla uğrasan ben selen uyudukça iş yapıyorum yemektı derken onumuzdekı hafta badana var evde ondan sonrakı hafta sonu duğun kaynana 2 haftada daha ıse yaramıcak valla dıyorumya cok zor durumdayım mazur görun benı bu ara sık gıremıyorum
dunurcum cok gecmıs olsun o safra kesesınden cok cektım ben ahhah
esmacım oğluşa maşallah
razısım sızde kocaman omussunuz
sınemcım ınsallah mnığının cınsıyetınıde öğrenırsın en kısa zamanda
feyzacım darısı basına
aylın yok bu ara uramıyo
amin canım allahım herkese nasip etsin inşallahmaşallah canım ne çabuk çeciyor zaman kucagına almayıda nasip etsin..
evet sinemcim büyüyoruz allahın izniyle bir de kucağıma alırsam inşallah maşallah senin yaramazlarda büyümüş allah sağlık versinselam kızlar nasılsınız yahu ben pek gelemiyorum iki bebekle bazen wc ye bile gidemiyorum...büyüdükce de istekleri arttı ama allahıma binlere sükür cok da eğlenceli oluyor bu hafta iki bebişimde ilk gülücüklerini vediler yüzümüze bakıp.....gerci şu an oğlum iki sn de bi emziğini düşürüp ağlıyor ama neyse...
adasım minnosunun sesini duymussun cok sevindim ..tüm hamis arkadaslarım hayırlısıyla alın bebelerinizi kucağınıza insallahhhh......razisim yaahu bebişin masallaah kocama olmussss..merviskom gecmis ollsunnn canımm...sehercim ne diyimmm allah kolaylık versin sen kendi sağlığınıda ihmal etme canımm..yorgunluktan rahatsız olursun kendine iyi bakkk....esmacım masallahh oğlusunaa....feyzammmm darısı basına kusummmm...
evet canım sağolasın allah razı olsun inşallah bende sizler gibi alırım oğluşumu kucağıma hayırlısıylaraziyeciğim senin hamiş olduğunu tam anlamıyla bugün öğrendim maşallah canım oğluşun oluyormuş sağlıkla kucağına almayı nasip atsin yarabbim çok sevindimm
gerçekden sinem bebeği olan gidiyor buralardan zaman bulamıyolar aslında bilmiyorlar şimdi en iyi zamanları bi yürüsünlerde göreceğim ben siziizemuszemus
sinem ben burdayıma kimsecikler gelmiyor diyeee bende bi bakıp kaçıyorum bebeğini kucağına alan kaçıyooo :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?