İnatla bir gün ANNE olacağım !

saolun canlarım...geçti gitti şükür...benim de yardımcım eşim saolsun..eve gelince elim ayağım oluyo..rabbim herkese böyle koca nasip etsin valla...senin kaygana da alemmiş esma...

vall akızlar sormayın artık delırme noktasında sarı ısıktayım kırmızıya az kaldı kaynana amelıyatlı kayınpeder amelıyatlı durmmayan bı selen ve koca gun bunlarla uğrasan ben selen uyudukça iş yapıyorum yemektı derken onumuzdekı hafta badana var evde ondan sonrakı hafta sonu duğun kaynana 2 haftada daha ıse yaramıcak valla dıyorumya cok zor durumdayım mazur görun benı bu ara sık gıremıyorum
dunurcum cok gecmıs olsun o safra kesesınden cok cektım ben ahhah
esmacım oğluşa maşallah
razısım sızde kocaman omussunuz
sınemcım ınsallah mnığının cınsıyetınıde öğrenırsın en kısa zamanda
feyzacım darısı basına
aylın yok bu ara uramıyo

slm kızlar boddoim nasılın canım allahım nazardan saklasın bütün bebişleri
feyzam inş. canım bu ay gelmiştir meleğin seninledir
merviş asiş nerdesiniz kızlar
seherde uğramaz oldu

hayırlısı sinemcim inşallah..

çok geçmiş olsunmervecim allahım şifa versin..

maşallah canım ne çabuk çeciyor zaman kucagına almayıda nasip etsin..

amin sehercim.. allah yardımcın olsuncanım..

selam kızlar nasılsınız yahu ben pek gelemiyorum iki bebekle bazen wc ye bile gidemiyorum...büyüdükce de istekleri arttı ama allahıma binlere sükür cok da eğlenceli oluyor bu hafta iki bebişimde ilk gülücüklerini vediler yüzümüze bakıp.....gerci şu an oğlum iki sn de bi emziğini düşürüp ağlıyor ama neyse...

adasım minnosunun sesini duymussun cok sevindim ..tüm hamis arkadaslarım hayırlısıyla alın bebelerinizi kucağınıza insallahhhh......razisim yaahu bebişin masallaah kocama olmussss..merviskom gecmis ollsunnn canımm...sehercim ne diyimmm allah kolaylık versin sen kendi sağlığınıda ihmal etme canımm..yorgunluktan rahatsız olursun kendine iyi bakkk....esmacım masallahh oğlusunaa....feyzammmm darısı basına kusummmm...

sinemciğim maşşallah bebeklerine allah yardımcın olsun canım 2 bebek ne kadar zordur yanında annen falan yokmu

sinemciğim maşşallah bebeklerine allah yardımcın olsun canım 2 bebek ne kadar zordur yanında annen falan yokmu

annem ara sıra geliyor artık haftasonları bizi dinlendirmeye kırkım cıkana kadar yanımdaydı zaten yoksa napardım bilmiyorum şimdi gündüz bakıcımız var aksam ben bakıyorum artık böyle böyle gidiyor işte..zor oluyor tabi ama idarede ediyorum cok sükür..şikayetci değilim yani...olumunekankayizsmile :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

aman da aman zuzum gelmiş...zor ama ne güzel sen bi anda ikisini de büyütücen...ahh sinemcim o gülücükler insanı bitiriyo...hele kuzeyin kucağıma aldığımda omzuma yatıp bi sarılışı var ki...içim sıcacık oluyoo....
rabbim isteyen her kuluna bu duyguları yaşat noluuurrrr.....

dünür...kaygana naza devam galiba...allah sabır versin cancazım...

günaydın kızlar nasılsınız bir pazarımız vardı oda temizlikle bitti sağolsun sabahda batu bey 7de uyandı bugünde ben gelirken mışıl mışıl uyuyordu. ama kızlar cumartesi günü neredeyse yüreğime inecekdi
saat 23.00 de batu oturma odasında yerde uyudu kendi kendine ancak yerde uyuyor:) aldım beşiğine yatırdım bende tekrar televizyon izleyeyim diye geldim batunun kapısı kapalı bende televizyon izlerken sızmışım kocişde batunun sesine uyandım ama batu oturma odasının kapısına gelmiş(
nasıl oldu nasıl geldi beşikden nasıl indi düştü desem allah korusun hiçbirşeyi yok ama batuyu karşımda görünce kalpden gidecekdim zaten bende sersemlemişim uyumuşum saat 12.30 bu arada kafayı yiyecekdim kızlar hala beşikden nasıl kurtulduğnu çözemedik yükşek çünkü neyse onla atlatmış olduk ama durduramıyoruz biz artık batuyu((

aman allah korumuş esmacım...bu veletlere akıl sır erdirmek mümkün diil...siz artık daha temkinli olun derim ben...batuma kocaman öpücükler teyzesinden...

slm esma nasılsın canım
batuş seni bayağı şaşırtmış
allah korumuş ozaman
nasıl inmiş aşağı yaramaz
melek ya onlar annesi
koruyo allahım
kaşınla gözünün önünden ayırmican yaramazları
adaşım canım bebişler büyümüş maşallah
allahım bütün melekleri saklasın nazarlardan

valla kızlarrrr şaşırtma ne şaşırtma ama dediğin gibi sinem allah korumuş bende sadece buna inanıyorum bizim yatakda olsa inmiş derim kayıp indiriyo kendini aşağı ama kendi beşiği gerçekden çok zor ama batu bu ne yapacağı belli olmuyor tek tesellim bir yerinde bişey olmaması

çok geçmiş olsun sehercim allah yardımcın olsun dikkat et kendine evet büyüyoruz teyzesi
maşallah canım ne çabuk çeciyor zaman kucagına almayıda nasip etsin..
amin canım allahım herkese nasip etsin inşallah
evet sinemcim büyüyoruz allahın izniyle bir de kucağıma alırsam inşallah maşallah senin yaramazlarda büyümüş allah sağlık versin
evet canım sağolasın allah razı olsun inşallah bende sizler gibi alırım oğluşumu kucağıma hayırlısıyla

Son düzenleme:
esmacım geçmiş olsun senin batu maşallah çok hareketli çok dikkat gerektiriyor allahım korusun onları canım

seherim canım nasılsın geçmiş olsun bitanem allahım sağlık versin hepimize en önemlisi o
esma merviş raziş asiş nerdesiniz kızlar

sinem ben burdayıma kimsecikler gelmiyor diyeee bende bi bakıp kaçıyorum bebeğini kucağına alan kaçıyooo :)))

sinem ben burdayıma kimsecikler gelmiyor diyeee bende bi bakıp kaçıyorum bebeğini kucağına alan kaçıyooo :)))

ilk kaçak sendin hatırlatırım...şimdi gelmeye başladın ama dağıldı bi kere herkes..toplanamıyoz...

kuzeyimin kuzeni doğmak üzere kızlar...o da abisi gibi erkenci...allahım sen ablama yardım et...hayırlısıyla ikisi de sağlimen çıksınlar...

günaydın kızlar dün öğleden sonra izin aldım
evde dinlendim biraz midem biraz daha iyi ama
saati saatini tutmuyo ki
bende buralardayım bakıyorum kimsecikler yok
olsa yazacam
merviş sağlıkla doğar inş.
eğer doğduysa hayırlı olsun canım
allahım analı babalı büyütsün darısı
bütün hamişlere bebeklerini
kucaklarına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…