İnatla bir gün ANNE olacağım !

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
kalp atışlarını duydum bebeişimin
çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatır inş.

günaydın hepinize, sinemciğim gözün aydın canım inan çok sevindim...hep güzel haberler paylaşman dileğimle...maşllah sübhanalalh meleğine...

teşekkür ederim darısı olamayanlara inş. canım
tulaina ismini değiştirdin sanırım diğer nickin neydi canım

sinemcim çok sevindim hayatım...rabbim inşallah sorunsuz bi gebelik nasip etsin sana canım...sağlıcakla kavuş meleğine...

benim tospikten de haber vereyim..alt iki dişten sonra bugün de üstten bi dişi çıktı oğluşumun...inşallah artık uykuları yavaş yavaş düzene girer...yoksa ben vahim durumdayım...

günaydın kızlar iyi haftalar olsun
Mervişim diş olayı zor oluyo Allah yardımcın olsun bakalım biz ne yapcaz.
Sinemcim hamilelik naısl gidiyo cnm

kızlar sllm merviş asiş
nasılsınız inş. düzene girer mervişim uykusu
seherr kuşum nasılsn canım

slm kızlar nasılsınz bakalım maşallah listemiz kabarmış rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin listenin başını ben çekiyorum ilk annenizim dolsun taşsın inş listemiz

sinem canım oh maşallah çok sevindim kalp atışını duymuşsunuz rabbim kucağına almayıda nasip etsin..

adaşım yerim pirinç dişlerini ben hadi hayırlı olsun uyku düzeni nası oldu çok mu sık uyanıo ya sen bizi sorma bizim hala gazımız var her sabah 6 yada 7 civarı bi başlıo sağ sola kendini savuruo bazı sabahlarda ağlıo hepsini uyurken yapıo zavallıcım artık bitsin dicem bu seferde diş başlar :) rabbim sağlıklarını korusun başka dert vermesin inşallah napalım ben iyice alıştım uykusuzluğa bazı geceler kız uyuyo ben uyanıorm emzirme zamanı sanıp:) alışkanlık oldu nerde deliksiz uykular tv karşısında uyuya kalmalar en çok onu özledim ama nisanurumunda sevgisi bambaşkaaaaa..

oooo dünürüm sen gelir miydin buraya dicem ama bende pek giremiyorum:)))))))9

benim gelin kız sana çok çektiriyo anlaşılan annesi ama ne yapacağız sağlıklı olsunlar da batuhan hala uyanıyo geceleri yanıma alıyorum emzirek için gece başımıza çıkıp yatıyor.yada uzunlmasına benim yeri katlediyor ama çok tatlı oldu mutfağı çok seviyor her çocuk gibi her şeyi kırıyo döküyo bakıyorum zabdedemiycem hadi batu babayı öpde gel diyorum doğru babasının yanına gidiyo sarılıyo babasına geri geliyo çok sıpaaaaa yaaa dedeyi çok seviyo o aşağı indirdiği için dün evdeydim ona bir şimarmalar görmeyin gitsin kapıdan çıkıyomuş gibi yapıyo sonra birden içeri girip sarılıyo sonra tekrar gidiyorum rolü sonra tekrar koşarak sarılıyor dedeye bide 3e kadar sayıyoruz iki demeyi çok seviyoo iti diyo allahım herkese bu duyguyu tattırsın

feyzacım inşallah canım...dualarım yürekten senin için...

allah razı olsun mervecim maşallah kuzeye üsten dişi çıkmış

amin canım inşallah sinemcim beklemedeyim artık ..

günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
kalp atışlarını duydum bebeişimin
çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatır inş.

ne güzel sinemcim allahım devamınıda yaşatmayı nasip etsin

hoşgeldin canım maşallah senin ogluşta başlamış numaralara allah uzun ömürler versin
kendine iyi bak öpüyorum ikinizide...
duan için amin diyorum..

slm kızlar boddoim nasılın canım allahım nazardan saklasın bütün bebişleri
feyzam inş. canım bu ay gelmiştir meleğin seninledir
merviş asiş nerdesiniz kızlar
seherde uğramaz oldu

amin canlarım allahım herkesin bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin
sinemciğim sende minik kelebeğini sağlıkla kucağına al inş allah
kimsecikler gelmiyor artık buraya anlaşılan

kızlar sormayın 2 gündür mide ağrısından ölüyom...inanın doğum sancısı hiçbişey bunun yanında...dün gece dayanamadım artık acile gittik özel hastaneye..yavrum kuzey de bizle...bırakacak yer olmayınca..serum bağladılar..kan tahlili yaptılar...ultrasonla baktılar safra kesesinden şüphelendi dr..ama çok şükür bişey yok...mide koruyucu verdi..içtim bugün gözüm açıldı biraz...allahım hasta olmak çok zor anne olunca...ne olursa olsun onu düşünüyosun..dün o acıda kıvranırken ona çorba yaptım..yemeklerini yedir yatır uyut...yinede yapıyosun valla sürünerek de olsa...allah bu kadarla geçmiş etsin inşallah...çocuğumun başında durayım sapasağlam...

geçmiş olsun mervecim allah şifa versin esmacım nasılsın maşallah batuhan büyümüşde oyunlar mı yapıyormuş sinemcim hadi hayırlısı olsun bakalım miniğin yavaş yavaş büyüyor pıtpıtlarınıda duymuşsun çok şükür
bizde bugün gittik dr oğluşum iyi büyüyor benimde bizde 5.ayımızı bitirdik sayılır

mervişim çok geçmiş olsun kuzum
allahım sağlıkl versin bizlere ve melekerimize
kendine dikkat et canım
tekrar geçmiş olsun
boddim canım kimseler uğramaz oldu topiğeee

razişim maşallah canım allahım kucağımıza almayı nasip etsin hayırlısıyla
maşallah oğluşun olacağı kesinleşti demek canım

evet raziş duyduk pıtları darısı kucağımıza almayı nasip etsin mevlam sağlıkla ve hayırla

raziyeciğim senin hamiş olduğunu tam anlamıyla bugün öğrendim maşallah canım oğluşun oluyormuş sağlıkla kucağına almayı nasip atsin yarabbim çok sevindimm
mervişim çok geçmiş olsun kuzum
allahım sağlıkl versin bizlere ve melekerimize
kendine dikkat et canım
tekrar geçmiş olsun
boddim canım kimseler uğramaz oldu topiğeee

gerçekden sinem bebeği olan gidiyor buralardan zaman bulamıyolar aslında bilmiyorlar şimdi en iyi zamanları bi yürüsünlerde göreceğim ben siziizemuszemus

merveciğim geçmiş olsun canım cidden bebek olunca hastalanmak falan vız geliyo tırıs gidiyoo canını dişine takıp onunla ilgileniyorsun allahdan benim yardımcım var yanımda kayganam gerçi ben hastalanınca oda hastalanır ama olsun :)))
allahım acil şifalar versin sana öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…