günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
kalp atışlarını duydum bebeişimin
çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatır inş.
feyzacım inşallah canım...dualarım yürekten senin için...
günaydın canlarım nasılsınız
razişim değer canım geçecek inş.
feyzam canım inş. bu ay tutturdun kuşum rabbim isteyen herkese
nasip etsin anne olmayı
merviş nasılsın kuşum
kızlar yarın bebeğimi görmeye gidecem
inş. büyümüştür yumurcak
günaydın kızlar nasılsınız canlarım ben iyiyim
kalp atışlarını duydum bebeişimin
çok güzel bir duygu allahım isteyen herkese yaşatır inş.
benim gelin kız sana çok çektiriyo anlaşılan annesi ama ne yapacağız sağlıklı olsunlar da batuhan hala uyanıyo geceleri yanıma alıyorum emzirek için gece başımıza çıkıp yatıyor.yada uzunlmasına benim yeri katlediyor ama çok tatlı oldu mutfağı çok seviyor her çocuk gibi her şeyi kırıyo döküyo bakıyorum zabdedemiycem hadi batu babayı öpde gel diyorum doğru babasının yanına gidiyo sarılıyo babasına geri geliyo çok sıpaaaaa yaaa dedeyi çok seviyo o aşağı indirdiği için dün evdeydim ona bir şimarmalar görmeyin gitsin kapıdan çıkıyomuş gibi yapıyo sonra birden içeri girip sarılıyo sonra tekrar gidiyorum rolü sonra tekrar koşarak sarılıyor dedeye bide 3e kadar sayıyoruz iki demeyi çok seviyoo iti diyo allahım herkese bu duyguyu tattırsın
geçmiş olsun mervecim allah şifa versin esmacım nasılsın maşallah batuhan büyümüşde oyunlar mı yapıyormuş sinemcim hadi hayırlısı olsun bakalım miniğin yavaş yavaş büyüyor pıtpıtlarınıda duymuşsun çok şükür
bizde bugün gittik dr oğluşum iyi büyüyor benimde bizde 5.ayımızı bitirdik sayılır
mervişim çok geçmiş olsun kuzum
allahım sağlıkl versin bizlere ve melekerimize
kendine dikkat et canım
tekrar geçmiş olsun
boddim canım kimseler uğramaz oldu topiğeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?