İnatla bir gün ANNE olacağım !

:))) aynen öyle ayşem ya, topikimizde kimseler kalmadı ( hafiyem benim :1ninca:
nasılsın ayşem, oğluşunun fotolarına bakıyorum face de, maşallah yakacak kızları

sorma şimdiden kök söktürüyor bana ele avuca sığmıyor çok hareketli kerata sıralıyo tutunarak ayağa kalkıyor bir tek öne adım atmıyor hoppp kendini bırakıyor kucağımızaaa 3 dişimiz çıktı 4. yoldaa peşine koşmaktan aldığım tüm kiloları verdim bir de yürürse yandıkkkdelikafaduldenşimdi babasına sardı rahatım birazz ama bir gülüşü inan cihana bedell herşeyi unutuyorsun gülen gözlerine bakınca Allahım başta sana ve topiktekilere sonra tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bu mutluluğuuu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oyyyy yerim ben onu yaaaaaa :)) maşallah tam tatlı zamanları onun şimdi,tam ısırmalık :))
amin ayşemm

günaydın hatunlarr
nasılsınız aylin ayşeye yakalanmışsın
ben olsan bende yakalanırdım kesin
ayşem maşallah oğluna canım
allahım nazarlardan saklasın hepimizi
isteyen herkese nasip etsin evlat sahibi
olmayı hayırla va sağlıkla
öpüldünüz canlarım

herkese günaydın dün ben gidince pek hareketlenmiş burası beni istemiyorsunuz galiba gelmem bak ayşee ben yokken gelip gitmek yakışmıyo sanazemuszemus

kız dünür alınganlık devam hee anne oldun ama halaaa opuyorumnanaktan küsüyon oyy kıyamam ben sana bak sen geldin die bende geldimmm dünürüm..

ya kızlar yardımmm benim kız 2 saate uyanıo bu gece emzikte kesmedi 6.30dan sorasıda zaten uyku denmez devamlı gaz çıkartıo zavallım tepinio uykuuuuuuuuuuuuuu deliksiz uykuuu isterimmm ben

canım dünürüm benimmmm sefiyorum benseniiii hemde çok kızını verecen ya bana opuyorumnanaktan
ya valla zilli gelinime gelince ona bişey diyemiyorum sadece batuhan grip olunca yaşıyorduk senin yaşadıklarını gazla gripde çok alakasız canımsempatiksalakcinni

huhuuuuu kızlar oğlum olcekmişşş esmaa bildin kız helal sana valla. ama %99 dedi doktor. yüzde yüz diyemedi. olsun zaten benim için hiiiiç farketmez ama babası pek sevindi. kızım olursa hiçbi arkadaşıma gidemem hepsinin oğlu var diyodu. hehheh. kızını korucak heriflerden. neyse şimdi rahatladı çocuk.

slm kızlar merviş esma nasılsınız
uykusuz hergece şarkısını söylüyosun demek mervişim
allahım kolaylık versin güç versin sana canım
şebooom canım sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
sağlıkla ve hayırla analı banalı büyütmeyi
olmayan herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
kimseyi bu sevgiden yoksun bırakmasın

selam kızlar nasılsınız bakalım güzel havadisler var esracım tebrik ederim hamileymişsin allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayşem alperenimiz kocaman oğlan oluyor artık allahım sağlığınızı bozmasın inşallah
esmam batuş topiğin abisi bizimkilern ondan öğrenecek çok şeyleri olcek gamyoncuiremsu
merevem minik kızın gaz sancıları için allah yardımcınız olsun zor oluyormuş gaz ya olsun sağlıklı olsunlarda inşallah
şebbom bu yıl oğlan yılı herhalde benim de oğluşum olcak allahımın izniyle
bizde 5 buçuk aylık olduk kızlar ama benim haftam normal satıma göre 1 hafta 10 gün geriden gelyor dr geç yumurtlamışsındır dedi hayırlısı olsun çok şükr iyiyiz bizde karnım çıktı artık kızlar ve 8 kilo adım şimdiden:CüvCüv:

selam millettttopuyorumnanaktan
zeytinimm aminn canımmm inşallahhh:Saruboceq:
kız ben ne bilem sen ne ara burdasın geldim yazdım bitek aylinim vardııı hem sen ben yokken yazıp gidiyon amaaaa:roflol::roflol:
mervemm bu iki etti sen beni es geçmezdin hayırdır uykusuzluk başına mı vurduuuu oh olsun sanaaa beni görmezden gelmek haaaklava:klava:canımm:1hug:gaz için ne kullanıyorsun canım değiştir bende azramda çektim 3 damla değiştim Allahtan oğluşta öyle bir sorun yokk
şebbommm canımm hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütesin oğluşunuuu maşallah hami$imeee
aylinim nerelerdesinnn

Son düzenleme:
razişimm seni unuttum sanmaaaaa tüm sevdiklerinle geçireceğin nice mutlu senelereeeopuyorumnanaktan

ayşem canımsın teşekkür ederim çok duygulandırdın kız beni inşallah nice yıllara sizin gibi sevdiklerimle sağlık ve mutlu bir şekilde geçiririm

ayşem canımsın teşekkür ederim çok duygulandırdın kız beni inşallah nice yıllara sizin gibi sevdiklerimle sağlık ve mutlu bir şekilde geçiririm

razişim face de kutladım ama bi de burdan kutlayım
İYİKİ DOĞDUN CANIMMM!!!
çoooook güzel mutlu ve bebişin ve sevdiğin tüm diğer insanlarla nice nice yaşların olsun!!
maşallah

selamm
he valla yakalandım :)))
herkese günaydın dün ben gidince pek hareketlenmiş burası beni istemiyorsunuz galiba gelmem bak ayşee ben yokken gelip gitmek yakışmıyo sanazemuszemus
kıs olur mu hiç, nadiren hareketleniyo artık..
oy kuzu gazlanmış mı, yerim ben onu maşallah
ayyyy şebom oğlan demek ,hayırlı evlatlar olsunlar hepsi maşallah canımm
maşallah razişim :)
burdayım kıs hafiyem

ıNATÇI BEBıŞLERıNE KAVUŞMAYI BEKLEYEN ıNATÇI ANNELER ve beklenmeyen adet tarihleri

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

gizemm79...................14 haziran
Aylint......................... 19 haziran
aabeyazmelek............?
yelizipucu....................?
yasemin ................... ?
sude32.......................?
bbaran .......................?
gultun..........................?

HAMıŞLERıMıZ ve tahmini doğum tarihleri (maşallah)

raziş........................2 ekim (erkek)
nevgül61..................? (erkek)
alabamaa.................? (erkek)
zeytin1007..............31 aralık
esraa47..................? :lepi:

BEBıŞLERıNı KUCAĞINA ALAN ANNELERıMıZ ve bebişlerinin isimleri,doğum tarihleri (maşallah)

Boddim ........... Batuhan ............... 12.02.2009
Emelyucel .....… Yiğit ....................14.03.2009
RUMELıLı…....... ıdil ......................24.03.2009
nazers ….......... Ecrin Naz ............ 05.03.2009
ssensun .......... Selen .................. 27.04.2009
aslımmm........... Mehmet Can ...... .13.05.2009
myhope .......... Alperen .............. ..03.07.2009
nicole78 ........... Kuzey ............... ..13.07.2009
melankolia........ Ela Merve ........... .16.10.2009
cancer ............. Nisanur ............. ..21.12. 2009
bahtusa............ Doruk ...................04.01.2010
asiş.................... Asya ................. 27.02. 2010
zuzu79............. Pelin ve Buğra........ 11.03.2010
Rahel................ ikizler....................?

maşallah listemize nazar değmesin

Allah hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere,Amin.

Son düzenleme:
slm kızlar ayşe raziş aylin esra merviş nasılsınız canlarım
bu yıl erkek yılı bakalım esrayla benimki ne olacak
allahım hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin bizlere
ve isteyen herkese
zehir hafiyem ayşem erken gelde aylinle aynı
topikte benide yakala opuyorumnanaktan

amin..
evet bu yıl erkek yılı mı ne
kızlar gülsümün bebeği kız mı erkek mi bilen var mı aranızda canlarım
gülsümle son konuştuğumuzda henüz belli olmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…