İnatla bir gün ANNE olacağım !

valla bilmiyorumki, vardır belki.. bizim sülaleden falan biri olabilir...

kıs sen benim soyadımı nerden biliyosun?

ayşe bu arada senin oğlan senin gibi cin gibi maşallah bakışlarından belli anasına çektiği

zemuszemuszemuszemus

vardır kesinnnnn

kız siz ayşeye afiye diyorsunuz sorun bakalım ayşe afiyeliği kimden öğrenmişguclubacismileaklinialirimsmile

hahhahahaaaa bu iyiydi işte :))))
zehir hafiyelerin ustası hafiyebaşı esmaa :1ninca::1ninca::1ninca:

hahhahahaaaa bu iyiydi işte :))))
zehir hafiyelerin ustası hafiyebaşı esmaa :1ninca::1ninca::1ninca:

ama hafiyelikde bir yere kadar çünkü bildiğim soyadın kızlık soyadınmı yoksa eşinin soydımı bilmiyorumsempatiksalakcinni

ayşem yerim ben bu yakışıklıyı maşallah
afiyet olsun teyzesi dememi beklemiyon dimiiiii:roflol:ye kız yeee bende seninkini yiyecem yakındaaa(inşallahhh):1hug:
hah aferim söz tut bakalım ben bu sıpayı yerim çok tatlı kız buuuu maşallah
ee batu abisi kadar olmazsa da yakışıklıdır benim çirkin oğlummmmgamyoncuiremsu
ayşe bu arada senin oğlan senin gibi cin gibi maşallah bakışlarından belli anasına çektiği

diyosunnnnnndelikafadulden

ama hafiyelikde bir yere kadar çünkü bildiğim soyadın kızlık soyadınmı yoksa eşinin soydımı bilmiyorumsempatiksalakcinni
baş harfi ne?
inşallah ayşem :)

ben çok fenayım varya iş numaranı bile buldum sen bir ara girmiyordun ya çok merak etmiştik seni o zaman ismini bilmiyorum öyle bile aramışdım seni tabi bulamamıştım korkun benden diyorum hep size

....................................................

Son düzenleme:
kızlar tıkınmakla meşgulüm
esma anım haftaya yollarım sana usg yi kesin sonuç olur
bide usg de duruşuna bakıyosan baş aşağı sol tarafta duruyo
gibiydi yatay durmuyo

e ayşe yaz hepsini tam olsun klava:
ben çok fenayım varya iş numaranı bile buldum sen bir ara girmiyordun ya çok merak etmiştik seni o zaman ismini bilmiyorum öyle bile aramışdım seni tabi bulamamıştım korkun benden diyorum hep size

kız ne açık ettinnneyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol:
aşkolsun kızlar ya.. bütün kk da ilan edin bari... yani beni tanıyan biri okusa bunları şıp diye anlar...

Son düzenleme:
tamam yaaa korkup kaçmayın gelin yalnız bırakmayın benisenağlama

kız sennnnn bizim gizemmizsin kuşum benim sen gel tek ben merakdan yapmışdım tüm araştırmayı bir gitmişdin bida gelmemişdin 1 sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…