yok pipi mipi aramıyorum sırrı bende kalsın söylersem sizde tahmin yaparsınız
hah aferim söz tut bakalım ben bu sıpayı yerim çok tatlı kız buuuu maşallah
bende yarım saattir senin soyadını düşünüyorum bu soyismi biliyorum ben diye kocişin pınarbaşıda bir bayisi var onun soyadı varmı marketi olan pınarbaşıda akraban kociş senin sülaleyi tanıyordur kesin haftada 1 gidiyordu pınarbaşına
bende yarım saattir senin soyadını düşünüyorum bu soyismi biliyorum ben diye kocişin pınarbaşıda bir bayisi var onun soyadı varmı marketi olan pınarbaşıda akraban kociş senin sülaleyi tanıyordur kesin haftada 1 gidiyordu pınarbaşına
zemuszemuszemuszemusbak bak bak seni uyanık gayserili seniiii :))
vardır kesinnnnnvalla bilmiyorumki, vardır belki.. bizim sülaleden falan biri olabilir...
kıs sen benim soyadımı nerden biliyosun?
zemuszemuszemuszemus
vardır kesinnnnn
kız siz ayşeye afiye diyorsunuz sorun bakalım ayşe afiyeliği kimden öğrenmişguclubacismileaklinialirimsmile
hahhahahaaaa bu iyiydi işte :))))
zehir hafiyelerin ustası hafiyebaşı esmaa :1ninca::1ninca::1ninca:
afiyet olsun teyzesi dememi beklemiyon dimiiiii:roflol:ye kız yeee bende seninkini yiyecem yakındaaa(inşallahhh):1hug:ayşem yerim ben bu yakışıklıyı maşallah
ee batu abisi kadar olmazsa da yakışıklıdır benim çirkin oğlummmmgamyoncuiremsuhah aferim söz tut bakalım ben bu sıpayı yerim çok tatlı kız buuuu maşallah
ayşe bu arada senin oğlan senin gibi cin gibi maşallah bakışlarından belli anasına çektiği
baş harfi ne?ama hafiyelikde bir yere kadar çünkü bildiğim soyadın kızlık soyadınmı yoksa eşinin soydımı bilmiyorumsempatiksalakcinni
inşallah ayşem :)afiyet olsun teyzesi dememi beklemiyon dimiiiii:roflol:ye kız yeee bende seninkini yiyecem yakındaaa(inşallahhh):1hug:
ee batu abisi kadar olmazsa da yakışıklıdır benim çirkin oğlummmmgamyoncuiremsu
diyosunnnnnndelikafadulden
baş harfi ne?
inşallah ayşem :)
ee bu durumda (istek üzerine silinmiştirrr adı bende saklıııı:roflol::roflol:) ile başlayanmı olii soyadın şimdiiiCADIARZUkızlık canım :) vay hafiyeler sizi.. :))
şimdiki soyadınıda öğrendim benayşe ipucu verdi
ben çok fenayım varya iş numaranı bile buldum sen bir ara girmiyordun ya çok merak etmiştik seni o zaman ismini bilmiyorum öyle bile aramışdım seni tabi bulamamıştım korkun benden diyorum hep size
aşkolsun kızlar ya.. bütün kk da ilan edin bari... yani beni tanıyan biri okusa bunları şıp diye anlar...kız ne açık ettinnneyvahedigeldismile
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?