Kız tabi bileceğim aşk olsun bu benim görevim ben bu sayede birilerini üttüm ya haberin yokmu idile doktor erkek dediği halde ben kız demişdim sonra doktorda esma kız dediyse kız demişdi ya sonraopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemushuhuuuuu kızlar oğlum olcekmişşş esmaa bildin kız helal sana valla. ama %99 dedi doktor. yüzde yüz diyemedi. olsun zaten benim için hiiiiç farketmez ama babası pek sevindi. kızım olursa hiçbi arkadaşıma gidemem hepsinin oğlu var diyodu. hehheh. kızını korucak heriflerden. neyse şimdi rahatladı çocuk.
iyyim canım sağol sen nasılsın bebişin nasılslm kızlar merviş esma nasılsınız
uykusuz hergece şarkısını söylüyosun demek mervişim
allahım kolaylık versin güç versin sana canım
şebooom canım sevindim rabbim kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi
sağlıkla ve hayırla analı banalı büyütmeyi
olmayan herkese nasip etsin evlat sahibi olmayı
kimseyi bu sevgiden yoksun bırakmasın
evet yaaa benim sıpaya bak abi olduuuu hemde bir sürü kardeşi var ne güzel keşke yakın olsaydık amaselam kızlar nasılsınız bakalım güzel havadisler var esracım tebrik ederim hamileymişsin allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah
ayşem alperenimiz kocaman oğlan oluyor artık allahım sağlığınızı bozmasın inşallah
esmam batuş topiğin abisi bizimkilern ondan öğrenecek çok şeyleri olcek gamyoncuiremsu
merevem minik kızın gaz sancıları için allah yardımcınız olsun zor oluyormuş gaz ya olsun sağlıklı olsunlarda inşallah
şebbom bu yıl oğlan yılı herhalde benim de oğluşum olcak allahımın izniyle
bizde 5 buçuk aylık olduk kızlar ama benim haftam normal satıma göre 1 hafta 10 gün geriden gelyor dr geç yumurtlamışsındır dedi hayırlısı olsun çok şükr iyiyiz bizde karnım çıktı artık kızlar ve 8 kilo adım şimdiden:CüvCüv:
yakaladım seniiiiii ben yazana kadar kaçmazsan yeşildin henüzzz alperenciğim nasıl özledik yeğenimizi koy cici resimlerini anasıselam millettttopuyorumnanaktan
zeytinimm aminn canımmm inşallahhh:Saruboceq:
kız ben ne bilem sen ne ara burdasın geldim yazdım bitek aylinim vardııı hem sen ben yokken yazıp gidiyon amaaaa:roflol::roflol:
mervemm bu iki etti sen beni es geçmezdin hayırdır uykusuzluk başına mı vurduuuu oh olsun sanaaa beni görmezden gelmek haaaklava: klava:canımm:1hug:gaz için ne kullanıyorsun canım değiştir bende azramda çektim 3 damla değiştim Allahtan oğluşta öyle bir sorun yokk
şebbommm canımm hayırla sağlıkla kucağına alıp büyütesin oğluşunuuu maşallah hami$imeee
aylinim nerelerdesinnn
raziyeciğim doğum günün kutlu olsuuunnn nice mutlu sağlıklı senelere oğluşunla kocişinle beraberayşem canımsın teşekkür ederim çok duygulandırdın kız beni inşallah nice yıllara sizin gibi sevdiklerimle sağlık ve mutlu bir şekilde geçiririm
esma kuşum nasılsın canım
belli olmuşşş onunkide erkekkkk:teytey::teytey:gamyoncuiremsu.
gülsümle son konuştuğumuzda henüz belli olmamıştı..
senden korkulur zehir hafiye ayşee :1ninca: :))))bende diyorum esmam nerdee meğer lobideymiş gir kız topiğeeeekaydirigubbakcemile
öhömm öhömmm nasıl yakaladım sizi amaaaasositosositosositososito
esmoş sen kayserili miydin? yoksa eşin miydi kayseriliKız tabi bileceğim aşk olsun bu benim görevim ben bu sayede birilerini üttüm ya haberin yokmu idile doktor erkek dediği halde ben kız demişdim sonra doktorda esma kız dediyse kız demişdi ya sonraopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
iyyim canım sağol sen nasılsın bebişin nasıl
evet yaaa benim sıpaya bak abi olduuuu hemde bir sürü kardeşi var ne güzel keşke yakın olsaydık ama
yakaladım seniiiiii ben yazana kadar kaçmazsan yeşildin henüzzz alperenciğim nasıl özledik yeğenimizi koy cici resimlerini anası
raziyeciğim doğum günün kutlu olsuuunnn nice mutlu sağlıklı senelere oğluşunla kocişinle beraber
bugün bizim iş yerindede kutlama var müdürüm banu ablanında doğum günü pasta kestik senin içinde yiyelim:)))
gayseri yanıyo bende yanıyıom sinemmmmmkötükedihüso
amanın o da mııı :)))belli olmuşşş onunkide erkekkkk:teytey::teytey:gamyoncuiremsu
senden korkulur zehir hafiye ayşee :1ninca: :))))
esmoş sen kayserili miydin? yoksa eşin miydi kayserili
amanın o da mııı :)))
bende eşimde kayseriliyiz canım ama kocişim yillisi:)))))
canım erkek görünüyor ama bencede sen 11+6yken olan usgyi gönder bana kesin sonuç zemuszemusyanımda olsa 8 haftalık hali var oda evde
tarayıp gönderirdim sana ama en sağlıklısı
haftaya gittiğim olur 11+6 olacam çünkü o zaman
daha çok belli olur canım
amanın hemşerim benim :) kayseri doğumlu diilim ama aslen oralıyız, köyümüz orda :)
şive de yaparmış :)))))))
yok pipi mipi aramıyorum sırrı bende kalsın söylersem sizde tahmin yaparsınızesmoş usg de pipi arıyon di mi :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?