İnatla bir gün ANNE olacağım !

hemen ben köyü yazmadım galiba sen yazmışdın ama hemen kontrol ediyorum

aylinciğim ben hallettim ama seninde halletmen gerek alıntılardan felan seninki daha açık olmuş köyün adınıda yazmışın bilmiyorumkismile

ee bu durumda (istek üzerine silinmiştirrr adı bende saklıııı:roflol::roflol:) ile başlayanmı olii soyadın şimdiiiCADIARZU

kontrolümü yaptım ok miş delileeeerrrr :icecream:
uyh terledim
çatlak anneler topii kuralım, ikinizi müdür yapıcam :)))

kontrolümü yaptım ok miş delileeeerrrr :icecream:
uyh terledim
çatlak anneler topii kuralım, ikinizi müdür yapıcam :)))

sende müdür yardımcısı olcan dimii kaptın şimdiden cirlop gibi işiiiiiiiikaydirigubbakcemile
kuralım kızz sen hele bir Allahın izniyle hami$ kalda çatlak anneler mi olurrr çıtır anneler mi olurrr orasını sonra düşünürüzzzCADIARZU

beni genel müdür yapmazsan kabul etmem haberin olsun:umursamaz:

toipk çıtır annelerde olabilir tabiii ben allahın izniyle 2 ayda 6 kilo verdimmm hamiş kaldığım kilonn altına düştüm zemuszemus

he he çatlak çıtır anneler olsun
beni genel müdür yapmazsan kabul etmem haberin olsun:umursamaz:
seni yönetim kurulu başkanı yaptım bilee
toipk çıtır annelerde olabilir tabiii ben allahın izniyle 2 ayda 6 kilo verdimmm hamiş kaldığım kilonn altına düştüm zemuszemus
hey maşallah esmoşum, helal

esmaaa canım ben çıkıyorum iyi akşamlar
iyi akşamlar canım öpüyorum sizi
he he çatlak çıtır anneler olsun

seni yönetim kurulu başkanı yaptım bilee

hey maşallah esmoşum, helal

canım hamilelikde 21 kilo aldım o gitti şimdi hamilelik öncesi aldığım kilolar gdiyor inşallah bu arada yönetim kurulu başkanı olduğuma göre daha fit olmam gerek daha dikkat edeyim diyete:tomato::tomato:

anaaa esmaya iyi akşamlar bana ve de aylinime yokkk:mymeka:
aloooo hamiş mamiş demem heee yersin oklavayııııııııklava:klava:biz de varız sinoş hanımmmkaydirigubbakcemile

böyle birşey yazacağını adım gibi biliyordum kız ayşeeeee o an yoktunuz demekki aşağıdaki isme göre yazmışdır sinem yoksa sizede yazardı kesinnnnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

tabi fizik de önemli, taş gibi gel karşıma :1closedeyes:aklinialirimsmile
anaaa esmaya iyi akşamlar bana ve de aylinime yokkk:mymeka:
aloooo hamiş mamiş demem heee yersin oklavayııııııııklava:klava:biz de varız sinoş hanımmmkaydirigubbakcemile
hahahaa eli maşalım benim, yok eli oklavalımm

kızlar ben de çıkıyorum iyi akşamlar, öptüm..

böyle birşey yazacağını adım gibi biliyordum kız ayşeeeee o an yoktunuz demekki aşağıdaki isme göre yazmışdır sinem yoksa sizede yazardı kesinnnnalsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

ahanda birisi birisinin avukatı kesildiiiiiialsanaalsanasmile
bana ne bana ne demedi işteeee:umursamaz:
hee bilirsin tebiii 2 yılı devirdik nerdeysee yok kız devirdik 2008 mayısında üye olmuştum yazdığım 3. topik sizlerle olandı daaaa kaç topik değişti ondan sonraa ahh ne günlerdi beeee:hulya:

sen bendeki fiziği gör asılll 2 kilo daha verdimmi kızlık kiloma dönüyorum oğluş sayesindeeeebayanssulusmile
bizde seni öptük canımm iyi akşamlarrrr:1hug:

iyi akşamlar canımmm yarında gelin bekliyoruz böle kalabalık güzel olyor topiğimizi başı boş bırakmayın
cidden yaaa 2 yıl oldu bende martda üye olmuşdum canım arkadaşlarım benim aferin bize birbirimizi bırakmayalım
sen bendeki fiziği gör asılll 2 kilo daha verdimmi kızlık kiloma dönüyorum oğluş sayesindeeeebayanssulusmile
bizde seni öptük canımm iyi akşamlarrrr:1hug:

tek başına fizik neylesin boy pos gerek birazcıkda :lepi::lepi:

:1hug: opuyorumnanaktan
kıskanmayalım lütfenn boy pos yok diyen kimm 165 boydan posdan sayılmıyor muuuuboshayallersmilebayanssulusmile
bende kaçıyorum canımm mutfak beni bekler sonra yine gelirim benn öpüldünüz anacımmmmŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…